Satılık Kanallar , İlgilenenler İçin.

Bende aylık 5$ gelirli bir kanalı 350tl verene yok yok indirim yapıyorum 300tl veren olursa bile satıcam.
:D

Arkadaşlar kanal satışını lütfen doğru yapalım.Tamam fiyatınıza karışan yok ama gerçekçi olsun lütfen günlük kazancın ne kadar ki 350 Tl istiyorsun.Lütfen daha dikkatli olalım.

Arkadaşlar artık vurmayın yeter bu kadar :D Sanırım arkadaş bu konuda dikkat edecektir, bence bu kadar yol gösteren olunca dikkat edecektir :)

Yorum yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum lakin şöyle birşeyi fark ettim ki sizlerin spam beyinleriniz , sadece spam calişmaya entegre edilmiş :) En fazla açtiğiniz kanal kaç gün gidiyor yada pardon pardon kaç saat gidiyor?

video yükle 2 saat sonra grafik bu 2 satte 350 tl Keşke o gold üyeliği alirken kendinede bir zeka satin alip youtube gibi bir panel'e 2 saatte bu grafikin yansimadiğini anlayabilseydin.

Youtube bizden sorulur diyen kaanbulut , ne senden soruluyor acaba kimsin ki senden birşey sorulsun ? Günlük 1tl ile 15tl arasinda kazanclariniz mevcut eminim ki bundan da dahada fazla değildir. YT bizden sorulurmuş spam mi senden soruluyor evet haklisin hatta haklisiniz ki hepinizden spam soruluyor ?

Hanginizin videosu indexleniyor sormasi ayip , hanginiz bir kanal için domain alip sadece o kanal için bir site açip plan ve proje içinde çalişiyorsunuz :) Hepiniz niche calişiyorsunuz hanginizin nichesi istediği gibi sonuç veriyor ? Google tik mi daha çok veriyor , facebook mu yoksa yt'de izlendikce mi daha çok kazaniyorsunuz cok merak ediyorum. Hanginiz spamdan çikipda özgünleştirilmiş şekilde tek tek açiklama girip tek tek etiketleme sistemi yapiyor. Benim 2. ayim olmasina ragmen açik ve bariz evet 4850 tl kazandim yaptiğim kanallari sattim ki hala satiyorum ve orda belirttiğim bir noktayi herkes atlamiş ; ADSENSE BAĞLANIŞ TARİHİNden önceki kazanilan hiç bir reklam paye'si hiç bir şekilde oraya yansımamıştır.

Güle güle

YtKoRaY

Kardes sana kimse ne kazaniosun diye sormadi
.ne ac gozlu ne cirkef adammisinki kendine enayi ariyosun bide utanmadan hakaret
Ediosun. YaZik sana nicheymis bilmemneymis. Burdaki adamlari keriz mi sandin hadi baska kapiya

Yorum yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum lakin şöyle birşeyi fark ettim ki sizlerin spam beyinleriniz , sadece spam calişmaya entegre edilmiş :) En fazla açtiğiniz kanal kaç gün gidiyor yada pardon pardon kaç saat gidiyor?

video yükle 2 saat sonra grafik bu 2 satte 350 tl Keşke o gold üyeliği alirken kendinede bir zeka satin alip youtube gibi bir panel'e 2 saatte bu grafikin yansimadiğini anlayabilseydin.

Youtube bizden sorulur diyen kaanbulut , ne senden soruluyor acaba kimsin ki senden birşey sorulsun ? Günlük 1tl ile 15tl arasinda kazanclariniz mevcut eminim ki bundan da dahada fazla değildir. YT bizden sorulurmuş spam mi senden soruluyor evet haklisin hatta haklisiniz ki hepinizden spam soruluyor ?

Hanginizin videosu indexleniyor sormasi ayip , hanginiz bir kanal için domain alip sadece o kanal için bir site açip plan ve proje içinde çalişiyorsunuz :) Hepiniz niche calişiyorsunuz hanginizin nichesi istediği gibi sonuç veriyor ? Google tik mi daha çok veriyor , facebook mu yoksa yt'de izlendikce mi daha çok kazaniyorsunuz cok merak ediyorum. Hanginiz spamdan çikipda özgünleştirilmiş şekilde tek tek açiklama girip tek tek etiketleme sistemi yapiyor. Benim 2. ayim olmasina ragmen açik ve bariz evet 4850 tl kazandim yaptiğim kanallari sattim ki hala satiyorum ve orda belirttiğim bir noktayi herkes atlamiş ; ADSENSE BAĞLANIŞ TARİHİNden önceki kazanilan hiç bir reklam paye'si hiç bir şekilde oraya yansımamıştır.

Ha sizden sorulan şey ; UFACIK BEYNİNİZLE KISITLI KAZANÇ SAĞLAMAK.
Kişiliğiniz gibi :)
Selametle.

Ee ubersupersivri zekali, o zaman neden satiyorsun hazir mukemmel kanallarini? Kendin kullan kazansana? Ciddi ciddi milleti angut mu sandin sen? Konusma tarzina bak birde.

Ozgunlestirilmis calisma noluyor ayiptir sormasi? Sonucta baskalarinin videosunu kullanmiyor musun? Kullaniyorsun, o zaman kapaticaksin gagani. Hangi akla hizmet gunluk 1 lira bile zor getirecek kanali 350 liraya satmayi planliyosun ki? Ilgi istemeyen web sitesi mi bu?

arkadaş gel ben sana aynı özelliklerdeki kanalları 350 değil 250 ye bırakayım, 100tl kar koyar satarsın :D

sahsen bence arz talep meselesi adam fiyat bicmiş söylemiş... HAA fazladır ya da değildir tabiki ama yorumları okuyunca cok yüklenilmiş bence.. İnsaf.. Zaten fiyat fazlaysa kımse almaz. ama kimseyide yermek yada alaya almak size düşmez arkadaşlar..

İyi forumlar

Güle güle

YtKoRaY

olum bunu yeni görüyorum burada olmaz banlanmayayım skype "eiluelleytp" gel hele bi gel bekliyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri