Satış : Elektronik Sigara

Hash-Ocean

Kayıtlı Üye
Herkese Selamlar

Esigara'ya başlamayı düşünen arkadaşlar için elimde 2 adet ürün var.
Ürünleri çok yakın bir arkadaşım tedarik ediyor.Ürünler tamamen orjinal yurtdışından getiriliyor.

1. Ürün : I Just S / Fiyat : 200 TL

adZDX7.jpg

LZq4lJ.jpg

Bu kendi kullandığım ürün.

2. Ürün : Eleaf İstick Power Nano / Fiyat : 275 TL

qjXlNW.jpg

0l5kW9.jpg

Kargo Süresi 1-3 İş günüdür.

İki üründe başlangıç için mükemmel ürünler, tüm yedek parçalarıyla beraber gelir ve keyifle buharlamaya başlayabilirsiniz. Fiyatlar piyasa fiyatına göre oldukça uygundur.
Ben esigarayı yeni kullanmaya başlamış birisi olarak kesinlikle sigarayı aratmadığını belirtmek isterim. Sigarayı bırakmak gibi bi düşüncem yoktu,halen de yok ama odamın ve kıyafetlerimin berbat derecede kokması her sabah ağzımda pis bi tatla uyanmaktan bıkmış olduğum için esigara kullanmaya başladım. Esigara kullanarak sigara bırakmayı amaçlıyorsanız kullandığınız likitdeki nikotin oranını gittikçe düşürerek bunu başarabilirsiniz.
Aksi taktirde vücudunuza nikotin almayı devam ettirdiğiniz için sigarayı bırakamazsınız.

Esigara hakkında detaylı bilgi arıyorsanız youtube'da bu kanalı takip etmenizi öneririm.

Günde 1-2 Paket Sigara içiyorum ne kadar likit harcarım ?
diyorsanız bu ilk başlarda tamamen size bağlı. Muhtemelen ilk likitinizi günler içinde bitecek çünkü sigaranın ciğerde bıraktığı o ağırlık hissini vermiyor. 30 Ml lik likit sizi 1 haftaya yakın süre idare edebilir.

ELEKTRONİK SİGARA PATLIYORMUŞ AMAN DİKKAT !

Bu konu hakkında düşüncelerimi yazmak istiyorum,
Yanlış sarj ederseniz patlama ihtimali var,
Kapalı duruma almadan cebinize atarsanız ve tuşu basılı kalırsa patlama ihtimali var,
Islanırsa kısa devre yapabilir ve patlama ihtimali var,
Kalitesiz pil kullanırsanız(siz pil değişikliği yapmayacaksınız ama yurtdışında her parçası ayrı satıldığı için değiştirenler var) patlama ihtimali var,
...

Her elektronik alet gibi kullanıcı hatasına bağlı olarak patlayabilir, fakat doğru kullanımda böyle bir ihtimal yoktur !
Bu konu uzar gider, son zamanlarda bu tarz haberlerin çıkması açıkcası sigara şirketlerinin yaptırdığı bir durum gibi geliyor bana tabi bu benim düşüncem.

Satın almak isteyenler için likitlerde mevcut ayrıntılı bilgi için pm atabilir veya skype adresimi ekleyebilirsiniz. [email protected]

Ekstra olarak aradığınız başka esigara varsa marka/modelini pmden iletebilirsiniz.

Son düzenleme:
Hocam joyetech eroll beyaz pil, yedek parça temin edebilirmisiniz?

Hocam 23 tl lik kargo ücreti size ait dimi ve ayrı yetten likit hediye ediyosunuzdur umarım

arkadaştan 2-3 arkadaşim ürünü almiş ve kullanmıştır
aldiklari ürün

I Just S ve cok memnunlar sigarayida biraktilar .
arkadaş e- sigarasini bile 1 haftadır içiymiyor
şubat ödemem gelirse kesin olarak ' I Just S e sipariş geçecegim .
hayirli satişlar.

Aynen !

İki hafta önce bir arkadaşım hediye cihaz getirdi bana. Vay arkadaş olurmuymuş ? Olurmuş :)

İnanılır gibi değil ama, günde iki paket sigara içen ben, ertesi gün sigarayı bıraktım, tamam bir kaç gün cebimde sigara taşıdım ama içmedim.

Patlama olayına takılmayın, yeni cihazlar çok daha güvenli, siz de biraz dikkat ederseniz, kaliteli parçalar kullanırsanız, sorun yaşamazsınız.

Ayrıca , şunu da yazmak isterim;

Ben, sigarayı filan bırakmadım, bırakmayı da düşünmüyorum. Bu Aromatik cihazlar sigarayı bu kadar iyi taklit etikten sonra, zaten bunun stresine girmeye de hiiç gerek yok.

Bence, siz de kendinize bir iyilik yapın, bir şans daha tanıyın :)

Herkese Selamlar

Esigara'ya başlamayı düşünen arkadaşlar için elimde 2 adet ürün var.
Ürünleri çok yakın bir arkadaşım tedarik ediyor.Ürünler tamamen orjinal yurtdışından getiriliyor.

1. Ürün : I Just S / Fiyat : 200 TL

adZDX7.jpg

LZq4lJ.jpg

Bu kendi kullandığım ürün.

2. Ürün : Eleaf İstick Power Nano / Fiyat : 275 TL

qjXlNW.jpg

0l5kW9.jpg

Kargo Süresi 1-3 İş günüdür.

İki üründe başlangıç için mükemmel ürünler, tüm yedek parçalarıyla beraber gelir ve keyifle buharlamaya başlayabilirsiniz. Fiyatlar piyasa fiyatına göre oldukça uygundur.
Ben esigarayı yeni kullanmaya başlamış birisi olarak kesinlikle sigarayı aratmadığını belirtmek isterim. Sigarayı bırakmak gibi bi düşüncem yoktu,halen de yok ama odamın ve kıyafetlerimin berbat derecede kokması her sabah ağzımda pis bi tatla uyanmaktan bıkmış olduğum için esigara kullanmaya başladım. Esigara kullanarak sigara bırakmayı amaçlıyorsanız kullandığınız likitdeki nikotin oranını gittikçe düşürerek bunu başarabilirsiniz.
Aksi taktirde vücudunuza nikotin almayı devam ettirdiğiniz için sigarayı bırakamazsınız.

Esigara hakkında detaylı bilgi arıyorsanız youtube'da bu kanalı takip etmenizi öneririm.

Günde 1-2 Paket Sigara içiyorum ne kadar likit harcarım ?
diyorsanız bu ilk başlarda tamamen size bağlı. Muhtemelen ilk likitinizi günler içinde bitecek çünkü sigaranın ciğerde bıraktığı o ağırlık hissini vermiyor. 30 Ml lik likit sizi 1 haftaya yakın süre idare edebilir.

ELEKTRONİK SİGARA PATLIYORMUŞ AMAN DİKKAT !

Bu konu hakkında düşüncelerimi yazmak istiyorum,
Yanlış sarj ederseniz patlama ihtimali var,
Kapalı duruma almadan cebinize atarsanız ve tuşu basılı kalırsa patlama ihtimali var,
Islanırsa kısa devre yapabilir ve patlama ihtimali var,
Kalitesiz pil kullanırsanız(siz pil değişikliği yapmayacaksınız ama yurtdışında her parçası ayrı satıldığı için değiştirenler var) patlama ihtimali var,
...

Her elektronik alet gibi kullanıcı hatasına bağlı olarak patlayabilir, fakat doğru kullanımda böyle bir ihtimal yoktur !
Bu konu uzar gider, son zamanlarda bu tarz haberlerin çıkması açıkcası sigara şirketlerinin yaptırdığı bir durum gibi geliyor bana tabi bu benim düşüncem.

Satın almak isteyenler için likitlerde mevcut ayrıntılı bilgi için pm atabilir veya skype adresimi ekleyebilirsiniz. [email protected]

Ekstra olarak aradığınız başka esigara varsa marka/modelini pmden iletebilirsiniz.

dostum lıkıt satıyormusunuz
gecen elmalı aldım cok kotu cıktı
bogazlarımı cok yakıyor aramasıda hıc yoktu
tavsıye edıcegın marka varmı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri