Satilik E Ticaret Yontemi

sonu olmayan bir sistem mi ? 2 gün sonra stok , satış yada her ne olursa artık sorun olabilecek bişey mi ? işleri büyütme şansı var mı ?

Satın aldık diyelim bu satışlara başladıgımız gibi alıcı cıkıyormu ilk satışımız ne zaman başlayacak vs bilgi verirmisin

Parasız döneme denk geldi, yt dışı alternatifleri çoğaltmak iyi olurdu. Kısmet değilmiş.

Ne sattığını ve nasıl sattığını yaklaşık 10dk sonucunda buldum.1300TL bu yöntem için çok fazla.Eski ölücülerden kim kaldı? :)

Bende şimdi buldum yöntemi
Bossmir arkadaşımıza ayıp olur die bana soranlara satış veya anlatım yapmayacam
ozkan hocamızın 25 50 dolar gideri var dedikten sonra işleyişi kavradım buldum lakin sorun şu satışı yapılan ürün satış yapan kişi tarafından geri alınırsa senin de başkasına sattığın zaman sıkıntı site bakıma girer veyahut aksilik olur ulaşılmaz ise siteye yatırımlar çöp olur
Ama kesinlikle bossmir hocam hayal satmadığını anladım çok güzel yöntem..

Son düzenleme:
Bende şimdi buldum yöntemi
Bossmir arkadaşımıza ayıp olur die bana soranlara satış veya anlatım yapmayacam
ozkan hocamızın 25 50 dolar gideri var dedikten sonra işleyişi kavradım buldum lakin sorun şu satışı yapılan ürün satış yapan kişi tarafından illegal şekilde geri alınırsa sıkıntı site bakıma girer veyahut aksilik olur ulaşılmaz ise siteye yatırımlar çöp olur
Ama kesinlikle bossmir hocam hayal satmadığını anladım çok güzel yöntem..

yorumun icin tesekkur ederim ama dedigim gibi hersey legal illegal hicbir durum yok burada hersey garantili bir sekilde ilerledigi icin hayal satmiyorum cok para almak istesem genis piyasa 20 30 kisiye satarim ama ben sadece 5 kisi yaptim bu durumu site durumlari falan bunlar farkli konular hocam guncel stok son 1 kisi

detaylı pm alabilir miyim

skype adresim konuda mevcut hocam yazabilirsiniz

---------- Spam Engelliyici 13:33 ---------- Önceki Mesaj 13:08 ----------

sonu olmayan bir sistem mi ? 2 gün sonra stok , satış yada her ne olursa artık sorun olabilecek bişey mi ? işleri büyütme şansı var mı ?

sorun olacak hicbirsey yok isleri buyutme sansiniz evet var

---------- Spam Engelliyici 13:58 ---------- Önceki Mesaj 13:33 ----------

Aksam Saat 10:00 a kadar stok dolmazsa satin alan arkadaslar ile yola devam edilecek ve kimseye satis yapilmayacaktir guncell

Hayırlı satışlar hocam. Hep onaysız yeni üyeler satın almış gördüğüm kadarı ile , biz eskilerin ağzı çok yandı , üfleye üfleye de derman kalmadı :)

Para yatıranlar umarım sorunsuz artıya geçerler , hepinize bol kazançlar iyi forumlar.

Hayırlı satışlar hocam. Hep onaysız yeni üyeler satın almış gördüğüm kadarı ile , biz eskilerin ağzı çok yandı , üfleye üfleye de derman kalmadı :)

Para yatıranlar umarım sorunsuz artıya geçerler , hepinize bol kazançlar iyi forumlar.

2 onaysiz 2 eski uye ismini gizli tutanlar var hocam ))

---------- Spam Engelliyici 14:21 ---------- Önceki Mesaj 14:03 ----------

uye Alimimiz Yoktur grup kuruldu Aksam Saat 10:00 da calismlara baslanilacak...

Arkadaşlar ben olayı biliyorum.Bossmir kardeşime saygımdan dolayı soranlara açıklamayacağım boşuna mesaj atmayın.Yöntem güvenilir.İllegal bir durum yok dediği gibi.Bol kazançlar.

Sanırım cinsel içerikli ürünlerin satışı. Yani bu kadar kazancı başka ne şekilde yapabilirsiniz ki? 6$ ver 17$ kazan. Çok ilginç. Eğer legal ise, aklıma gelen tek şey cinsel içerikli ürünler..

Hey gidi GTA5 :) Hayırlı satışlar .

Alan arkadaşlar yorum yapabilirmi durum nedir. Ne degildir anlatım oldumu

Arkadaşlar, bazı arkadaşlar çözdüklerini düşünselerde yanılıyorlar, sistem deniz derya, cılkı çıkmadıgı sürece uzun müddet ekmegi yenir.
Bu arada yazmışken şunuda söyliyim, Bilmediginiz konu hakkında yorum yapmayın, konu baltalamayın, Arkadaş konusunu açtı satışını yaptı olay bitti, şu saatten sonra 1 kişi dahi, alma gibi bir düşünceside yok. onun için artık sistem hakkında yorum yapmayın.
Cümleden iyi forumlar..

bende bu kadar güzel bir sistem beklemiyordum. zamanla görücez. mantığı beğendim. 1300 lırasını çöpe atmadığını sananlar çırpınıyorda boşa çırpınıyor :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri