Satılık Pini Girilmiş AdSense Hesabı !!

вєякαη

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.ytpara.com
t4gwb.bmp

resim de gördüğünüz gibi 20 bin tl lik ödeme alınmış adsense hesabımı satıyorum. İsteyen Team ile kontrol edebilir. Uygun fiyata vereceğim ayrıca bu adsense dışında yine aynı şekilde bu hesaba benzer 3 ayrı adsense hesabımda mevcuttur, onlarında pini girilmiştir. Uygun fiyata görüşülüp teslim edilecektir.

not: 4 Hesap Toplu olarak verilecektir. istenilen fiyat 1300 TL dir. 4 Adet Hem Websitesi hem Youtube onaylı Pinleri girilmiş defalarca ödeme alınmış eski hesaplar

Satma nedenim tamamen kişisel, Eminim halen daha fazla kazançlarda elde edebilirim. Ama sanaldan ve parasından gerçekten sıkıldım. Kendi işime dönmek ve reeldeki hayatta kazandığım miktar az da olsa bana daha iyi geliyor. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Hepinize hayırlı bol kazançlar dilerim

Uygun fiyattaki kastiniz nedir hocam. ?

Sitede reklam yayinlamak icinde onayi varsa pmden fiyatini gonderirsen sevinirim. Bana youtube icin degil sadece site icin onaylanmis adsense lazim, ona gore diger hesaplarinda olabilir yani. Fiyati uygun olsun yeter

hocam siteler içinde varsa bende pm alabilirim

fiyat konusunda cahilim daha önce böyle bir satış gerçekleştirmedim .

---------- Mesaj saat 23:42:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:41:24 civarında gönderildi. ----------

Sitede reklam yayinlamak icinde onayi varsa pmden fiyatini gonderirsen sevinirim. Bana youtube icin degil sadece site icin onaylanmis adsense lazim, ona gore diger hesaplarinda olabilir yani. Fiyati uygun olsun yeter

zaten 4 hesapta hem site hem youtube onaylıdır.

Fiyat konusunda aklınızda belirlediğiniz bir ücret varsa PM alabilirmiyim ?

Bu kadar eski adsenseyi neden sattigini sorabilir miyim?

fiyat konusunda cahilim daha önce böyle bir satış gerçekleştirmedim .

---------- Mesaj saat 23:42:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:41:24 civarında gönderildi. ----------

zaten 4 hesapta hem site hem youtube onaylıdır.

Pm attim hocam donus yaparsaniz sevinirim

aklında belirlediğin fiyat nedir hocam

Adsense satış fiyat konusunda bir bilgim yok açıkçası , ama bildiğim kadarı ile eski kanallar ve defalarca ödeme alınan adsense hesabının çok kıymetli oldugunu duymuştum . Skype de bir kaç arkadaştan fikir edinip bu fiyatı belirledim ...

Uh hocam 4000 TL bos hesaplara kimsenin verecegini sanmiyorum.

Tek tek satmayi dusunursen pm at lutfen. Yeni eski farketmez sadece site icin onayli olsun yeterli.

Tek hesap satmak ister isen pm atabilirsin!

Fiyat ile birlikte!

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri