Satış : Taşınabilir Limitsiz İnternet

htc desire serisindenmi abi benim desire sv var fakat root atmak için ilk önce bootloader kilidini açmak lazım malesef onu yapmak içinde bazı yapman gerekenler var desire sv de waiting for device hatası alıyorkem m8 cıhazımda hata almıyorum sen root atabıldınmı kod gelıyormu ekrana ?

bende m9 var kingoroot mu ne onla attım rootu arkadaşa kurdurdum şu an ki hız Speedtest.net by Ookla - My Results

htc desire serisindenmi abi benim desire sv var fakat root atmak için ilk önce bootloader kilidini açmak lazım malesef onu yapmak içinde bazı yapman gerekenler var desire sv de waiting for device hatası alıyorkem m8 cıhazımda hata almıyorum sen root atabıldınmı kod gelıyormu ekrana ?

yok farklı seri benimki daha denemedim arkadaşa söyledim yapınca söylerim.

bende dün kurdurdum, gayet memnunum, bu yöntemi bulan arkadaştan Allah razı olsun,
her ay konuşma paketi alırım, 500 mb veya 1gb net hakkım oluyor ama bana yetmiyor, 10 15 günde bitiyor,

şuan bizim evden türkcell iyi çekmediğinden dolayı 700kb down 600 kb up var, zaten evde ttnet var, mobil net bana dışarda lazım oluyor, artık dışardada nete girebilicem, teşekkürler [MENTION=57045]Hash-Ocean[/MENTION]

bende dün kurdurdum, gayet memnunum, bu yöntemi bulan arkadaştan Allah razı olsun,
her ay konuşma paketi alırım, 500 mb veya 1gb net hakkım oluyor ama bana yetmiyor, 10 15 günde bitiyor,

şuan bizim evden türkcell iyi çekmediğinden dolayı 700kb down 600 kb up var, zaten evde ttnet var, mobil net bana dışarda lazım oluyor, artık dışardada nete girebilicem, teşekkürler [MENTION=57045]Hash-Ocean[/MENTION]

hayırlı olsun hocam

bizim evden türkcell iyi çekmiyor,

telefonu balkona koydum pcden telefona girdim, speedtest verileri bunlar, hattım 4.5g değil bu arada, en kısa zamanda 4.5g yapacam

Son düzenleme:
Ben root yaptım sonra programı kurdum sonrası kendi internetim gitti türk Telekom benim internetimi kapattı hala acmalarını bekliyorum
Arkadaşımız yardımcı oluyor malesef program çalışmıyor WiFi de çalışıyor

Ben root yaptım sonra programı kurdum sonrası kendi internetim gitti türk Telekom benim internetimi kapattı hala acmalarını bekliyorum
Arkadaşımız yardımcı oluyor malesef program çalışmıyor WiFi de çalışıyor

bu yöntem sadece Türkcell hatlarda oluyor, Türk Telekom hatlarındada vardı bunun portunu kapatmış Türk Telekom şuanda sadece Türkcell hatlarda çalışıyor

Alala boşuna uğraşıyoruz ozaman 3 gündür =(
Kesinmi turkcell de çalışıyor

ARKADASLAR SUAN yt vaktımı alıyor kısa sure sonra bunuda ınsallah cozup bedava dagıtıcam..
bence ucuza satın sonucta sızden gıdn bısey yok
hayırlı satıslar

Hotspot shield ile ben 3-4 yıldır ücretsiz internet kullanabiliyoruz, vpn'nin neyi ücretli onu anlamadım?

Başlığı ilk okuduğumda şu kickstarter gibi yerlerde geliştirilen kablosuz sistemlerden biri sandım.
Youtube girin ve avea/turkcell/vodafone bedava internet yazın son 1 haftayı veya 24 saati arayın birsürü video çıkıyor. Ancak bu işin yasal bir yanı yok, hatta suç bile olabilir.
Tck ilgili maddesi/Bir bilişim sisteminin bütününe veya bir kısmına, hukuka aykırı olarak giren ve orada kalmaya devam etmek..

Yakalamaları zor belki ama imkansız değil..

Ancak dediğim gibi yöntem illegal ve şu an bu konu aynı " E devlet nasıl hacklenir, Kaçak Elektrk nasıl kullanılır" ı parayla satmaya benziyor

Herkese Selamlar

4,5G Uyumludur ;
ZYmByz.jpg

Speedtest.net by Ookla - My Results
Test sonucu [MENTION=13409]deLgech[/MENTION] 'e aittir.

Cep telefonunuzda ve bilgisayarınzda kullanabileceğiniz internet paketi satmaktayım.

Paylaşımlı ve Paylaşımsız olmak üzere iki adet paket mevcut.

Bağlantı Cep telefonundan openvpn ile gerçekleşmektedir, uygulamanın çalışabilmesi için her türlü vpn,proxy,apn ve ek uygulama ayarlarını ben ayarlıyorum. Size sadece kullanmak kalıyor.

Bir nevi Vınn cihazı gibi istediğiniz yerde bilgisayarınızı internete bağlayabilirsiniz, Wifi ve USB bağlantı seçenekleri mevcut.

İnternet hızı oldukça makul, youtube'da sorunsuzca 1080p video izleyebilirsiniz.

Telefonunuzun çektiği her yerde çeker.

https://www.youtube.com/watch?v=t__sn5y5GeI

*Paylaşımlı paket için bilgisayardan çekilmiş video ve speedtest sonuçlarınıda yükleyeceğim.

Video ;

https://www.youtube.com/watch?v=hf30yvG_i7E

SpeedTest için 2:08 ' e sarabilirsiniz.

by90P8.jpg

Şartlar ;
Hattınız Turkcell Veya Avea(Türk Telekom) olmalıdır.
Sadece kontörlü hatlarda geçerlidir.
Telefonunuz Android 4 ve üzeri olması gerekmektedir.
Telefonunuz "root"lu olması gerekmektedir.(Rootlama konusunda yardımcı oluyorum)

Paylaşımsız Paket : 35 TL / Sınırsız
*Sadece telefonunuzdan bağlanabilirsiniz.

Paylaşımlı Paket : 75 TL / Yıllık
*Telefonunuzu modem olarak internet paylaşımına açabilirsiniz.

1 kişiye paylaşımsız paket referans verilecektir.​

eger vodafona boyle bisey varsa pm bekliyorum sizdenk kolay gelsin.

hocam arkadaşa bayadır yazdım yok skypede sanırım
proxy hatası alıyorum malesef :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri