Satış Sorumlusu İtiraz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bana, eğer öyle biri varsa, r10'da ytpara üyeliği satışı yapan, üyelerimizi hackleyen kişiyi bulmam için bilgi verin, hepinizi affedeyim.

muhbir-trke-altyazl-fragman_6899046-8620_640x360.jpg

adı Memo nicknamesi yani ismini bilmiyorum epostasıda *****[email protected] dedi mustafa

hala aracıyım :D

konuda belirtmiştim hocam yt üyeligim yoktu arkadaşın evine gitmiştim orda r10da dolanırken (r10 üyeligimde yok) bu konuya rasladık post attık bilgi aldık yanlış hatırlamıyorsam 3 4 kişinin hesabı daha vardı içinde hiçbir bilgi yok başka e posta dışında sonra arkadaş banlandı zaten

1.si alan arkadaşı konuya davet et etiketle ben açtığım mailleri hep aynı şekilde acarim şifresi değişen mailler kiminmiş ortaya çıkar.

2.si satış sorumlusu oldugunu bilmiyordum diyordun taa teminki konunda şimdimi satış sorumlusu banlandı diye yardım edeyim demiştim diyosun pes yani arkadaşım :D

dedi satış sorumlusu ben aracıyım arkadaşlar bana kızmayın :D

1. [MENTION=7779]xSultanx[/MENTION] Konuya davet ediyorum.Size verdiğim maillerin bir kısmı satış sorumlusu açmıştı hocam.
2.si arkadaşın pc'sine tw ile bağlandığımda nickini vermek istemedi güvenmem diye daha sonra öğrendim satış sorumlusu olduğunu.

[MENTION=15594]baysihir[/MENTION] bu hesap pars yazılımla kullandıgın hesap tamam. Peki bu hesap kimin > [MENTION=24118]baysihir78[/MENTION]

baysihir benim hesabımdı çalmış arkadaşlar saolsunlar onları tanıdığım gün lanet olsun

1. [MENTION=7779]xSultanx[/MENTION] Konuya davet ediyorum.Size verdiğim maillerin bir kısmı satış sorumlusu açmıştı hocam.
2.si arkadaşın pc'sine tw ile bağlandığımda nickini vermek istemedi güvenmem diye daha sonra öğrendim satış sorumlusu olduğunu.

onca yalanını kanıtladım herşeyini ortaya çıkardım şimdide kanıtımın olmadığı twnin fotosunun bulunmadığı yeremi kaçıyorsun :D yapma allah aşkına skype adım bile satış sorumlusu :) gelsin güzel kardeşim 25 tane mail adresini buraya yazsın hemen kanıtlayım

konuda belirtmiştim hocam yt üyeligim yoktu arkadaşın evine gitmiştim orda r10da dolanırken (r10 üyeligimde yok) bu konuya rasladık post attık bilgi aldık yanlış hatırlamıyorsam 3 4 kişinin hesabı daha vardı içinde hiçbir bilgi yok başka e posta dışında sonra arkadaş banlandı zaten

Abi sen bana satış sorumlusu'nun skype bilgisini pm geçsene ben direk konuşayım ;)

onca yalanını kanıtladım herşeyini ortaya çıkardım şimdide kanıtımın olmadığı twnin fotosunun bulunmadığı yeremi kaçıyorsun :D yapma allah aşkına skype adım bile satış sorumlusu :) gelsin güzel kardeşim 25 tane mail adresini buraya yazsın hemen kanıtlayım

bence yalan söylüyorsun sana kanal parası ödemek için paypal şifremi verdim paypalda sorun olduğu için sende o şifreyi skaype adresimde denedin ve girebilince mail adresimde kayıtlı olan videoyap ve vds bilgilerime ulaştın bunu anlamamak için çocuk olmak gerekir bazen lanet ediyorum şu iyi niyetliliğime nereden bilecektim sizin böyle bir ********lik yapacağınızı o yüzden fazla kendinizi yormayın olayın açıkcası bu yok r10 dan bulmuşmuşta şansına benim hesabım denk gelmişmişte geçeceksin bu işleri

Hocam arkadaşla tw ile görüştük kendi yöntemimi öğretmek için.Birde ben şikayet konusunu açmadan önce çok bekledim skypenize gelmenizi ama yok kaza geçirdim diye belki yalan atıyorsunuz ? size sorucaktım öğrenicektik konunun aslını fakat siz nedense skypeden attığım hiçbir mesaja cevap vermediniz.

bence yalan söylüyorsun sana kanal parası ödemek için paypal şifremi verdim paypalda sorun olduğu için sende o şifreyi skaype adresimde denedin ve girebilince mail adresimde kayıtlı olan videoyap ve vds bilgilerime ulaştın bunu anlamamak için çocuk olmak gerekir bazen lanet ediyorum şu iyi niyetliliğime nereden bilecektim sizin böyle bir ********lik yapacağınızı o yüzden fazla kendinizi yormayın olayın açıkcası bu yok r10 dan bulmuşmuşta şansına benim hesabım denk gelmişmişte geçeceksin bu işleri

bak bana bunları demedi hemen soruyorum hocam

Satış Sorumlusu : paypalda sorun var diye androidde girin hocam dedim sizde android yok al sen gir dedin bende telde girdim göndermeyi denedim göndermedi sonra cıktım 30 40 dk sonra tekrar denedim göndermek için paypalı zaten şifre değişmişti bu dogrumu hocam dogru demi şifreyi zaten değişmiştiniz bana pp verdiniz gmail skype veya başka bişi adresi vermediniz ki

dedi hocam

ikiside hırlı değil ikininde ceza alması makuldur ama ilk önce sorunlar çözülsün...

ben ceza almam demi izin aldım sonuçta aracıyım la ben :D

---------- Spam Engelliyici 15:09 ---------- Önceki Mesaj 15:08 ----------

bana onay verin üyelik açayım oradan konuya post atarım diyor hocam [MENTION=10082]Incubus[/MENTION]

ben ceza almam demi izin aldım sonuçta aracıyım la ben :D

---------- Spam Engelliyici 15:09 ---------- Önceki Mesaj 15:08 ----------

bana onay verin üyelik açayım oradan konuya post atarım diyor hocam [MENTION=10082]Incubus[/MENTION]

Sen iyi aracısın, böyle daha heyecanlı. :)

ismimin geçtiği kısmı ilk mesajda bulana kadar gözlerim yoruldu. satış sorumlusu nickli kişi beni mağdur etmişti uzun uğraşlar sonucunda ödemeyi göndermişti çözülmüştü. arkadaşın paypal hesabı mustafa torlak idi, konudaki torlak nickiyle benzettim biraz :)

inşallah kısa zamanda sıkıntılar giderilir. kolay gelsin. allah sabır versin.

Ben bu konuyu tüm üyelerle birlikte çözeceğimizi düşünüyorum. Ben aslında Satış Sorumlusu'nun haklı olabileceğini düşünüyordum. Yani r10'dan böyle bir şey gerçekleştirilmiş olabileceğini; ancak şuan çok büyük şüphelerim var. baysihir haklı gibi. Pars Yazılım da haksız olduğu yerler olduğunu ceza alması gereken yerler olduğunu biliyor (bu üyelikten konu güncelleme gibi); ancak bu kadar karışık olayda sırf oradan ona ceza verirsek haksızlık olur, zaten haksız olduğunu biliyor. Şimdi tüm mesele şu hesap çalma olayını çözüp konuyu toptan kapatmakta. Bir iki kanıta daha bakıp son noktayı koyarız. Bu arada siz aranızda tartışın, öyle daha çok bilgi geliyor :)

Satış Sorumlusu : paypalda sorun var diye androidde girin hocam dedim sizde android yok al sen gir dedin bende telde girdim göndermeyi denedim göndermedi sonra cıktım 30 40 dk sonra tekrar denedim göndermek için paypalı zaten şifre değişmişti bu dogrumu hocam dogru demi şifreyi zaten değişmiştiniz bana pp verdiniz gmail skype veya başka bişi adresi vermediniz ki

dedi hocam

evet bu doğru ama sana vermiş olduğum şifreyi skaype adresimde denedin bunu itiraf et ve hesaplarıma girdin tesadüfle o hesabın senin eline geçmesi imkansız
benden uzak allaha yakın olun yeter

Son düzenleme:
ismimin geçtiği kısmı ilk mesajda bulana kadar gözlerim yoruldu. satış sorumlusu nickli kişi beni mağdur etmişti uzun uğraşlar sonucunda ödemeyi göndermişti çözülmüştü. arkadaşın paypal hesabı mustafa torlak idi, konudaki torlak nickiyle benzettim biraz :)

inşallah kısa zamanda sıkıntılar giderilir. kolay gelsin. allah sabır versin.

benim soy ismim torlak hocam paypal adresini verirmisiniz merak ettim :D

---------- Spam Engelliyici 15:16 ---------- Önceki Mesaj 15:14 ----------

evet bu doğru ama sana vermiş olduğum şifreyi skaype adresimde denedin bunu itiraf et ve hesaplarıma girdin tesadüfle o hesabın senin eline geçmesi imkansız

hocam skype ekleyin ordan görüşün elim agrıdı yahu :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri