Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kanal Adi : Sadece Alıcıya
Kanal Kategorisi : Dizi
Kanal Dili : İngilizce
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : 5 Kasım 2016
Abone Sayisi : 2340+
izlenim Sayisi : 545.000
Kanalinizda UYARI Varmi : Yok
Kanalinizin Gunluk Kazanci : 400
Kanal Satis Fiyatiniz : 12.000 tl Bu ay biriken 5 bin tl alıcıya gidicek.
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : Öncelikle aşağıda ss lere bakıp e kanalda biriken parayla adsensede biriken para farklı diyebilirsiniz. Adsense ile kanal içi arasında uçurum var son 2 aydır sebebini bende bilmiyorum. Sizde de vardır aynı durum.Kanal içerik olarak youtubeda tek diyebilrim.Tek rakibiniz 2 hafta önce benim renderladığım içeriği yt to yt ile çeken emektar bir kardeşimiz.3 5 izlenmiş zaten 2 haftalık süreçte.Kanal hafta sonları 600 lirayı geçmekte. Alan arkadaş kendim bulduğum topluluk azaltma yöntemimide öğrenicek. "KANAL İÇİN GARANTİ VERMİYORUM " Bu dönemde zaten youtube ile ilgili kimse garanti veremez.Ödeme yöntemi enpara ziraat teb
Kanal İçinden ssler :![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aralık Ayında Kesinleşen Nedir?
hocam 30 günlük kazancı koymamışsınız, kasım ayının da günlük kazancını koyar mısınız? kaç TL'lik kazançtan 370 TL kesinleşmiş onu görelim, bakalım bu kanala da vurmuş mu vurgun, bu ay 100 bin kazansa bile kesinleşen durumlarını görüyoruz malum
kategorın guzel yuksek tbm fakat o dedıgın parayı kımse vermek tahmınımce bu devırde..
cunku yuksek kazanclı kanallar cabuk kapanıyor..
he alana garantı verrsenız onu bılemem.
amacım balta degıl dusuncelerımı soyledım bu tarz satıslar bende acıyorum baskalarıda acıyor
Hayırlı satışlar. Hemen hemen herkes alıcı için risk demiş. olayı şöyle düşünelim birde. satıcı sattı kanal kapanmadı. önümüzdeki ay hem kasım kesintisi hem aralık kesinleşti. bu seferde alıcı ben aralık kazandım kasımda sendeydi al şu paranı diyecek mi sanmıyorum.
Tek katıldığım nokta ise şu dönemler almak satmak 2 taraf içinde cesaret ister.
bu adamı tanırım kanalları kapanmaz, kendisinden kanal da aldım zamanında. ama malum google'un sağı solu belli olmuyor
hayırlı satışlar..
Güzel kanal.Hayırlı satışlar.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.