Satılık 3 Aşamalı Kanallar...

• Kullanıcı WaDa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı

WaDa

Kayıtlı Üye
Kanal Satılmıştır.

Son düzenleme:
Sürekli Güncellenecektir...

1 - Ağustos 2014 tarihli 1.150 Aboneli 860 bin izlenmeye sahip 13 adet eşleşenli videoya sahip çok farklı ve güzel para veren içeriğe sahip kanal
NOT : içerik çerçeve falan ile geçilebilir pek kontrol yok yepyeni bir dil keşfedeceksiniz. FİYAT : 0.05 BTC :) İçerik fiyata dahildir.

Guncel kurdan 1994 TL yapmaktadir.

satın alıyorsun hocam sende kanal alsana o zaman fiyat makulse

hocam senin niye zoruna gidiyor ki ? Bu adamlar bilmediğimiz şekilde seni alacaksın diye zorluyor mu anlamadık ki her açılan konuya pahalı mahalı eee ee o zaman ucuzdan al ha yok senin derdin piyasanın yükselmesiyse e o zaman 3 aşamalı kanal alma talep olmasın fiyat düşsün :)

Sürekli Güncellenecektir...

1 - Ağustos 2014 tarihli 1.150 Aboneli 860 bin izlenmeye sahip 13 adet eşleşenli videoya sahip çok farklı ve güzel para veren içeriğe sahip kanal
NOT : içerik çerçeve falan ile geçilebilir pek kontrol yok yepyeni bir dil keşfedeceksiniz. FİYAT : 0.05 BTC :) İçerik fiyata dahildir.

g6652N.png

Hocam izniniz ile alıntı yapıyorum rahatsız olursanız kaldırabilirim.

Teşekkürler.

İletişim Bilgilerimiz ;

Banka Hesap Bilgilerimiz ;

Hayır hocam bir sakıncası yok ki zaten bu postu bir önceki satış konusunda atmıştım...

Fakat ben bir bilirkişi değilim, kanal fiyatı belirleyen biri değilim sadece düz ticaret mantığıyla fikrimi beyan ettim o kadar... Fiyatın yükselmesini bana bağlamayın da :)

Üzücü bir durum mu evet, zamanında 1.5 liraya alınan şey bu gün 1000 katına çıkmış durumda bu insanları mutlu ediyor mu? tabiki hayır fakat şartlar bu fiyatları buraya sürükleyen şeyler...

Sizin konunuzda da yazayım, 0,05 BTC bu gün için p.k. açık kanal adet fiyatı olarak yüksek fakat her geçen gün YT nin SPAM KANAL ONAYLAMAYACAĞIM politikasını sertleştirdiği her adımda bu fiyatlar çıkmaya devam edecek...

Alıcısı olur mu? Belki yakın zamanda değil fakat mutlaka olur...

Hakkımızda hayırlısı...

Son düzenleme:
Hayır hocam bir sakıncası yok ki zaten bu postu bir önceki satış konusunda atmıştım...

Fakat ben bir bilirkişi değilim, kanal fiyatı belirleyen biri değilim sadece düz ticaret mantığıyla fikrimi beyan ettim o kadar... Fiyatın yükselmesini bana bağlamayın da :)

Üzücü bir durum mu evet, zamanında 1.5 liraya alınan şey bu gün 1 katına çıkmış durumda bu insanları mutlu ediyor mu? tabiki hayır fakat şartlar bu fiyatları buraya sürükleyen şeyler...

Sizin konunuzda da yazayım, 0,05 BTC bu gün için p.k. açık kanal adet fiyatı olarak yüksek fakat her geçen gün YT nin SPAM KANAL OLAYLAMAYACAĞIM politikasını sertleştirdiği her adımda bu fiyatlar çıkmaya devam edecek...

Hakkımızda hayırlısı...

Değerli yorumunuz için teşekkürler hocam :) Hayırlısı ne ise o olsun hepimiz için.

Üzücü bir durum mu evet, zamanında 1.5 liraya alınan şey bu gün 1 katına çıkmış durumda bu insanları mutlu ediyor mu? tabiki hayır fakat şartlar bu fiyatları buraya sürükleyen şeyler...

Sizin konunuzda da yazayım, 0,05 BTC bu gün için p.k. açık kanal adet fiyatı olarak yüksek fakat her geçen gün YT nin SPAM KANAL OLAYLAMAYACAĞIM politikasını sertleştirdiği her adımda bu fiyatlar çıkmaya devam edecek...

Hakkımızda hayırlısı...

Her yorumun sonrası fiyatlar artırıyor farkındaysan =)
Allah tan bakan falan değilsin direk dolar euro 10 tl olur
Elinden fahiş fiyat vermek isteyenler için cesaretlendirici sözler olduuğu sürece kanal 10k 20k tl olur yine geliriz arkadaşlar bence uygun fiyatlar dersen 50k olur anladın mı ustadım selametle kal hocam =)

Her yorumun sonrası fiyatlar artırıyor farkındaysan =)
Allah tan bakan falan değilsin direk dolar euro 10 tl olur
Elinden fahiş fiyat vermek isteyenler için cesaretlendirici sözler olduuğu sürece kanal 10k 20k tl olur yine geliriz arkadaşlar bence uygun fiyatlar dersen 50k olur anladın mı ustadım selametle kal hocam =)

Eğer düşüncen bu ise hemen sorunu çözelim 1 sn...

"Şahsi görüşüm 3 aşamalı kanalların olması gereken fiyat 5.00 TL dir.."

Eğer dediğin doğru ise fiyatlar hızlı bir şekilde düşmeye başlayacak demektir sorun kalmadı...

Güzel insanlar kanalların fiyatını çıkaran ben değilim basit bir kural...

Bir şeyin üretimi "0" tüketimi yüksek ise onun fiyatı artmak zorundadır ki şuan durum tam olarak bu...

Haaa illa da şahsa bağlayalım olayı diyorsan yine yanlış adrestesin, fiyat artışının şahsa indirgenmiş sebebi ben değil frm dan 300 500 TL ye kanal toplayıp yabancı frmlara 250 300 dolardan satan CİCİ arkadaşlardır...

Sen sitemini yaz buraya onlar üzerine alınırlar...

Hakkımızda hayırlısı...

Eğer dediğin doğru ise fiyatlar hızlı bir şekilde düşmeye başlayacak demektir sorun kalmadı...

Bir şeyin üretimi "0" tüketimi yüksek ise onun fiyatı artmak zorundadır ki şuan durum tam olarak bu...

Haaa illa da şahsa bağlayalım olayı diyorsan yine yanlış adrestesin, fiyat artışının şahsa indirgenmiş sebebi ben değil frm dan 300 500 TL ye kanal toplayıp yabancı frmlara 250 300 dolardan satan CİCİ arkadaşlardır...

Hakkımızda hayırlısı...

Arz talep dengesi, borsada da olduğu gibi çok güzel açıklamışsınız hocam.

Örneğin "Bitcoin" Arz'ı azaldı talebi çoğaldı ve 2016 da 1000 tl iken 2017 de 100 bin tl ya yaklaştı :)

Adam satıyor istediği fiyata kime ne ? Hayırlı satışlar.istersen 1 tl istersen 5 k tl koy bize yorum yapmak düşmez bu dengesiz piyasada

Yorum yapmak düşmez diye birşey yok hocam burası bir sosyal paylaşım platformu ozaman arkadaş ilanını versin yorumları admine kapattırsın biz yorum yaparak güncelliyoruz arkadaşın konusunu şahsen yanlış bir düşünce sizinkisi.

Yorum yapıp baltalanacaksa forum olmaz olsun.piyasayı yükseltiyorlar alan alır almayan almaz.kuyruğu sıkışanlar başlıyor yoruma herkesin çakal olduğunu anlayacak kadar çakalız en az bizde.

Konu sahibi istediğin fiyata satarsın ama onayların gelebilme ihtimalini göz önünde bulundurun eğer bi açılırsa en fazla 100. Tl olur kanallar.

Hakkımızda hayırlısı...

Üzerine alınma bizimde sezdiğimiz bazılarının bu fiyatların daha da artmasına çanak tutmak istemesi çünkü ellerinde sürü ile piyasa çok daha iyi fiyattan sürmeyi bekleyenler var die tahmin ediyoruz =)

Kimin kime nereye sattığına biz bakmıyoruz tek derdimiz kendi kendimize yetebilmemiz malesef yetemiyotuz bencillikten

Üzerine alınma bizimde sezdiğimiz bazılarının bu fiyatların daha da artmasına çanak tutmak istemesi çünkü ellerinde sürü ile piyasa çok daha iyi fiyattan sürmeyi bekleyenler var die tahmin ediyoruz =)

Kimin kime nereye sattığına biz bakmıyoruz tek derdimiz kendi kendimize yetebilmemiz malesef yetemiyotuz bencillikten

Her 2 tarafta çıkarcı hocam ötesi yok, ucuzdan alıp yabancı frmda satanda elindeki kanalı yüksek fiyattan satmak için piyasayı tutan da...

Umarım en azından özgün kanalların onay süreci düzene girer ki bu da bu fiyatları bir dengeye oturtur...

Sonuçta 1 kanala özgün video atıp şartları karşılamanın maliyeti şuan bahsi geçen fiyatlardan çok çok daha düşük...

Hakkımızda hayırlısı...

zamanında 50tl den 3 asamalı kanal satanlar, forumda 3 asamalı kanal topluyor. belliki kanalları baska yerde satıyorlar ve fiyatların yukselmesi islerine gelmiyor.

diger taraftanda fiyatların bu kadar yukselmesi, bu isi duzgun yapan arkadasları zor durumda bırakıyor.

zamanında forumda spam kanalları 8-10 aylık hatta fazlasına satanlar vardı (ki kanalların cogu1-2 aya kapanıyordu), fiyat cok dedigimizde serbest piyasa diyorlardı.

uzun lafın kısası herkes isine geldigi gibi konusuyor.

FİYAT : 0.04 BTC Olarak Güncellenmiştir.

FİYAT : 0.04 BTC :) Bu fiyat yarına kadar geçerli olup satılmaması halinde 0.06 BTC olacaktır ve her hafta çarşamba günü +0.01 BTC fiyata ekleme yapılacaktır

Fiyat Güncelleme

FİYAT : 0.06 BTC :) her hafta çarşamba günü +0.01 BTC fiyata ekleme yapılacaktır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri