Satilik E Ticaret Yontemi

Güzel yazı. Başlık açan herkes dokunulmaz olmak istiyor. Genel konuşuyorum: arkadaşlar siz serbest piyasa diyorsanız serbest piyasada eleştiri de serbesttir, soru sormak da serbesttir. Var mı böyle bir durum ya kimse soru sormicak herkes hayırlı işler diyecek almayan yazı yazmayacak. Forumu ne hale çevirdiniz millete atar gider yapa yapa. Arkadaş sonuna kadar haklıdır, yazacak da eleştirecek de eleştiriye sorulara açık değilseniz demek ki sakladığınız bir şey var ve hemen sinirleriniz zıplıyor. Eğer sakınacak bir durumunuz yoksa da içeriği vermeden de düzgünce biraz daha net ve garanti vererek anlatırsınız durumu. Kimsenin mağdur olmaması için herkesi bu tür konularda daha mantıklı olmaya sorular sormaya davet ediyorum. Yılmayın burası forum soru soramayacaksa insanlar hiçbir anlamı yok. Paranızı vereceğiniz insanlara soru sormanız en doğal hakkınız.

her turlu elestiriye hazirim hocam bilgi almak isteyen herkese skype uzerinden cevap verdim durum nedir ne degildir anlatdim 2 kisiyi ref olarak aldim kimseye atar gider yapmadim soruya da acigim dileyen sorusunu sorar cevabini anlatirim sakladigim hicbirsey yok her turlu fikre saygim var ama arasdirmadan ne oldugunu bilmeden yapilan seyi dogru bulmuyorum

Güzel yazı. Başlık açan herkes dokunulmaz olmak istiyor. Genel konuşuyorum: arkadaşlar siz serbest piyasa diyorsanız serbest piyasada eleştiri de serbesttir, soru sormak da serbesttir. Var mı böyle bir durum ya kimse soru sormicak herkes hayırlı işler diyecek almayan yazı yazmayacak. Forumu ne hale çevirdiniz millete atar gider yapa yapa. Arkadaş sonuna kadar haklıdır, yazacak da eleştirecek de eleştiriye sorulara açık değilseniz demek ki sakladığınız bir şey var ve hemen sinirleriniz zıplıyor. Eğer sakınacak bir durumunuz yoksa da içeriği vermeden de düzgünce biraz daha net ve garanti vererek anlatırsınız durumu. Kimsenin mağdur olmaması için herkesi bu tür konularda daha mantıklı olmaya sorular sormaya davet ediyorum. Yılmayın burası forum soru soramayacaksa insanlar hiçbir anlamı yok. Paranızı vereceğiniz insanlara soru sormanız en doğal hakkınız.

hocam tabiki eleştiri veya düşüncelerimizi yazabiliriz ama sanki dolandırıcı gibi sert bir ifadeyle bu söylenirse bu artık eleştiri değil direk suçlama olur ve kanıt sunmanız gerekir umarım anlatabilmişimdir

Skypedan sorduğum sorulara cevap verildiği ve ilgilenildiği için teşekkür ederim ama tabi ki modun yorumu bizim için en belirleyici kıstas olacak. İnşallah alan kişilerin kazançlı olacağı bir yöntem satışı olur.

Uzun Suredir E Ticaretle ugrasmaktayim Paypal a Gerek Kalmadan Vermis Odlugum Yontem ile Gunluk 25$ ile 300 400$ arasi para Kazanmaniz mumkundur

1 urun maliyyeti : 6$

1 urunun minimum satis fiyati: 25$

net bir urun basina size odenen miktar Net Kariniz: 17$

Dipnot Satisini Yaptiginiz urunlerin hic biri fiziksel urun degildir

Sadece 6 kisiye Satilacaktir Fazla Kisiye Satmayi ve ugrasmayi uygun Gormuyorum
Madem Bu Kadar Satisin ve Gelirin var Neden Satiyosun Satma Nedenim bu islere fazla vakit ayiramam dan kaynaklaniyor 3 tane unlu kisinin yt ve instagram hesabini yonetiyorum 2 takside calisan arabam var azbucuk ytspam yapiyorum ayni zamanda ugrasdigim baska bir is daha var formda az kisi bilir....

dolayisi ile aileme ve kendime zaman ayiramiyorum satisi su sekilde gerceklesdirecegim sadece 6 kisiye satacagim ve satmis oldugum kisiler ile bir skype grubu acilacak grup acma nedenim o 6 kisinin magazasini bilmek ve fiyatlari ayni sekilde yapmalarini gormek icindir kimse kimsenin hakkina girmesin sabit fiyat olsun diye kendim bizzat kenardan hepsini izleyecegim odeme alma konusu legal bir sekilde yapilacaktir paypalmis bilmem neymis ugrasmaya gerek yok stok nerden nasil garantili sekilde saglanir hepsi teker teker anlatilacak hersey instant sekilde gelismektedir sadece ciddi dusunenler pm atsin lutfen

sistem cpa yada affilite marketing degildir

Yontem Satis Fiyati: 1300 Tl

Konudaki on yargilari kenara atmak icin sectigim mod olan [MENTION=9634]0zkan[/MENTION] nikli moda sistem ve calisma sekli ucretsiz olarak anlatilacaktir !!!
[MENTION=9634]0zkan[/MENTION]

Referans Olarak Aldigim kisi [MENTION=9634]0zkan[/MENTION] adli arkadasin yorumuna kadar kimseye satis yapilmayacaktir sadece ciddi fikirde olan kisiler skype adresine eklenilerek bekletilecektir

[MENTION=27175]suat37[/MENTION] nikli arkadas referans olarak alinmistir satilacak kisi sayisi 5 e indirilmistir
[MENTION=9634]0zkan[/MENTION] adli moda yontem yarin anlatilacaktir

Yapilan Ornek Satislar
https://prnt.sc/kj42hv
https://prnt.sc/kj416c
https://prnt.sc/kj3on2
https://prnt.sc/kj3p9d
https://prnt.sc/kj3pzl
https://prnt.sc/kj3346
https://prnt.sc/kj338m
https://prnt.sc/kj33cl
https://prnt.sc/kj33g5
yurtdışı satış sanırım?

Forumda ilk defa bu şekilde farklı bir eticaret modelini satış konusu olarak görüyorum. Konu sahibi ile skype ile konuştuğumda verilen soruları kısa zamanda cevap verdiğini ve çok ilgili ve alakalı olduğunu gördüm. Kendi fikrime göre, konu sahibi arkadaşın para konusunda da çok az sayıda kişiye satmak istemesi, direk bu yöntem satışında çok para isteyen biri olarak değilde, hem kendisi öğrettiğinin karşılığını alıp, hem de yöntemi satın alan kişiye de farklı bir şekilde para kazanılacağını öğreterek iki taraf içinde kazan kazan olayını yapmak istiyor diye düşünüyorum. Hayırlı satışlar.

Formdan Aykut Adli onaysiz 1 kisi gruba eklenmistir kendisinen mod yorumuna kadar odemeyi gondermek istemesine ragmen 1 lira bile olsun para istenmemistir gucel stok 4

odemeler mod yorumundan sonra alinacaktir

Merhaba arkadaslar. Dun gece ben musait olmadigim icin arkadaşa anlattirmadim bugun kendisi ile iletisim kuracagiz. Kimse acele etmesin e ticaret isi bugun olup yarin olmayan bir is degil oyuzden benden gelen yoruma kadar bekleyin en azindan kimse uzulmesin

Satışlar nerede yapılacak , ödeme nereden alınacak , ürün hacked yada değil vs..
detaylı PM istiyorum
Teşekkürler

Sabah akşam forumda onlinesin ama 5 farklı işin var hocam bana inandırıcı gelmedi açıkcası

Baltalamak olsun varsın ban yiyelimde başkaları zarar görmesin.
Kendisi sürekli kazandığını belirtiyor yok 3 evi de taksi plakası yok hackerlik muhabetleri yok biz cwciyiz diyip vietnamlıları hackleyip cepleri dolduruyor.
Sonra bi bakmışsınız adam para kazanma gidince olan muhabbetleri bilmiyor.
Bir üründen 17 dolar kazanılıyorsa 10 ürün satsa maliyeti çıkartır.Ama kesin faydası olsun diyedir.
Verin arkadaşlar paranızı yötnem taktik tutmadığını biliyorsunuz ama hala pm bilmem ne diyorsunuz.
Moderatörlerde de suç yöntem taktik satışı yasak diyorlar ama konuda moderatör bile pm istiyor.
Alın arkadaşalr akıllanmazsınız 1 haftada maliyetini çıkartıp binlerce yüzbinlerce kar edeceğini sanıyorsunuz bayılın nerdeyse bi asgari ücreti hadiyin hayırlı akşamlar.

Bu forum çok gördü birşey biliyormuş gibi yapıp zengin süsü verip bilgiliyim süsü verip taktik yöntem diyip vurup kaçanları hadiyin eyvalah size kolay gelsin. [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION].
ilgilenilecek mi konuyla ?

Körsünüz arkadaşlar hakediyorsunuz.Bu adam bu işi yapana kadar neler çekmiştir yada yapmıyordur nedir beni bilgikendirmez.Ama bu kadar kolay para kazanma yöntemi olmadığını göremeyecek kadar körsünüz.Yazık.Yıllarca bakıyorum hala aynı kişiler pm istiyor aynı sesler aynı konular sonuçalr hep aynı.Size uyarı yaptığım için hata suç bende olacak varsın olsun.Dün dolar 7 tl iken birlik mesajı erip bugün 6 olunca dağılacak değilim.Kaç adamı döndürsek kardır.Kimse deli gibi kzanç sağlaaycak yöntemi bu fiyata satmaz.

Tıpkı bana sattığın e-ticaret yöntemi gibi sanıyorsun dimi :D

Arkadaşı tanımam etmem ne olduğunu bilmiyorum almayıda düşünmüyorum desteklemiyorumda.

Ancak sende sütten çıkmış ak kaşık değilsin.

Arkadaşı tanımam etmem ne olduğunu bilmiyorum almayıda düşünmüyorum desteklemiyorumda.

Demek istediğimde bu.
Yapamayacağını işi aldınız.Size dedim kargo işini halledemedim.Siz dediniz bilmem ne ben hallederim.
Mallarınızı ürünlerinizi birebir şekilde gönderdim.
Size gelir vaadetmedim yaparsanız kazancı var dedim.Açıkçası sattığıma pişman oldum.İş yapmayacak adamla iş yapılmaz.Kendim devam ettirirdim.Hatta eksik kalan malların bile iadesini geçtim.Yani gelipte bana olan ithamlarınıza dikkat edin.daha 3 ay önce baktım sayfaya benden sonra hiçbirşey yapılmamış nerdeyse.Malları alış fiatının ble altına verdim.Hala yetmiyorsa bilmediğin işi yapmayacaksın hocam.

---------- Spam Engelliyici 13:41 ---------- Önceki Mesaj 13:39 ----------

2.olarak Sana yöntem satmadım bana iftira atmayacaksın.
Sana İnstagram sayfası ve çinden getirttiğim takıları sattım.
İftira at ama sen.
Kaç kişi geldi geçti sen gibi böyle ağlayan.Ama her konuda dediğimden 1 gram eksiğini asla vermedim.

her turlu elestiriye hazirim hocam bilgi almak isteyen herkese skype uzerinden cevap verdim durum nedir ne degildir anlatdim 2 kisiyi ref olarak aldim kimseye atar gider yapmadim soruya da acigim dileyen sorusunu sorar cevabini anlatirim sakladigim hicbirsey yok her turlu fikre saygim var ama arasdirmadan ne oldugunu bilmeden yapilan seyi dogru bulmuyorum

[MENTION=62454]Bossmir[/MENTION] hocam bugüne kadar kimsenin yapmadığı paylaşımları yaptı bu forumda. Herkes birşeyleri gizli tutarken kendisi herkesin kullanımına sundu. Dinlemeden anlamadan burda birilerinin kazancını sorgulamak doğru değil.Adam kazancını bile saklamıyor :)

Para olsa alırdım bi dal :)

Taksit varmı hocam kazandıkça ödesek :)

kimseye doğrudan birşey söylemiyorum lafım ortaya. genelde dolandırıcılık yöntemlerinde kullanılan ilk şey göz boyamaktır. kazanç su gibi akıyor gösterilir fakat madem akıyor kazan yoluna bak kardeşim. neden kazancını başkalarıyla bölüşmeye çalışıyorsun. mantığı olmayan düşünemeyen insanlar genelde bu tuzağa düşüp dolandırılır. binlerce örneği var. mega holdings, çiftlik bank son olarakta bu e ticaret (amazon kurs vb) yöntemi satanlar yayıldı. gün geçmiyorki yeni dolandırıcılık yöntemleri ortaya çıkmasın.

kimseye doğrudan birşey söylemiyorum lafım ortaya. genelde dolandırıcılık yöntemlerinde kullanılan ilk şey göz boyamaktır. kazanç su gibi akıyor gösterilir fakat madem akıyor kazan yoluna bak kardeşim. neden kazancını başkalarıyla bölüşmeye çalışıyorsun. mantığı olmayan düşünemeyen insanlar genelde bu tuzağa düşüp dolandırılır. binlerce örneği var. mega holdings, çiftlik bank son olarakta bu e ticaret (amazon kurs vb) yöntemi satanlar yayıldı. gün geçmiyorki yeni dolandırıcılık yöntemleri ortaya çıkmasın.

Dogrudur kardes gun gecmiyor ki yeni dolandiricilik yonemi cikmasin ama bunun bizim islerle hic alakasi yok cunki bu ne amazon ne dropshipping ne baska birsey tamamen farkli bir sektor ben her turlu elestiriye acigim cebi doldurmak icin kursu 100 kisiye satardim 5 kisiye degil goz boyamiyorum [MENTION=27175]suat37[/MENTION] adli kardesimize gosterdim az cok islerin nasil yurudugunu ve butun satislarimi gostermek yerine satislarimdan ornek gosterdim acaba total satislarimin hepsini gostersem ne olurdu cok merak ediyorum fikrinize saygi duyuyorum hocam

Yalnız hocam paymet status kısmında çoğu satış hata almış yani iptal olmuş. Birkaç tanesinde de müşteri parayı geri çekmiş. Kimse dikkat etmemiş sormamış. Ben merak ettim bunları satış diye koymanız mantıksız geldi açıkçası. Tamam ürüne rağbet var belli ama sanki satık işlemi çok sıkıntılı gibi?

Yalnız hocam paymet status kısmında çoğu satış hata almış yani iptal olmuş. Birkaç tanesinde de müşteri parayı geri çekmiş. Kimse dikkat etmemiş sormamış. Ben merak ettim bunları satış diye koymanız mantıksız geldi açıkçası. Tamam ürüne rağbet var belli ama sanki satık işlemi çok sıkıntılı gibi?

Orda hersey ortada hocam total disputet olanlar parasi geri alinanlar degil iptal edilenler degil sorun yasayanlar ve sorunu cozulenlerdir buyer canceled ise sepete eklemis almamis bazilari farkli odeme yontemi kullanmis az bucuk ingilizcesi olan anlar diye dusundugum icin dokunmadim oldugu gibi ne var ortada orjinal hali ile biraktim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri