Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kaç kişilik yer kaldı hocam s.a [MENTION=62454]Bossmir[/MENTION]
Ne sattığını ve nasıl sattığını yaklaşık 10dk sonucunda buldum.1300TL bu yöntem için çok fazla.Eski ölücülerden kim kaldı?![]()
Bende şimdi buldum yöntemi
Bossmir arkadaşımıza ayıp olur die bana soranlara satış veya anlatım yapmayacam
ozkan hocamızın 25 50 dolar gideri var dedikten sonra işleyişi kavradım buldum lakin sorun şu satışı yapılan ürün satış yapan kişi tarafından illegal şekilde geri alınırsa sıkıntı site bakıma girer veyahut aksilik olur ulaşılmaz ise siteye yatırımlar çöp olur
Ama kesinlikle bossmir hocam hayal satmadığını anladım çok güzel yöntem..
detaylı pm alabilir miyim
sonu olmayan bir sistem mi ? 2 gün sonra stok , satış yada her ne olursa artık sorun olabilecek bişey mi ? işleri büyütme şansı var mı ?
Hayırlı satışlar hocam. Hep onaysız yeni üyeler satın almış gördüğüm kadarı ile , biz eskilerin ağzı çok yandı , üfleye üfleye de derman kalmadı
Para yatıranlar umarım sorunsuz artıya geçerler , hepinize bol kazançlar iyi forumlar.
Hey gidi GTA5Hayırlı satışlar .
Konunun gta5 ile mi alakası var
Bunu öğrenmen için 1300 lira vermen gerekiyor![]()
Bunu öğrenmen için 1300 lira vermen gerekiyor![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.