Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaş ile iletişim kurduk sistem hakkında açıklamayı örnekler ile gösterdi , şimdiye kadar ilgilenmediğim bir konu olduğu için net bir şey söyleyemiyorum fakat herkesin yapabileceği bir ticaret işlemi. İllagal bir durum söz konusu değil, Bana mantıklı geldiği için denemeler yapacağım , Tabiki 1300 lira verdim hemen kazanmaya başlamam lazım 10 gün hiç para kazanamayınca ; ben böyle olacağını bilseydim girmezdim diyen arkadaşlar girmesin benide zan altında bırakmasın , benim kendi düşüncem; üzerine düşülürse kazanç sağlanır. ilk aşamada 30 - 50$ dolar arası yatırım gereklidir.
[MENTION=62454]Bossmir[/MENTION] şunu yazmamışsın
Bu sistemin aylık ortalama getirisi kazancı nedir giderler çıktıktan sonra sana kalan kar miktarı
Bana ref verseydiniz, hemen test eder hergun konuya rapor eklerdim, daha çok alan çıkardı
5 kişinin alınması fazladan rakip çıkartmıyorsa 50 kişide de sorun çıkmaz, piyasa geniş olduğuna göre
Baltalamıyorum ama hocam ref verdiğiniz kişinin ref isteyen yorumu yok ki ne alaka yani?
hocam her turlu fikre acigiz baltalamak olmuyor bu tam olarak ne dediginizi anlamadim ama hersey konuda mevcut kardes
referans verdiğiniz kişinin referans istediğine dair yorum yok diyorum![]()
[MENTION=62454]Bossmir[/MENTION] PM attım dönüş bekliyorum.
BOL KAZANÇLAR...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.