Satılık Günlük 37 GBP Getirili Kanal

Satıcı arkadaştan bi ara partnerli kanal satın almıştım daha sonra kanalı başkasına satarken farkettim şifresi değiştirilmişti kendisine dm attım ancak geri dönmedi. ozamanlar aktif olmuyordu birdaha ulaşamam diye bende uzerinde durmamıştım

Satıcı arkadaştan bi ara partnerli kanal satın almıştım daha sonra kanalı başkasına satarken farkettim şifresi değiştirilmişti kendisine dm attım ancak geri dönmedi. ozamanlar aktif olmuyordu birdaha ulaşamam diye bende uzerinde durmamıştım

Eğer sizin benimle alakalı bir şikayetiniz varsa gidin konu açın. Gelipte benim konuma saçma sapan yorum yazmayın.

Eğer ki ben kanalı verdiğimde şifresini vs değiştirmediyseniz bunun sorumluluğu size aittir gelipte bana 1 ay sonra şifrem değişmiş derseniz alakasız olur.

Eğer o zaman böyle bir olay oldu da niye burda konu açmadınız da şimdi gelip burda boş muhabbet yapıyosun açsaydın şikayet konunu. Eğer haklı olsaydın ben de verirdim paranı sana merak etme.

Hatta hala mesajlar duruyorsa hiç durma konu aç.

Ha eğer bu olayı kanıtlayamıycaksan ben senin hakkında şikayet konusu açıcam zaten.

Hayırlı forumlar

Ozamanlar uzun zamandır online olmadıgından işlerimde yogun oldugundan üzerinde durmadım boşverdim ama şimdi 20k lık kanalı satıp ardından bu kanalıda yürütüp başkasınıda dolandırmanı istemiyorum anladınmı şimdi. halende senin gibilerle uğraşacak değilim sen aç konuyu dolu muhabbeti sen yap.

Yavuz hırsız, ev sahibini bastırır. Atalarımız boşuna söylememiş.
Kanal satın almayı düşünen arkadaş dikkat etsin benden herkese tavsiye.

Ozamanlar uzun zamandır online olmadıgından işlerimde yogun oldugundan üzerinde durmadım boşverdim ama şimdi 20k lık kanalı satıp ardından bu kanalıda yürütüp başkasınıda dolandırmanı istemiyorum anladınmı şimdi. halende senin gibilerle uğraşacak değilim sen aç konuyu dolu muhabbeti sen yap.

hocam şimdi olayı anladıgım kadarıyla geçmişte bir olay olmuş ve siz herhangi bir kanıtınız olmadan bu arkadaşın konusunu baltalayıcı yorum yapıyorsunuz bu noktada ya siz bu olayı kanıtlamanız lazım yada sizin ban yemeniz lazım ben gördüğüm olayı yorumladım

Yazıda sadece kocaman bir “BOŞ” yazıyor. Daha da konuma yorum atmazsan sevinirim

sen satış konusu açtıgın sürece kimsenin mağdur olmaması için her daim yorum atıp bilgilendirme yapacağım

varsa delilin ispatlarsın ya da şikayet konusu açarsın, böyle yaparak kendini küçük düşürüyorsun, aynı zaman da inancın da varsa hakka giriyorsun..

[MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION]

varsa delilin ispatlarsın ya da şikayet konusu açarsın, böyle yaparak kendini küçük düşürüyorsun, aynı zaman da inancın da varsa hakka giriyorsun..

[MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION]

ispatım var özel mesajları gezerken farkettim zaten öyle yazdım konuya yoksa unutmuştum. baktım 20k satış konusu açmış sattıgı bir kanalın şifresini değiştirip atılan mesaja cevap vermeyen biri 20k kanal içinde aynısını yapabilir. kimseyi mağdur etmemesi için ben uyarımı yaptım herhangi bir admin mesajlarıma girip bakabilir

sen satış konusu açtıgın sürece kimsenin mağdur olmaması için her daim yorum atıp bilgilendirme yapacağım

şimdi diyorki o zaman takmamıştım olayı şimdide her konuna yorum atacagım diyosun ozaman takmadıgın bir olayı şimdi dillerdirmenin yada kanıtsızca suçlamanın cezası bence ban olmalı ve böyle toxic insanların forumdan acilen uzaklaştırılması gerekiyor

ispatım var özel mesajları gezerken farkettim zaten öyle yazdım konuya yoksa unutmuştum. baktım 20k satış konusu açmış sattıgı bir kanalın şifresini değiştirip atılan mesaja cevap vermeyen biri 20k kanal içinde aynısını yapabilir. kimseyi mağdur etmemesi için ben uyarımı yaptım herhangi bir admin mesajlarıma girip bakabilir

Madem kanıtın var aç işte şikayet konusu ne bekliyorsun da gelmiş konumun altına yazıyorsun.

Amacın sadece satış baltalamak başka bi şey değil.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri