[MENTION=29815]HasanAydin[/MENTION] dün skype ekledim kabul edermisiniz.
kabul edilmiştir hocam [MENTION=24811]sıfır8[/MENTION]
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=29815]HasanAydin[/MENTION] dün skype ekledim kabul edermisiniz.
10 adet satın alınmıştır, çok hızlı teslimat, teşekkürler...
[MENTION=24811]sıfır8[/MENTION] hasanaydın'dan devamlı mail almaktayım hocam şuana kadar hiç skıntı yaşamadım saolsun çok ilgili bi arkadaş
15 adet hızlı bir şekilde teslim alınmıştır teşekkürler, hayırlı işler
€ $;1009005' Alıntı:200 Kanal alındı 100 kanal daha alinacak geçen ayki 100 kanaldanda 0 kapanma oldu onaylı kanal alacaklara hasan aydin arkadaşimizi öneririm işini saglam yapıyor![]()
Eksik olma üstadımDaha cok cok alışverişimiz olur. Saygılarımla
![]()
100 adet mail alındı
hocam skype ekledim kabul eder misin?
ben teşekkür ederim hocam inşallah sürekli olarak devam edicez saygılarımla50 adet teslim alındı ilgili bir arkadaştır ticaretimizi ileriye taşırız inşallah teşekkürler![]()
Teşekkürler hocam Hayırlı Aksamlar hocam görüşmek üzereaz önce 20 adet daha hediyesi ile birlikte alınmıştır bu 3. alışverişim kanallar da sıkıntı yok teşekkürler hayırlı işler
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.