Sanki daha çok kazanmayı hak ediyorum.

• Kullanıcı Mtkn58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Mtkn58

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar yeterli bir kazancım var ama kanallarım daha fazlasını hak ettiğini düşünüyorum.
Böyle giderse her videoyu kurcalayacağım bu sefer iyice işin içinden çıkamayacağım gibi hissediyorum.
Geçen ay ki ortalama günlük kazanç 160 tl idi. Bu ay durduk yere 400'lere kadar çıktı. Hiçbir değişiklik yapmama rağmen. Ama izlenme yüzünden TBM yine yerlerde.

Günlük Ortalama Bilgiler
Sayfa görüntüleme 113.000
Ortalama tıklama 8.100
Sayfa To -- %7-8 arası
TBM - 0.05
Toplam Kazanç 420 tl civarı
Bu ortalamaya yakın bir izlenim var.

TBM çok düşük. Sayfa To normal gibi. Ama eskiden maç videosu yüklediğim de ortalama Sayfa To 0.20 olurken şimdi 0.05 neredeyse 4 katlık bir düşüş yaşadım. Videolarım da çok izlenme olması için etiket ve açıklama bölümünü absürd olmadıkça doldurmaya çalıştım. Hiç bir hile vb şey kullanmadım. VDS bile. Her şey doğal

İki kanalımın ortak özellikleri

Kategori : Sadece Dizi
Her video minimum 40 dakika
Toplamda 1000 civarı video var.
Toplam kanal sayısı : 2
Kanallara 2 aydır video yüklenmedi-
Sabit bir izleyici kitlesi var.
Haftasonu büyük bir artış yapan ve pazartesi ani bir düşüş yapan grafik var.

Para kazanma seçeneğini işaretleme stilim.
vlgzj.png

Video ortası reklamları da aktif ederek kazancınızı daha da artırabilirsiniz.

Arkadaşın dediği gibi video içi reklamı ve en önemlisi video önü reklamı aktif et. Çünkü bazıları sayfana girer video izlemeden, reklam çıkmadan gider başka video sayfasına. Ama video önü aktif olduğu zaman en azından videona girdiği an video önü çıkar ;)

video içi reklamlar çok etki ediyor. ama fazla ekleme kullanıcı rahatsız olur. 1 saatlik videoda 3-4 yeterli

kardeşim benim %6 tıklanma oranı :D video ortası reklamlar sağolsun :D özellikle çocuk oyunu kanalı olunca çocuğun ebeveyni videoyu açıp bırakıyor çocuk bilmiyo tabi bekliyo video ortası reklam çıkınca :D

---------- Mesaj saat 21:15:41 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:14:39 civarında gönderildi. ----------

ama bi tane yeğenim var ki 5 yaşında reklamları kapatmayı öğrenmiş hemen :D

Aynen gösterim ve tıklamaya göre çok çok az vermiş. Diziler yerli mi?

Arkadaşın dediği gibi video içi reklamı ve en önemlisi video önü reklamı aktif et. Çünkü bazıları sayfana girer video izlemeden, reklam çıkmadan gider başka video sayfasına. Ama video önü aktif olduğu zaman en azından videona girdiği an video önü çıkar ;)

video içi reklamlar çok etki ediyor. ama fazla ekleme kullanıcı rahatsız olur. 1 saatlik videoda 3-4 yeterli

kardeşim benim %6 tıklanma oranı :D video ortası reklamlar sağolsun :D özellikle çocuk oyunu kanalı olunca çocuğun ebeveyni videoyu açıp bırakıyor çocuk bilmiyo tabi bekliyo video ortası reklam çıkınca :D

---------- Mesaj saat 21:15:41 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:14:39 civarında gönderildi. ----------

Arkadaşlar o zaman çok teşekkürler. Hemen tüm videolarımda aktif hale getiriyorum.

Yapın iki gün sonra artışı görürsünüz :)

Teşekkürler hemen deneyeceğim

dizi tr'mi yoksa yabancımı ?

Türk dizileri

Yapın iki gün sonra artışı görürsünüz :)

Arkadaşlar yaptım. Video ilerleme çizgisinde sarı noktalarda belirdi ama o sarı noktaya gelince reklam falan çıkmıyor. Video öncesi çıkıyor video sonrası reklam da çıkıyor. Ama video ortası reklama gelince hiç bir şey yokmuş gibi devam ediyor.

Aynen gösterim ve tıklamaya göre çok çok az vermiş. Diziler yerli mi?
Türk dizileri hepsi. Bu tbm'yi en az iki katına çıkartmam gerek ya.

hemen çıkmaz reklamlar hocam siz dediğim gibi iki gün bekleyin kazançlarınıda gözle görülür bir artış olacaktır inşallah .

Video ortası reklamları da aktif ederek kazancınızı daha da artırabilirsiniz.

Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkürler. Günlük kazançlarımda süper bir artış oldu. Neredeyse 125-175 tl lik bir artış oldu ya. Sonunda istediğim seviyelere geldi. Allah hepinizden razı olsun.

dizi yükleyip nasıl telif almıyorsunuz hocam yav

Unutma ki o çocuklar da 3-5 sene sonra birer youtuber olacak :D

2 aydır yükleme yapmadığın kanal nasıl olur da düzeni bozulmaz.dizi işi sonuçta güncel yapılan ve izlenen bir iş değil mi?

2 aydır yükleme yapmadığın kanal nasıl olur da düzeni bozulmaz.dizi işi sonuçta güncel yapılan ve izlenen bir iş değil mi?

Valla onu bende çözemedim. Aksine düşmesi gerekirken 2-3 katı fazla izlenim sağlayan bir grafik var şuan )
reklam seçeneklerine nereden girdin kardeşim sen? bende farklı görünüyor video altındaki reklam seçenekleri.

Anlayamadım. Video ortası reklamların nasıl geldiğini mi soruyorsunuz. Videonun sanırsam 15 dakikadan uzun olması gerekiyor

benim demek istediği dizi işi günlük en fazla bir hafta izlenen iştir...sen 2 aydır yükleme yapmadığını yazmışsın mesajında.nasıl oluyorda bu kadar izleniyorsun yükleme yapmadan..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri