Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
fotoğraflarını görmek isterim dostumMerhabalar.aracımı satılığa çıkartıyorum arkadaşlar.görseller alıcı çıktığı taktirde çekilip yüklenilecektir.Özelliklere geçelim.
2008 model accent Era 1.5 crdi vgt start modeli
170.000 de kilometresi.
Muayenesi 12.09.2019 a kadar vardır dün yapıldı.
0 tllik 1 adet hasar kaydı mevcuttur motor çarpmış sol kapıya.değişensiz lokal 2 yerde boyama vardır.motor sapasağlamdır
Tüm muayeneleri bakımları eksiksiz yapılmıştır.asla değişen yoktur.
Sadece aracın arka tamponda ve önde biraz çizikler vardır.fakat kaza durumu yoktur.
Fiyat 29.500 tl pazarlık azda olsa vardır.renk gece mavisi rengindedir.yüksek model araçla takas olunur üstüne istediğiniz nakiti belirtmeniz yeterli.
Sorularınızı iletebilirsiniz
fotoğraflarını görmek isterim dostum
Hayırlı Satışlar sahibinden sitesinde olan sizin araç sanırım lacivert
Sülxxxx xxxxx
Hey maşallah ya kurun artmasıyla fiyatlar da uçuşa geçti. Bayram öncesi birde kim kime ne satabilirse...
1.4 tsi 2010 passat takas düşünürseniz pm yada konuya yazabilirsiniz.fiyatı 65bin.siyah renkli 145bin kmde.hasar kaydı 350 lira falan
Evet hocam doğrudur
---------- Spam Engelliyici 22:54 ---------- Önceki Mesaj 22:51 ----------
Haddinize göre yorum yaparsanız iyi olur bayramdan öncede 31 di şuan 32 ne yapalım isterseniz size devredelim değişeni dahi olmayan 10 yıllık yüzde 85 motoru olan arabayı ? Fiyat yüksekse size daha uyguna kumandalı araçta alabilirsiniz hocam.kim kime falan değil 35 koymasını bilirdim ama ederine koydum piyasadan anlamıyorsanız söze gerek yok.bayram sonrası da varsın bir k altına koyarım satılmazsada askerden gider gelirim kullanmaya devam ederim sorun değil
Ben haddimi biliyorum keşke tüm satıcılar da haddini bilse sizin için değil lafım tüm satıcılara 20bin ederi olan arabaya 30bin istemek sizce de ölüden medet ummak değil midir? Ancak serbest piyasa isteyen istediği fiyata satar.
Dostum artık malesef piyasa böyle küçümsediğimden değil ama doğana bile 20 bin tl diyen varken fiyat normal bence...
Kaldi ki güvenlik için sadece emniyet kemeri olan araç)
Hayırlı satışlar..
Dostum artık malesef piyasa böyle küçümsediğimden değil ama doğana bile 20 bin tl diyen varken fiyat normal bence...
Kaldi ki güvenlik için sadece emniyet kemeri olan araç)
Hayırlı satışlar..
Ben zaten arkadaşın fiyatına laf söylemek için dememiştim. Gereksiz alınganlık yapmış artan piyasaya tepkim var![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.