TÜM KANALLAR SATILMIŞTIR
KANAL-1
Kanal Adi : Sadece satın alan kişiye verilecektir.
Kanal Kategorisi : Anime
Kanal Dili : İngilizce
FİYAT:30 TL
KANAL-2
FİYAT:20 TL
KANAL-3
FİYAT:10 TL
ÖDEME: PAYPAL + GARANTİ
VDS Özellikleri
Intel® Xeon® E-3 1245 v2 3.40 Ghz
2 Cekirdek Garanti Kullanım
2 GB DDR3 Ram
80 GB SATA 3 Disk
Sınırsız Trafik Up-down İçin kullanirlir
1 Adet IP Adresi
1000 Mbit (1 Gbit ) Hat
Fransa Lokasyon
Windows ve Linux İşletim Sistemi
Ücretsiz 7/16 Destek
Ücretsiz yeniden Kurulum
VMware Esxi sanallastirma
FİYAT:15 TL
Hepsini almak isteyene fiyat;
3 Kanal + VDS = 60 TL
Yaklaşık 20 gün önce dailymotion'ı denemek amacıyla 3 adet anime kanalı açtım. Bu kanallara güncel anime yüklüyordum. Kanalların tümünde kendi hazırladığım animeyle ilgili özgün profil ve kapak fotoğrafı mevcut. Kanal 1'de 6 tane anime mevcut bugün yükledim hepsini. Diğer kanallarda video mevcut değil. Kanalları alan arkadaşlara güncel animeleri nereden indirip yükleyecekleri hakkında fikir vereceğim. Kanallarla fazla ilgilenemedim okul ve üniversite sınavlarım dan dolayı. Ama gördüğüm kadarıyla dailymotion'da çok kanal olayı tutmuyor. Elindeki kanalları büyütmeye bakacaksın. "Bol güncel içerik ve sabır". Başka bir şey yapmanıza gerek yok. Kanalların hepsi sınırlı hesaplardır. Günde her kanala 20-25 dk'lık 4-5 tane anime atmanıza izin veriyor. Kanalların hepsinde ödeme bilgileri açık hemen ödeme bilgilerini girebilirsiniz. Acil paraya ihtiyacım var okul için ve bir kaç kitap parasını çıkartabilmek için. Ondan dolayı fiyatları çok düşük tuttum.
KANAL-1
FİYAT:30 TL
KANAL-2
FİYAT:20 TL
KANAL-3
FİYAT:10 TL
ÖDEME: PAYPAL + GARANTİ
VDS Özellikleri
Intel® Xeon® E-3 1245 v2 3.40 Ghz
2 Cekirdek Garanti Kullanım
2 GB DDR3 Ram
80 GB SATA 3 Disk
Sınırsız Trafik Up-down İçin kullanirlir
1 Adet IP Adresi
1000 Mbit (1 Gbit ) Hat
Fransa Lokasyon
Windows ve Linux İşletim Sistemi
Ücretsiz 7/16 Destek
Ücretsiz yeniden Kurulum
VMware Esxi sanallastirma
FİYAT:15 TL
Hepsini almak isteyene fiyat;
3 Kanal + VDS = 60 TL
Yaklaşık 20 gün önce dailymotion'ı denemek amacıyla 3 adet anime kanalı açtım. Bu kanallara güncel anime yüklüyordum. Kanalların tümünde kendi hazırladığım animeyle ilgili özgün profil ve kapak fotoğrafı mevcut. Kanal 1'de 6 tane anime mevcut bugün yükledim hepsini. Diğer kanallarda video mevcut değil. Kanalları alan arkadaşlara güncel animeleri nereden indirip yükleyecekleri hakkında fikir vereceğim. Kanallarla fazla ilgilenemedim okul ve üniversite sınavlarım dan dolayı. Ama gördüğüm kadarıyla dailymotion'da çok kanal olayı tutmuyor. Elindeki kanalları büyütmeye bakacaksın. "Bol güncel içerik ve sabır". Başka bir şey yapmanıza gerek yok. Kanalların hepsi sınırlı hesaplardır. Günde her kanala 20-25 dk'lık 4-5 tane anime atmanıza izin veriyor. Kanalların hepsinde ödeme bilgileri açık hemen ödeme bilgilerini girebilirsiniz. Acil paraya ihtiyacım var okul için ve bir kaç kitap parasını çıkartabilmek için. Ondan dolayı fiyatları çok düşük tuttum.
Son düzenleme: