Arkadaşlar yeterli bir kazancım var ama kanallarım daha fazlasını hak ettiğini düşünüyorum.
Böyle giderse her videoyu kurcalayacağım bu sefer iyice işin içinden çıkamayacağım gibi hissediyorum.
Geçen ay ki ortalama günlük kazanç 160 tl idi. Bu ay durduk yere 400'lere kadar çıktı. Hiçbir değişiklik yapmama rağmen. Ama izlenme yüzünden TBM yine yerlerde.
Günlük Ortalama Bilgiler
Sayfa görüntüleme 113.000
Ortalama tıklama 8.100
Sayfa To -- %7-8 arası
TBM - 0.05
Toplam Kazanç 420 tl civarı
Bu ortalamaya yakın bir izlenim var.
TBM çok düşük. Sayfa To normal gibi. Ama eskiden maç videosu yüklediğim de ortalama Sayfa To 0.20 olurken şimdi 0.05 neredeyse 4 katlık bir düşüş yaşadım. Videolarım da çok izlenme olması için etiket ve açıklama bölümünü absürd olmadıkça doldurmaya çalıştım. Hiç bir hile vb şey kullanmadım. VDS bile. Her şey doğal
İki kanalımın ortak özellikleri
Kategori : Sadece Dizi
Her video minimum 40 dakika
Toplamda 1000 civarı video var.
Toplam kanal sayısı : 2
Kanallara 2 aydır video yüklenmedi-
Sabit bir izleyici kitlesi var.
Haftasonu büyük bir artış yapan ve pazartesi ani bir düşüş yapan grafik var.
Para kazanma seçeneğini işaretleme stilim.
Böyle giderse her videoyu kurcalayacağım bu sefer iyice işin içinden çıkamayacağım gibi hissediyorum.
Geçen ay ki ortalama günlük kazanç 160 tl idi. Bu ay durduk yere 400'lere kadar çıktı. Hiçbir değişiklik yapmama rağmen. Ama izlenme yüzünden TBM yine yerlerde.
Günlük Ortalama Bilgiler
Sayfa görüntüleme 113.000
Ortalama tıklama 8.100
Sayfa To -- %7-8 arası
TBM - 0.05
Toplam Kazanç 420 tl civarı
Bu ortalamaya yakın bir izlenim var.
TBM çok düşük. Sayfa To normal gibi. Ama eskiden maç videosu yüklediğim de ortalama Sayfa To 0.20 olurken şimdi 0.05 neredeyse 4 katlık bir düşüş yaşadım. Videolarım da çok izlenme olması için etiket ve açıklama bölümünü absürd olmadıkça doldurmaya çalıştım. Hiç bir hile vb şey kullanmadım. VDS bile. Her şey doğal
İki kanalımın ortak özellikleri
Kategori : Sadece Dizi
Her video minimum 40 dakika
Toplamda 1000 civarı video var.
Toplam kanal sayısı : 2
Kanallara 2 aydır video yüklenmedi-
Sabit bir izleyici kitlesi var.
Haftasonu büyük bir artış yapan ve pazartesi ani bir düşüş yapan grafik var.
Para kazanma seçeneğini işaretleme stilim.