Satış Konuları Yasaklansa Nasıl Olur ? (3c-kanal-bot)

tartısmıyoz kardesim konusuyoz normal bi sekilde ;) ayrıca ben gelirli kanal satısı yapıyom arada kimsenin bogazına da bıcak dayatıp satmıyom alan alıyo demek istedigim forumda simdiye kadar olmus seyleri yasaklamak gereksiz cünküü her türlü satısı falan yapılcak önüne gecilmez

Hocam ben size diyorumki el altından satar eyv fakat foruma gelip bu adam beni dolandırdı diye hesap isteyemez.Onu anlatmaya çalışıyorum size.

Hocam ben size diyorumki el altından satar eyv fakat foruma gelip bu adam beni dolandırdı diye hesap isteyemez.Onu anlatmaya çalışıyorum size.

forumda bi sürü güvenilir kişi var eger dedigin gibi bi yasaklanma olursa bu adamların satısı ne olcak ? tmm diyceksin skypda yada baska bi yerde satısını yapar ama anca eskiler alır öyle forumu yeni tanıyanlar bu kisileri bilmezler bile

15 Mayısta bot yüzünden 4.5k$ ım gitti kanallar oturdu ve ilk defa bu kadar kazanmıştım hepsi partnerdi ödeme yapmadılar.

Bu yüzden diyorum madur oluyoruz diye.

Kullanma o zaman benim neden kapanmıyo ? Oldu sen bottan mağdur oldun botu kapatalım forumdaki konudan mağdur ol forumu kapatalım

forumda bi sürü güvenilir kişi var eger dedigin gibi bi yasaklanma olursa bu adamların satısı ne olcak ? tmm diyceksin skypda yada baska bi yerde satısını yapar ama anca eskiler alır öyle forumu yeni tanıyanlar bu kisileri bilmezler bile

Üst mesajda da yazdım hocam sadece kanal için değil bu mevzu

---------- Spam Engelliyici 20:22 ---------- Önceki Mesaj 20:20 ----------

Kullanma o zaman benim neden kapanmıyo ? Oldu sen bottan mağdur oldun botu kapatalım forumdaki konudan mağdur ol forumu kapatalım

Sizin yeni olduğunuz için kapanmıyordur.Fixlemişler artık tek tük kapanma var.Bir anda kapandı çoğu kişinin kanalı bayada tepki aldı bot sahipleri.Madur olanları kim düşündü ? Kullanma ozaman diye bir zihniyet yok şu zamandan itibaren cılkı çıktı diyorum 2 yıl önce herkes güzelce kanalını alır botunu satardı ama artık olmuyor.

15 Mayısta bot yüzünden 4.5k$ ım gitti kanallar oturdu ve ilk defa bu kadar kazanmıştım hepsi partnerdi ödeme yapmadılar.

Bu yüzden diyorum madur oluyoruz diye.

Botların spam olarak %100 güvencesi hiç yok zaten. Bot kullanmazsın olur biter, bot kaldırılsın demek neden

1 TL mi ?

Toplu siparişleri ne yapıyoruz hocam :) Adam 50 tane normal alıyor sonra 150 tane alıyor hop adam ortadan kayboluyor.

Yeni fark ettim vallahi :D

Hocam genelleme yapıyorsunuz yani demek istiyorsunuz ki bu şehirde suçlu çok katiller var hepsini öldürelim şehri yakalım ama bunların içinde masum insanlarda var mesela bende kanal satışı yapıyorum bugun allaha şükür 500 TL lik satış yaptım yarınada siparişlerim var itrader olarak forumda 3-4 üncüyüm asla birine 1 kurus fazla para almadım kapanan hesaplar dahil geri ilettim sonra her gün kaç kişinin işini görüyorum benim maddi işlerim görülüyor 1-2 adam kanal satıp dolandırdıysa benden kanal adam arkadaşların benim benim çalışanlarımın suçu ne genelleme yapmayalım lütfen saygılar...

Son düzenleme:
Hocam genelleme yapıyorsunuz yani demek istiyorsunuz ki bu şehirde suçlu çok katiller var hepsini öldürelim şehri yakalım ama bunların içinde masum insanlarda var mesela bende kanal satışı yapıyorum bugun allaha şükür 500 TL lik satış yaptım yarınada siparişlerim var itrade olarak forumda 3-4 üncüyüm asla birine 1 kurus fazla para almadım kapanan hesaplar dahil geri ilettim sonra her gün kaç kişinin işini görüyorum benim maddi işlerim görülüyor 1-2 adam kanal satıp dolandırdıysa benden kanal adam arkadaşların benim benim çalışanlarımın suçu ne genelleme yapmayalım lütfen saygılar...

Hocam siz beni yanlış anlamışsınız ben genelleme yapmadım.Zaten 2-3 post üzerinde belirttim ya satanlar admin onayından geçsin yada öyle birşey olsun.Çünkü inanın okadar çok kanal satan varki.

Hocam siz beni yanlış anlamışsınız ben genelleme yapmadım.Zaten 2-3 post üzerinde belirttim ya satanlar admin onayından geçsin yada öyle birşey olsun.Çünkü inanın okadar çok kanal satan varki.

Tam kilitlenmelik konu hocam biri bisey olsun diye konu aciyosa digeri 2 sey olsun oburu 3 sey olsun diye konu aciyo asil bu tur konulari acip forumu çöplüğe çevirenlerin yasaklanması lazım bence

Tam kilitlenmelik konu hocam biri bisey olsun diye konu aciyosa digeri 2 sey olsun oburu 3 sey olsun diye konu aciyo asil bu tur konulari acip forumu çöplüğe çevirenlerin yasaklanması lazım bence

Herkesin bir fikri var sen diyorsunki konu kitlesin saygı duyarım.Sorun burada kimsenin birbirine fikir bakımından saygısı yok.Herkes işine geldiği gibi postunu atıp geçiyor. :)

Tamam o zaman o konuda sıkıntı yok hocam zaten beni bilen biliyor forumdaki konularımı güncellemesem bile skype'den her gün yeni birileri ekliyor alan bir daha alıyor o konuda haklısınız ama o 1-2 postu olup satış yapan adamdan kanal alandada suç var mı var tabi önce inceleme yapçan ref alcan v.b v.b admin onayı v.b hakkında size katılıyorum sorun yokda adam admine verir 10 kanal kapanmaz sonra 10 kişiyi dolandırılır bunun önüne geçemessiniz bence ben mesela müşterilerime tel no mu nerde oturdugumu ad soyadımı tüm banka hesaplarımı 1 dakika düşünmeden veriyorum allaha şükür korkucak birşeyim yok ama herkez öyle değil işte

[MENTION=11458]Kurabiyeci[/MENTION] Müdür Forumuda kapatalım eğer istersen ?

Yasakcı zihniyete hayır :D bölünmeler gruplaşmalar vs.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri