Güzel yazı. Başlık açan herkes dokunulmaz olmak istiyor. Genel konuşuyorum: arkadaşlar siz serbest piyasa diyorsanız serbest piyasada eleştiri de serbesttir, soru sormak da serbesttir. Var mı böyle bir durum ya kimse soru sormicak herkes hayırlı işler diyecek almayan yazı yazmayacak. Forumu ne hale çevirdiniz millete atar gider yapa yapa. Arkadaş sonuna kadar haklıdır, yazacak da eleştirecek de eleştiriye sorulara açık değilseniz demek ki sakladığınız bir şey var ve hemen sinirleriniz zıplıyor. Eğer sakınacak bir durumunuz yoksa da içeriği vermeden de düzgünce biraz daha net ve garanti vererek anlatırsınız durumu. Kimsenin mağdur olmaması için herkesi bu tür konularda daha mantıklı olmaya sorular sormaya davet ediyorum. Yılmayın burası forum soru soramayacaksa insanlar hiçbir anlamı yok. Paranızı vereceğiniz insanlara soru sormanız en doğal hakkınız.
her turlu elestiriye hazirim hocam bilgi almak isteyen herkese skype uzerinden cevap verdim durum nedir ne degildir anlatdim 2 kisiyi ref olarak aldim kimseye atar gider yapmadim soruya da acigim dileyen sorusunu sorar cevabini anlatirim sakladigim hicbirsey yok her turlu fikre saygim var ama arasdirmadan ne oldugunu bilmeden yapilan seyi dogru bulmuyorum