Satış Baltalayanlardan Şikayetçiyim

zazax33

Yasaklanmış
Neden insanlar ozellikle partner kanal satış konuları baltalıyor ? Anlam veremiyorum eskiden Awe kanal satıyordum o zaman awe odeme yapmıyor yapmıyor diye baltaladılar ancak şimdiye kadar sorunsuz odemelerimi aldım herkes gibi bazı zamanalrda geciksede.

http://www.ytpara.com/partnerli-kan...m-kazancli-kanal-satiliktir-2.html#post583902

Mesela burda adamın attıgı yoruma bakın

sadece benim konularımda değil orneğin

http://www.ytpara.com/partnerli-kanal-alim-satim/47627-sabit-gelirli-partnerli-kanal.html

burdada hemen herkes yorum yapıyor yok odemez yok alınmaz diye eminim bu yorumu yapanalrın cogu hiç partnerde parası kalmamış kişiler.

Sıkıldım artık bu muhabbetten herkes illa satışı nasıl baltalarım diye dusunuyor peki kuralları cok iyi uygulayan yonetim neden bunları gormemezlikten geliyor ?

Daha once awesome freedom ve mnation partnerler sattım bir kişi bile odemem yapılmadı demedi bu durumdayken neye dayranarak odemen yapılmaz diyorlar ?

Yanlış anlama sen hep ödeme almışsın.Sattığın adam olduda ödeme alamadı ne olacak ? Millet genel gördüklerini yazıyor.

5 Tane partner kanal 50 TL AWE olarak konu açsam.YT ile hiç alakası olmayan gelir balık gibi atlar aa partner diye.

Yanlış anlama sen hep ödeme almışsın.Sattığın adam olduda ödeme alamadı ne olacak ? Millet genel gördüklerini yazıyor.

5 Tane partner kanal 50 TL AWE olarak konu açsam.YT ile hiç alakası olmayan gelir balık gibi atlar aa partner diye.

konularıma bakarsan ben onun garantisi verdim surekli ki bunun için istanbuldaysan buyur gel buluşup elden vereyim dedim kanalları.Ama burda telif hatta eşleşen video olmayan kanala bile baltalayıcı yorum atabilirmisin sence?

konularıma bakarsan ben onun garantisi verdim surekli ki bunun için istanbuldaysan buyur gel buluşup elden vereyim dedim kanalları.Ama burda telif hatta eşleşen video olmayan kanala bile baltalayıcı yorum atabilirmisin sence?

Herkes senin gibi buyur adresimi veriyim demiyorki onları ne yapacağız hocam :)

Neden insanlar ozellikle partner kanal satış konuları baltalıyor ? Anlam veremiyorum eskiden Awe kanal satıyordum o zaman awe odeme yapmıyor yapmıyor diye baltaladılar ancak şimdiye kadar sorunsuz odemelerimi aldım herkes gibi bazı zamanalrda geciksede.

http://www.ytpara.com/partnerli-kan...m-kazancli-kanal-satiliktir-2.html#post583902

http://www.ytpara.com/partnerli-kanal-alim-satim/47627-sabit-gelirli-partnerli-kanal.html

burdada hemen herkes yorum yapıyor yok odemez yok alınmaz diye eminim bu yorumu yapanalrın cogu hiç partnerde parası kalmamış kişiler.

Sıkıldım artık bu muhabbetten herkes illa satışı nasıl baltalarım diye dusunuyor peki kuralları cok iyi uygulayan yonetim neden bunları gormemezlikten geliyor ?

Daha once awesome freedom ve mnation partnerler sattım bir kişi bile odemem yapılmadı demedi bu durumdayken neye dayranarak odemen yapılmaz diyorlar ?

Yönetiminde işi gücü var tüm konuları tek tek kontrol edemiyor. Report edin ilgilenelim. :(

arkadaş doğru diyor 2. satış linki benim herkes farklı farklı yorumlar yapıyorlar yok ödemiyorlar yok bilmem ne baydı artık hep aynı muhabbetler

Yönetiminde işi gücü var tüm konuları tek tek kontrol edemiyor. Report edin ilgilenelim. :(

oncelikle moderatorlerden bir goz geçirin bakarsan bir kişi odeme yapmadı dedi diye konuyu kilitlemiş
http://www.ytpara.com/partnerli-kanal-alim-satim/47679-freedom-kazancli-kanal-satiliktir.html

Sadece bu değil geçen bun blase dolandırıcı dedim tapatalktan bilgisayar geçince kanıtları ekleyeceğim dedim adam beni iftira atmaktan suçlamış banlamış.

Çok guzel yonetiyorsunuz boyle devam lutfen

oncelikle moderatorlerden bir goz geçirin bakarsan bir kişi odeme yapmadı dedi diye konuyu kilitlemiş
http://www.ytpara.com/partnerli-kanal-alim-satim/47679-freedom-kazancli-kanal-satiliktir.html

Sadece bu değil geçen bun blase dolandırıcı dedim tapatalktan bilgisayar geçince kanıtları ekleyeceğim dedim adam beni iftira atmaktan suçlamış banlamış.

Yorum atan arkadaşımın bilgilerine güveniyorum ona dayanaraktan böyle bir karar verdim. Ayrıca konunuzu baltalayan arkadaş cezalandırıldı. Ayrıca ben konunuzu kilitlediğimde siz zaten satmaktan vazgeçmiştiniz.

Kişi satmaktan vazgeçmiş zaten. [MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] [MENTION=9429]ghostlesh[/MENTION] teşekkürler değerli bilgiler için.

Siz satmaktan vazgeçtiğiniz için konu kilitlenmiş.

Banlandığınız zaman onaysız kullanıcılar bölümünde durumu izah etseydiniz yardımcı olurduk.

way be ceza...verin verin sorun yok :)

YTPara.Com - YouTube Destek Forumu - YouTube Videoları ile Para Kazan-Video Yukle Para Kazan - En Kolay, En hızlı Kazanç Yöntemi - Profil bilgileri: serce

bende Rica ediyorum bi anket yapsınlar Freedom Kimler Ödeme Alamadı ve Kapatılan Kanallar Şeklinde...

benim izah etme durumda sakıncalı bi konuşma yoktu.... adelet birgün sizede lazım olacak.

Freedom yüzünden bu forumda kimsenın mağdur olmasını istemiyorum
[MENTION=11620]era[/MENTION]

http://www.ytpara.com/partnerlik-soru-ve-sorunlariniz/46381-freedom-patner-sahtekar.html

forumda öncede söylemiştim ,alışveriş veya farklı konuda iş yapılmasını istemiyorum diye çünkü ben başıma geldi benden sonra başkasının başına gelmesın.....

Son düzenleme:
o zaman kanallarda ödeme garantisi verin biz de susalım. ilk ödemeyi alma garantisi. yoksa ödeme yapılmadı denince alınacaksanız çok işimiz var

YTPara.Com - YouTube Destek Forumu - YouTube Videoları ile Para Kazan-Video Yukle Para Kazan - En Kolay, En hızlı Kazanç Yöntemi - Profil bilgileri: serce

bende Rica ediyorum bi anket yapsınlar Freedom Kimler Ödeme Alamadı ve Kapatılan Kanallar Şeklinde...

benim izah etme durumda sakıncalı bi konuşma yoktu.... adelet birgün sizede lazım olacak.

Neden konuya yazmadan önce bize yazmıyorsunuz bunu anlamıyorum. Önce bizlere yazın bizler hemen müdahele edelim kişi ile biz muhattap olalım ilgili durum için. Sonra ''vay be ceza'' diyorsunuz hocam...

ben garanti veriyorum bunun ustune gelin elden vereyim birbirimizi gorelim diyorum daha ne yapmam gerekiyor ?

elden vermen ne özellik katıyor. partner ödemedikten sonra istersen altın zarfla yolla

gördüğüm kadarıyla freedom da paraların üzerine yatmaya başladı. eğer partner quiz olsaydı diğer konuda da dediğim gibi hava da kapılırdı!

Son düzenleme:
Neden konuya yazmadan önce bize yazmıyorsunuz bunu anlamıyorum. Önce bizlere yazın bizler hemen müdahele edelim kişi ile biz muhattap olalım ilgili durum için. Sonra ''vay be ceza'' diyorsunuz hocam...

İşlerim vardı onları yarıda bırakarak arkadaşın satış konusunu görünce yazdım çünkü freedom birkere canım yandı onun içinde kimsenin sıkıntı yaşamasın diye mesja attım....tekrar işlerime döndüm sonra geldim...

sorun değil bir çok kez ceza yedim sonradan yanlış olduğu farkında varıldı...ne yapalım oda bizim kaderimiz sağlık olsun

http://www.ytpara.com/partnerlik-soru-ve-sorunlariniz/46381-freedom-patner-sahtekar.html

forumda öncede söylemiştim ,alışveriş veya farklı konuda iş yapılmasını istemiyorum diye çünkü ben başıma geldi benden sonra başkasının başına gelmesın.....

iyide bu ne kadar saçma bi yargıdır. bi tek freedom mu böyle ? adsense bile ödemeleri yapmadı kaç kişinin şimdi adsense satanları baltalayalımmı ?

İşlerim vardı onları yarıda bırakarak arkadaşın satış konusunu görünce yazdım çünkü freedom birkere canım yandı onun içinde kimsenin sıkıntı yaşamasın diye mesja attım....tekrar işlerime döndüm sonra geldim...

sorun değil bir çok kez ceza yedim sonradan yanlış olduğu farkında varıldı...ne yapalım oda bizim kaderimiz sağlık olsun

o değilde hocam şaka maka sen baya banlandın bi ara :)

hocam yanlış anlama sakın, sadece şaka yaptm en azından ortam yumuşasın..

Alınırsan pm at editlerim mesajı çünkü bi ara paylaştığın video ile ilgili, bi ara siyasi konu ile ilgili nedense serçe profilini görünce aklıma geldi..

iyide bu ne kadar saçma bi yargıdır. bi tek freedom mu böyle ? adsense bile ödemeleri yapmadı kaç kişinin şimdi adsense satanları baltalayalımmı ?

benim baltalama niyetim olmadı olmazda.... ilerde sıkıntı yaşanacağını düşünerekten yazdım....(Freedom Yaptığı Yapacağı Ortada) arkadaş satıcı sende alıcı ol al... Freedom Mutlu Mesut Geçinin......

o değilde hocam şaka maka sen baya banlandın bi ara :)

hocam yanlış anlama sakın, sadece şaka yaptm en azından ortam yumuşasın..

Alınırsan pm at editlerim mesajı çünkü bi ara paylaştığın video ile ilgili, bi ara siyasi konu ile ilgili nedense serçe profilini görünce aklıma geldi..

Eyvallah usta.

Boynuzsuz keçi boynuzlu keçiden hakkını alacak inanan insanlardanım.......Hakkı her daima her yerde savunmak lazım...

Son düzenleme:
Sakin olun arkadaşlar,Freedom önceden kapanan kanalların parasını veriyordu,şimdi kafasına göre kanal atmalar,para kesmeler,kesinleşen paranın üzerine yatmalar her türlü dalavere var,bazı gerçekler varken ortada insan ister istemez Freedom ile ilgili bir konu görünce tepkisini dile getiriyor,bizim canımız yandı sizin yanmasın misali,benim minumum 2k usd gitti bu partnere,bu ay kesinleşen paramızı alıcaz mı diye diken üstünde duruyoruz,freedoma kanal bağlar mıyım yok bağlamam daha...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri