Satılık - 21 Bin Aboneli Kanal

mustafa9516

Kayıtlı Üye
Kanal Adi : Sadece alıcıya vereceğim
Kanal Kategorisi : Fenomen Videolar
Kanal Dili : Türkçe
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : Aralık 2013
Kanal'a son Video Ekleme Tarihi : 27.03.2016
Abone Sayisi : Şuan itibari ile 21.038
izlenim Sayisi : 17.5m.
Kanalinizda UYARI Varmi :Hayır.
Kanalinizin Gunluk Kazanci : 3-8 Dolar.
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi : Resimler aşağıdadır.
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz :

Kanalda 78 video var. Attığım videolara anında izlenim gelip, index alabiliyorlar. Özgün videolar çekmek için ayırmıştım kanalı fakat, yaratıcı fikirler gelmedi aklıma. İhtiyaçtan dolayı da satmak istiyorum kanalımı. Kanal 2014'den beri Freedom'a bağlıdır. (Eğer talep gönderirseniz 1 ay içerisinde kanalı çıkartıyorlar). Bence gerçekten özgüne geçmek için mükemmel bir kanal.

Dashboard:
ljQOoE.png

Kanal özellikleri kısmı:
v5aPdD.png

İzlenim - Kazanç:
o3dVQq.png

Kanal Satış Fiyatı 3200 TL
İlgilenen arkadaşlar özel mesaj yada skype(kullanıcı adım: aditiky) yolu ile bana ulaşabilirler

Son düzenleme:
Hocam resimler açılmıyor bende hata verdı yanı

Son 2 ayın detaylı kaznaç tablosunu ekler misiniz

Son 2 ayın detaylı kaznaç tablosunu ekler misiniz

Tabii ki, buyrun.

Şubat ayı:
LAvDy0.png

Mart ayı:
g8P6W0.png

Videolar kısa olduğu için(1,5 - 9dk arası) bu kadar izlenime az getiriyor. Yükleyeceğiniz videolar 10 dakikayı aşar ise video ortası reklamlar ile türkçe içerikten güzel rakamlar kazanacağınıza inanıyorum.

Merhaba;

Kanalı Fredoom dan attırdıktan sonra partnersiz olarak satmayı düşünürsen görüşmekte fayda var.

Kazancları sende kalabilir, partnersiz şekilde almayı düşünebilirim.

Hayırlı geceler.

Merhaba;

Kanalı Fredoom dan attırdıktan sonra partnersiz olarak satmayı düşünürsen görüşmekte fayda var.

Kazancları sende kalabilir, partnersiz şekilde almayı düşünebilirim.

Hayırlı geceler.

Freedom'dan çıkmakta bir sıkıntı olmuyor. İstek gönderildiği halde 1 ay içerisinde çıkartıyorlar. Zaten kanal freedom'a bağlanalı 1 sene oldu. Sözleşme gibi bir durumu yok. Ama yine de siz biliriniz. Nakide ihtiyacım olduğu için satılığa çıkardım eğer alıcı çıkmaz ise sizinle iletişime geçeceğim. Teşekkür ederim, size de iyi geceler.

Fiyat uygun bence kategorisi itibariyle özellikle gençlere yönelik projelerde değerlenir.
Hayırlı satışlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri