Satış : Taşınabilir Limitsiz İnternet

Arkadaslar ücretli ücretsiz bu gibi sınırsız internet sağlayan varsa lütfen iletişime gecebilirmi
Konu sahibine 1 haftadır yazıyorum gördüğü halde dönüş yapmıyor millet ile dalga geçmek için bu tür konuyu neden acarlar anlamış değilim

Youtube'de openvpn ile ücretsiz internet yazın bir sürü yeni çekilmiş video var hem dosyaları bile paylaşıyorlar çok zor değil araştırın kolaylıkla yapabilirsiniz.

Proxyleri kendiniz değişterebilirsiniz patlasa bile böyle satışlarda para dökmek doğru değil. Her yerde bedava dağıtılan şeyin burada satılması hoş değil.

Galiba openvpn config dosyası olursa kendi sunucunuzu proxy server olarak kullanabiliyorsunuz onun için bir config dosyası bulmak lazım proxy patladı derdi de olmaz.

1 haftadır ev taşımayla uğraşıyordum, skype'a bakamadım. Satış güncel tekrardan.

Bugün itibariyle turkcell ile vpn e bağlanabilen var mı?

psiphon, openvpn tarzı programları kullanarak bunu mu yapacaksınız. bence bu sevdadan vazgeçin :)

1 aydır bu şekilde giriyorum zaten ttnette kota sorunu var ve hız düştüğünde 3 mbit bağlantı ölü gibi bununla 50-60 mbit download 15 mbit upload goruyordum.

evet arkadaş cevap vermiyor açık olduğu halde internete de girmiyor

Ben burda yorum yazsam beni şikayet edip, konu baltalıyor derlerdi.

Bu bir açıktır.
3G'de varken benim arkadaşım yapıyordu.
4G'ye geçincede yine bir açık bulunmuş, ama sık sık açıklar kapatılıyor, alanlara geçmiş olsun yeni açık bulunursa girersiniz, yoksa boşu boşuna para vermiş olacaksınız.
Bunun satışının yapılması bile İllegal olduğu için Yasak olması lazım, fakat modlar kapatmadı konuyu.
Mağdur olanlar vede bu açığı satın alanlar bu arkadaştan parasını geri isteyebilir, parasının yarısını isteyebilir ne bileyim forumda şikayetçi olabilirler.
Kendilerinin bileceği iş.
Alanlara geçmiş olsun.

[MENTION=57045]Hash-Ocean[/MENTION]

Hocam siz ve alan kişiler mağdur olmaması için benim tavsiyem şu yöntemi uygulayabilirsiniz.

Hizmet 1 yıllık olarak satıldı ise diyelimki uyeler 1 ay veya 2 ay kullandı. Geriye kalan 10 ay para iadesini yapmalısınız. Hem böylelikle müşteri memnuyeti hemde ticaretiniz için bir artı olarak hanenize yazılır ve güvenilir olduğunuzu birkez daha göstermiş olur.

Hash 2 gündür açık oldugu halde cevap veremiyor çünkü sizin paraları yedi nedesem diye düşünüyor adam

bunun için para istemeye gerek yok böyle birşey isteyen arkadaşlara ben ücretsiz sağlayabilirim izin verilirse konu açabilirm bunun için zor bir yöntem değil

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri