Satış : Taşınabilir Limitsiz İnternet

arkadaş telefona kurulumu gerçekleştirdi gayet stabil çalışıyor teşekkür ederim dediği gibi 1080p video izleyebilirsiniz donmuyor @Hash-Ocean

operator bunu farkederse başımıza bela açılmaz mı ?

Son düzenleme:
yarın gidip kontörsüz hat alsam. vınn var bende vodafone un. senden bu paketi alsam istediğimde telefondan paylaştırıp pcde kullansam ister vınnda kullansam 2si de oluyor mu? aveada hızı nedir bu aletin? biri aveada düşük yazmış. kaç mbps?

Bir ara ben de yapıyordum 60 gb yediğim günler vardı :D arkadaş doğru söylüyor ama sonra dan bir şeyler oldu yapmadım.

cvp

yarın bıgunsısmıs bır fatura gelebılır eskısı degıl hıcbısey..eskıden telsımde ucretsız seslı mesaj acıgı vardı saatlerce mesaj atardık ogrencıydık ozamanlar unıv de. ama yıllar gectı sımdı cezalar var ve fatura kabarık sekılde gelebılır.

yarın bıgunsısmıs bır fatura gelebılır eskısı degıl hıcbısey..eskıden telsımde ucretsız seslı mesaj acıgı vardı saatlerce mesaj atardık ogrencıydık ozamanlar unıv de. ama yıllar gectı sımdı cezalar var ve fatura kabarık sekılde gelebılır.

Sadece kontörlü hatlarda demiş arkadaş,siz fatura kabarık gelebilir demişsiniz :)

Turkcellde 4.5g de 4-5 mb indirenler bile vardı.Ah şu telefonu rootlayabilsem düşünmeden alıcam.Bu arada telefon G4 h815TR.Rootlamayı bilen varsa yardımcı olsun :)

Cihazla birlikte dışarda bir speed test videosu çekermisiniz

Video konuya eklendi

iphone'da çalışır mı

iphone'da çalışmıyor şimdilik, denemelerim devam ediyor olabilitesi var.

yarın gidip kontörsüz hat alsam. vınn var bende vodafone un. senden bu paketi alsam istediğimde telefondan paylaştırıp pcde kullansam ister vınnda kullansam 2si de oluyor mu? aveada hızı nedir bu aletin? biri aveada düşük yazmış. kaç mbps?

hocam vınnda kullansam derken ne demek istediğinizi anlamadım, konuda yazdığım vınn cep telefonunuzu modem yapıp vınn gibi kullanmaktan bahsettim. turkcell'de aveaya göre daha hızlı, fakat avea da kötü sayılmaz, test videosunu konuya ekledim izleyebilirsiniz.

Turkcellde 4.5g de 4-5 mb indirenler bile vardı.Ah şu telefonu rootlayabilsem düşünmeden alıcam.Bu arada telefon G4 h815TR.Rootlamayı bilen varsa yardımcı olsun :)

bazı telefonlar root konusunda problem çıkartabiliyor özellikle yeni telefonlarda olabiliyor, skype eklerseniz yardımcı olmaya çalışırım.

Hocam bu türk telekomda hızı çok düşük oluyor onu nasıl ayarlayabilirim.İlla turkcelle geçmem lazım ?
[MENTION=57045]Hash-Ocean[/MENTION]

turkcellde internet kalitesi daha yüksek

Son düzenleme:
benimde telefon rootlanmıyor :( lg g5 h860 rootlayabilen var mı :D

vodafoneda 1sene beles kullanmıstım

tunnelguru proramını pc indirip telefondan neti paylaşıp ordanda vpnle giriyordum telefonumda internet kontor olmamasına ragmen internet kullanabiliyordum hala calısıyormu bılmıyorum

bende kaç zamandır kendi telefonumu rootlamayı deniyorum, denemediğim program kalmadı, yapamadım birtürlü, kullandığım telefon zenfone 6

sizce arkadaşlar telefoncular root işlemini yapıyorlarmıdır, bilgisi olan varmı?

merhaba hocam,
Aklıma takılan bişey var..

şimdi benim gsm hattımda internet olmazsa bahsettiğiniz bu openvpn'e nasıl bağlanacağım ki ?

ama eğer dediğiniz gibi, internet paketi olmadan sınırsız kullanılabiliyorsak on numara bir sistem .. :D

ek:
ayrıca hocam, bu paylaşımlı - paylaşımsız olayı nedir ?

Son düzenleme:
bende kaç zamandır kendi telefonumu rootlamayı deniyorum, denemediğim program kalmadı, yapamadım birtürlü, kullandığım telefon zenfone 6

sizce arkadaşlar telefoncular root işlemini yapıyorlarmıdır, bilgisi olan varmı?

Bazı telefonların rootlanması imkansız.H815 root işlemi serbestken 815 TR de yapımcılar izin vermemiş.Yeni android sürümleriyle iyicide zorlaşıyo.Programlar dışında telefona TW boat edip bilgisayardan root atılıyor.Ben annemn telefonu bilgisayardan rootlamıştım.Onun dışında android 5.0 altını kingroot rootluyor diye biliyorum.

merhaba hocam,
Aklıma takılan bişey var..

şimdi benim gsm hattımda internet olmazsa bahsettiğiniz bu openvpn'e nasıl bağlanacağım ki ?

ama eğer dediğiniz gibi, internet paketi olmadan sınırsız kullanılabiliyorsak on numara bir sistem .. :D

ek:
ayrıca hocam, bu paylaşımlı - paylaşımsız olayı nedir ?

Olay şu hocam.Aslında senin telefonunda kontor yada internet vs paketi olmadığı haldede aslında internet bağlantısı var.Operatörler sadece hakkı olmayan kullanıcılara limit koyuyorlar.Akk gibi düşünün.(Aslında sizin hattınıza 8 mbit hız geliyor.Ama şirket bunu bir şekilde kısıyor).Bu openvpnde operatörün ücretsiz sundugu bir proxyi port üzerinde başka bir vpn+proxyi aracılığıyla konumu farklı gösteriyor ve sizin bu engeliniz bu sekilde kalkıyor.Umarım dogru anlatmısımdır.

Bu konuyu bende bayağı arastırıyorum.TürkTelekom dış proxyilere kapalı oldugu için net hızı yavaş.Ama turkcellde böyle bir olay yok ve Türkiyede en iyi ceken hat oldugu için net hızıda yüksek oluyor.Sırf bu iş için turkcelle geçicem yakında :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri