Saniyede 128 dolar kazanıyor | Bill Gates'in servetiyle ilgili ilginç bilgiler

biz bu konuyu okurken adam parasına para kattı :D

Bir ayda adam 2 629 743,83 bu kadar saniye çalışsın bin lira kazansın.Bill gates 3-4 saniyede kazansın vay be.

Emin olun ki Müslüman olmak la biz ondan 1000 kat daha zenginiz .

Bu adamın yaptığı yardımların,hayırların kaç milyonda birini yapıyoruz ki o kadar zengin olalım.Mesele ne olduğun değil ne yaptığındır.Bu adam sırf Müslüman olmadığı için diğer ebedi bir şekilde yanarken biz cezamızı çektikten sonra cennete gireceksek bu adamın suçu ne insanlara yardım etmek mi?

---------- Spam Engelliyici 12:25 ---------- Önceki Mesaj 12:22 ----------

bill gates daha kırk fırın ekmek yemeli :D onu satın alacak adamlar var

Rockefeller Ailesi'nin serveti ve ünlü şirketleri

Rockefeller Ailesi'nin kontrol ettiği para konusunda kesin bir tahmin yapılamamakla birlikte 5 ila 15 trilyon dolar civarında bir rakam söz ediliyor.
Rockefeller Ailesi'nin sadece New York'ta 1 trilyon dolarlık gayrimenkulü olduğu biliniyor.

https://www.youtube.com/watch?v=BeFxu895Ytk

https://www.youtube.com/watch?v=Euwc21G1P-Y

Devletlerin padişahı ile bilgisayarların padişahını karşılaştırmışsın hocam.Bir rivayete göre bu bahsettiğiniz insanların ve çevresinin merkez bankalarının sahipleriymiş.Kısmen inanıyorum kısmen inanmak istemiyorum.

Bu adamın yaptığı yardımların,hayırların kaç milyonda birini yapıyoruz ki o kadar zengin olalım.Mesele ne olduğun değil ne yaptığındır.Bu adam sırf Müslüman olmadığı için diğer ebedi bir şekilde yanarken biz cezamızı çektikten sonra cennete gireceksek bu adamın suçu ne insanlara yardım etmek mi?

Hocam öncelikle o adam Müslüman olmadığı için Müslüman olan bir insanın verdiği 1 lira onun 72 milyar dolarından daha üstündür.

“RABBlerini inkâr edenlerin durumu şudur: “Onların amelleri, fırtınalı bir günde şiddetli rüzgârın uçurduğu küle benzer. Kazandıklarından hiçbir şeyi elde edemezler. İşte haktan en uzak sapıklık budur”(İbrahim, 14/18)

Birde hocam kimin cennet veya cehennemde ebedi kalacağını ALLAH kuranda söylüyor haşa kimse bunu sorğulayamaz.

hocam aman dıkkat sakıncalı yerlere giriyorsun :D Müslüman olmayan hiç bir insan cennete giremez bunun tersini söyleyen dinden çıkar he tabi ki gavurlarda amellerine göre yargılanacak az yanar cok yanar onu bılemeyız ama musluman olmadığı müddetçe cehenneme gireceği kesin Allah Hidayet Nasib Eylesin .
[MENTION=13697]pcbagimlisi[/MENTION] 1:30 senın konu hocam :D
https://www.youtube.com/watch?v=6NPsU22SBL4

Bill gates'i eski apple çalışanlarına sorun bir de neleri appledan çalmış olduğunu.. Yaptığı bütün bağışları ismini kara lekeden kurtarsın diye yapmıştır...
Merak edenler belgeselini izleyebilir...

Son düzenleme:
Hocam öncelikle o adam Müslüman olmadığı için Müslüman olan bir insanın verdiği 1 lira onun 72 milyar dolarından daha üstündür.

“RABBlerini inkâr edenlerin durumu şudur: “Onların amelleri, fırtınalı bir günde şiddetli rüzgârın uçurduğu küle benzer. Kazandıklarından hiçbir şeyi elde edemezler. İşte haktan en uzak sapıklık budur”(İbrahim, 14/18)

Birde hocam kimin cennet veya cehennemde ebedi kalacağını ALLAH kuranda söylüyor haşa kimse bunu sorğulayamaz.

Elbette hocam kimin ne olacağını bilemeyiz.Fakat benim aklıma takılan konu (ki özet geçeyim de konu iyice dini konuya dönmesin)

İnsanlar yaptıkları iyiliklerin ve kötülüklerin mutlaka karşılığını alır.Yapılan her iyilik bir iyilik olarak ya da farklı bir şekilde geri gelir bulur.Kötülüklerde acılarla doldurur ki yapılan kötülükler bile aynı şekilde döner genelde.

Bill Gates misal Abd'den çıkmış her ne kadar zamanla kapitalizme iyice kendini kaptırsa da öncesinde yaptığı ürünle de herkese,topluma hizmet sağlayacak tekil bir satış sağlıyor.En azından kişiler için ve sürekli olarak insanları alışverişe yönlendiren 3-4 sürümde bir evladiyelik işletim sistemleri üreten bir firma.

Yani yaptığı para yardımını geçtim şuanda bu sistemleri,bu bilgisayarları uygun fiyatlara kullanabilmemiz de çok büyük emeği ve düşüncesi var.Yani parası olan alsın gibi bir mantıktan ziyade herkes alsın herkesin işine yarasın biz onlara bir şey sunalım onlarda bize kazandırsın düşüncesi.

Apple'da tam tersi bir düşünce var.Herkes için değil bir takım kesim için.Windows Apple tarafından satın alınsa biz bundan sonra Windows kullanamayız bile.Özgürlükçü ve pesimist düşünce ki bu takdire değer.

Allah konusunda inkar etmiyorum tövbe haşa sadece muhakkak Yaradan bu yaptıkları iyi davranışlar konusunda karşılığını verir.Misal Bill Gates nasıl vefat edecek çok merak ediyorum.Tabi Allah daha uzun ömür versin daha çokta yaşlı değil ama bakalım bunu dikkatle takip ediyor olacağım.

Steve Jobs'da çok yenilikçi biri belki ama asıl amacı satış ve bunu hep hissettiriyordu zaten.Yarı teknoloji geliştirip geriye kalan enerjisinin yarısını da o ürünün daha iyi reklamını,ambalajını yapmaya hazırlanıyordu.Bill Gates böyle değil tamamen mühendis bakış açısı.

Böyle diye diye 3.sınıf dünya ülkesi olarak kalmadık mı zaten ?

Hocam öncelikle ben burda bilim,ilim gibi kavramları küçümsemiyorum keşke Müslümanlar bütün teknolojik konularda ileride olsa zaten İslam Dini ilime çok önem veriyor ama sorun İnsanlarda.

Ha bana soracak olsan şuan ki durumlardan hangisini tercih edersin ben yine Müslüman olup 3.sınıf dünya ülkesi olmayı tercih ederim.

Elbette hocam kimin ne olacağını bilemeyiz.Fakat benim aklıma takılan konu (ki özet geçeyim de konu iyice dini konuya dönmesin)

İnsanlar yaptıkları iyiliklerin ve kötülüklerin mutlaka karşılığını alır.Yapılan her iyilik bir iyilik olarak ya da farklı bir şekilde geri gelir bulur.Kötülüklerde acılarla doldurur ki yapılan kötülükler bile aynı şekilde döner genelde.

Bill Gates misal Abd'den çıkmış her ne kadar zamanla kapitalizme iyice kendini kaptırsa da öncesinde yaptığı ürünle de herkese,topluma hizmet sağlayacak tekil bir satış sağlıyor.En azından kişiler için ve sürekli olarak insanları alışverişe yönlendiren 3-4 sürümde bir evladiyelik işletim sistemleri üreten bir firma.

Yani yaptığı para yardımını geçtim şuanda bu sistemleri,bu bilgisayarları uygun fiyatlara kullanabilmemiz de çok büyük emeği ve düşüncesi var.Yani parası olan alsın gibi bir mantıktan ziyade herkes alsın herkesin işine yarasın biz onlara bir şey sunalım onlarda bize kazandırsın düşüncesi.

Apple'da tam tersi bir düşünce var.Herkes için değil bir takım kesim için.Windows Apple tarafından satın alınsa biz bundan sonra Windows kullanamayız bile.Özgürlükçü ve pesimist düşünce ki bu takdire değer.

Allah konusunda inkar etmiyorum tövbe haşa sadece muhakkak Yaradan bu yaptıkları iyi davranışlar konusunda karşılığını verir.Misal Bill Gates nasıl vefat edecek çok merak ediyorum.Tabi Allah daha uzun ömür versin daha çokta yaşlı değil ama bakalım bunu dikkatle takip ediyor olacağım.

Steve Jobs'da çok yenilikçi biri belki ama asıl amacı satış ve bunu hep hissettiriyordu zaten.Yarı teknoloji geliştirip geriye kalan enerjisinin yarısını da o ürünün daha iyi reklamını,ambalajını yapmaya hazırlanıyordu.Bill Gates böyle değil tamamen mühendis bakış açısı.

Hocam zatem Jitem nickli arkadaşımızın attığı video'yu izlediysen Cehennem'dede bölümler var.

Son düzenleme:
normaldir, karşınızda dünyanın gelmiş geçmiş en büyük yazılım şirketi ve en zeki deha adamlarından biri var :D

kibirli insanlar hiçbir zaman başarılı olamaz çünkü Allah da kibiri sevmez. Çalışana Allah veriyor kim ne derse desin.

E zaten din bilme/ilme önem veriyor onda sıkıntı yok, sıkıntı insanların dinine güvenip kendini tamamen ahiret hayatına yönlendirmesi. Siz de aynısını yapıyorsunuz kendinizi büyütüyorsunuz müslümanlığın verdiği rahatlık var benim 1000 liram adamın 10000 lirasına eşit diyorsunuz benim 1 sevabım onun 10 sevabına eşit o benden daha çok çalışmalı bu mantıktan gittiğimiz zaman da genel anlamda bi tembelliğe, hazırcılığa yönelim oluyor o yüzden adamlar youtube u yaparken biz forumunu açıp ondan legal yada legal olmayan yollarla gelir elde etmeye çalışıyoruz. Ha dinin sadece çıkarına uygun bölümünü görmüşsün ha hiç görmemişsin benim nezdimde ikisinin de bi farkı yok.

Hocam bak öncelikle sen beni yine yanlış anlamışsın.Müslümanların yapması gereken hem bu dünya için hem ahiret için çalışmak.Tekrar diyorum İslam Dini ilime çok büyük önem veriyor

(De ki, hiç bilenlerle bilmeyenler bir olur mu? Bilen elbette kıymetlidir.) [Zümer ayet suresi ayet 9]

Hadis-i şeriflerde de buyuruldu ki:
(İlim öğrenmek, kadın-erkek her müslümana farzdır.) [Beyheki]

Geçmiş dönemdeki buluşlara bakarsanız çoğunu Müslüman Alimler bulmuşlardır.

Siz bana benim 10 sevabım onun 1000 sevabından daha kıymetlidir diye söylediğimi söylüyorsunuz birkere öncelikle şunu açıklığa kavuşturalım Müslüman olmayanların yaptıklarına sevap denmez.Müslüman bir insan müslüman olmayandan üstündür ALLAH katında bu benim için yeter gerisi gelip geçici hiçde umrumda değil.

Benim yorumumdan Müslümanların çalışmasına gerek yok , ilime gerek yok ,zengin olmaya gerek yok gibi düşünceler çıkarttıysanız o sizin sorununuz.Ben öyle birşey kastetmedim ben sadece ALLAH ın bize vermiş olduğu bir nimeti hatırlatmak istedim mesela Sağlık nimeti biri vardı dünyanın en zenginleri arasında ama felç'li 35 milyar dolar civarında serveti vardı yanlış hatırlamıyorsam şimdi siz o insana bir sorun sağlığın için 35 milyar dolarını verirmisin diye 1 sn düşünmeden evet der

Umarım ne demek istediğimi anlamışsınızdır .

kibirli insanlar hiçbir zaman başarılı olamaz çünkü Allah da kibiri sevmez. Çalışana Allah veriyor kim ne derse desin.

Hocam eğer sözünüz bana ise benim orda yazdığım kibir değil gerçek ALLAH katında Müslüman bir insan Müslüman olmayandan üstündür..ALLAH çalışana veriyor doğru buda RAHMAN isminin teceliisidir ama birde RAHİM ismi var Ahirette yalnız İnananlara Merhamet eden.

Son düzenleme:
Hocam bak öncelikle sen beni yine yanlış anlamışsın.Müslümanların yapması gereken hem bu dünya için hem ahiret için çalışmak.Tekrar diyorum İslam Dini ilime çok büyük önem veriyor

(De ki, hiç bilenlerle bilmeyenler bir olur mu? Bilen elbette kıymetlidir.) [Zümer ayet suresi ayet 9]

Hadis-i şeriflerde de buyuruldu ki:
(İlim öğrenmek, kadın-erkek her müslümana farzdır.) [Beyheki]

Geçmiş dönemdeki buluşlara bakarsanız çoğunu Müslüman Alimler bulmuşlardır.

Siz bana benim 10 sevabım onun 1000 sevabından daha kıymetlidir diye söylediğimi söylüyorsunuz birkere öncelikle şunu açıklığa kavuşturalım Müslüman olmayanların yaptıklarına sevap denmez.Müslüman bir insan müslüman olmayandan üstündür ALLAH katında bu benim için yeter gerisi gelip geçici hiçde umrumda değil.

Benim yorumumdan Müslümanların çalışmasına gerek yok , ilime gerek yok ,zengin olmaya gerek yok gibi düşünceler çıkarttıysanız o sizin sorununuz.Ben öyle birşey kastetmedim ben sadece ALLAH ın bize vermiş olduğu bir nimeti hatırlatmak istedim mesela Sağlık nimeti biri vardı dünyanın en zenginleri arasında ama felç'li 35 milyar dolar civarında serveti vardı yanlış hatırlamıyorsam şimdi siz o insana bir sorun sağlığın için 35 milyar dolarını verirmisin diye 1 sn düşünmeden evet der

Umarım ne demek istediğimi anlamışsınızdır .

Hocam eğer sözünüz bana ise benim orda yazdığım kibir değil gerçek ALLAH katında Müslüman bir insan Müslüman olmayandan üstündür..ALLAH çalışana veriyor doğru buda RAHMAN isminin teceliisidir ama birde RAHİM ismi var Ahirette yalnız İnananlara Merhamet eden.
yok ben milletimize kızıyorum türk övün diye diye bu hale geldik.

bu tür konular sonu herzaman din dil ırk mezhep olayına bağlanmassa süper olacak
herkes birbirine dokunduracak kelimeleri böyle önemli konulardan dokundurmassa mükemmel olacak vallahi yaw

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri