Satilik E Ticaret Yontemi

Ne sattığını ve nasıl sattığını yaklaşık 10dk sonucunda buldum.1300TL bu yöntem için çok fazla.Eski ölücülerden kim kaldı? :)

[MENTION=62454]Bossmir[/MENTION] şunu yazmamışsın

Bu sistemin aylık ortalama getirisi kazancı nedir giderler çıktıktan sonra sana kalan kar miktarı

Arkadaş ile iletişim kurduk sistem hakkında açıklamayı örnekler ile gösterdi , şimdiye kadar ilgilenmediğim bir konu olduğu için net bir şey söyleyemiyorum fakat herkesin yapabileceği bir ticaret işlemi. İllagal bir durum söz konusu değil, Bana mantıklı geldiği için denemeler yapacağım , Tabiki 1300 lira verdim hemen kazanmaya başlamam lazım 10 gün hiç para kazanamayınca ; ben böyle olacağını bilseydim girmezdim diyen arkadaşlar girmesin benide zan altında bırakmasın , benim kendi düşüncem; üzerine düşülürse kazanç sağlanır. ilk aşamada 30 - 50$ dolar arası yatırım gereklidir.

Arkadaş ile iletişim kurduk sistem hakkında açıklamayı örnekler ile gösterdi , şimdiye kadar ilgilenmediğim bir konu olduğu için net bir şey söyleyemiyorum fakat herkesin yapabileceği bir ticaret işlemi. İllagal bir durum söz konusu değil, Bana mantıklı geldiği için denemeler yapacağım , Tabiki 1300 lira verdim hemen kazanmaya başlamam lazım 10 gün hiç para kazanamayınca ; ben böyle olacağını bilseydim girmezdim diyen arkadaşlar girmesin benide zan altında bırakmasın , benim kendi düşüncem; üzerine düşülürse kazanç sağlanır. ilk aşamada 30 - 50$ dolar arası yatırım gereklidir.

Banada skypden yazan arkadaşlar için güzel bir açıklama olmuş.. .teşekkürler

[MENTION=62454]Bossmir[/MENTION] şunu yazmamışsın

Bu sistemin aylık ortalama getirisi kazancı nedir giderler çıktıktan sonra sana kalan kar miktarı

gelir gider hocam sizin kendinize kalmis bir durumdur daha detayli skype goruse biliriz

Son 2 stok Baska kimseye hicbir para karsiliginda satilmayacak ogretilmeyecektir

Bana ref verseydiniz, hemen test eder hergun konuya rapor eklerdim, daha çok alan çıkardı

5 kişinin alınması fazladan rakip çıkartmıyorsa 50 kişide de sorun çıkmaz, piyasa geniş olduğuna göre

Bana ref verseydiniz, hemen test eder hergun konuya rapor eklerdim, daha çok alan çıkardı

5 kişinin alınması fazladan rakip çıkartmıyorsa 50 kişide de sorun çıkmaz, piyasa geniş olduğuna göre

hayir hocam sadece 5 kisi satis sonu konu aktif olarak kalacak ama kimseye satis yapilmayacaktir

Baltalamıyorum ama hocam ref verdiğiniz kişinin ref isteyen yorumu yok ki ne alaka yani?

Sistemi aldım ve verilen paraya değdi diye düşünüyorum. İlk ay parasını çıkartır sonra kara geçeriz inşallah.

[MENTION=39481]TıpTerkYoutuber[/MENTION] skype dan yaz bana isim var

sistemi satın aldım. fikiri çok beğendim. verilen paraya her türlü değer bi sistem. zaman geçtikçe olanları buraya yazarım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri