Savcılık İfadeye Çağırdı "Youtube"

muhaberat

Kayıtlı Üye
Kapanan bir kanalım vardı. Cübbeli Ahmet Hoca'nın işid ile alakalı bir kaç açıklamasının olduğu videolarını paylaşmıştım.

Bugün savcılık adresime polis göndermiş gittim ifade verdim. Fikri Hakları koruma vs. Böylesi bir şey başına gelen var mı?

Netice ne oldu?

telife itiraz ettiysen sorun olmuş olabilir. ahmet hocai le konuşup anlaşın

Hobi olarak yaptığımı. Belli bir maddi kazancımın olmadığını. Telif hakkı kapsamında olsaydı yüklemeyeceğimi. Bu tarz şeyler yazdırdı memur arkadaş.

---------- Spam Engelliyici 17:32 ---------- Önceki Mesaj 17:30 ----------

telife itiraz ettiysen sorun olmuş olabilir. ahmet hocai le konuşup anlaşın

evet telife itiraz etmişim. mailleri kontrol ettim. ama youtube itiraza olumlu dönüş yapmış ve videoları geri yüklemiş.

gelen mail ekteki linkte gibi..

http://prntscr.com/bd0aw1

Son düzenleme:
türkçe içerikte telife itiraz edebilmen için yürek yemiş olman lazım.

ne alakası var. hocanın videosu diye itiraz ettik. ışid açıklamaları yapıyordu o dönemler. o videolara telif geldi diye itiraz ettik.

Hak sahibine bilgileriniz gitmiş itiraz edince. Onlarda hakkınızda şikayette bulunmuşlar sanırım ama ben anlamadım bir kişinin 'hoca' olarak adlandırılması neyi değiştiriyor?

ne alakası var. hocanın videosu diye itiraz ettik. ışid açıklamaları yapıyordu o dönemler. o videolara telif geldi diye itiraz ettik.

Telifi yollayan hocadır zaten? Kendine ait olmayan bir şeyi internete yüklediğin an suçlusun. Telif yediğinde kabul edip hiçbir şey yapmaman lazım telif gerçekse. Mahkemeye çıkabilir ceza alabilirsin bile. Sana ait olmayan bir şey sonuçta.

böylesi bir sıkıntı yaşayan varmı. varsa dönüş yapsın lütfen

---------- Spam Engelliyici 17:55 ---------- Önceki Mesaj 17:52 ----------

Hak sahibine bilgileriniz gitmiş itiraz edince. Onlarda hakkınızda şikayette bulunmuşlar sanırım ama ben anlamadım bir kişinin 'hoca' olarak adlandırılması neyi değiştiriyor?

Hoca işid ilk patladığı zamanlarda genel bir açıklama yapmıştı. işidi karalayan videolar, açıklamalar. kanmayın vs gibi.

bu videolara telif gelince. hani ışid açıklaması ya kısıtlı yapılmış vs düşünerek geri bildirim yaptım.

yoksa hoca zaten her fırsatta, yayın, haberdar edin diyor kendisi. hani kendi telif attı vs düşüncesinde değildim.

Cübbeli ışid'e bir ara sarmıştı, videoları açıklamaları vs var.
Işid resmen kafanı keseriz sus dedikten sonra suspus oldu, ışid hakkında artık konuşmuyor.
Işid Cübbeliyi mürted ve kafir ilan edeli çok oldu.

Birde bu yönden bakın olaya?
+ Bu yorum siyasi değil, bilgi amaçlı yazılmıştır, polemik vs değil amacım.

telife itiraz etmek ?!
=
mermiye kafa atmak ?!
...geçmiş olsun..

arkadaş öyle enteresan yorumlar geliyor ki.

sanki bu formda gelen her hangi bir telife bir itiraz eden benmişim gibi. ben böylesi bir durum başına gelen var mı diye soruyorum.

boş boş muhabbet yapılıyor.

Arkadaş hangi cesaretle telife itiraz edebiliyorsunuz ki. Üstelikte Türkçe içerikte. Umarım ucuz atlatırsın.

Ayrıca hoca bunu dedi hacı bunu dedi laflarına bakmayın. Açın kendiniz araştırın, tarihi siyasi kitaplar okuyun. Geçmiş tarih siyaset bile okusanız bugünlerde neler döndüğünü zaten anlarsınız. Koyun olmayın.

boş konuşmalar devam.

epey olmuştu bir arkadaş konu açmıştı. sanırım bilgisayarı da incelemeye alınmıştı.

yahu bu tarz olaylar oluyor. neden boş boş yorumlar yapılıyor. başına böylesi bir durum gelene oh olsun der gibi saçma sapan tutumlar.

Bildiğim kadarıyla kazanç sağlamamak koşuluyla Cübbeli Ahmet Hoca videolarinin yayınlanmasına bişey demiyordu. Videolardan kazanç sağlıyor muydunuz?

Bildiğim kadarıyla kazanç sağlamamak koşuluyla Cübbeli Ahmet Hoca videolarinin yayınlanmasına bişey demiyordu. Videolardan kazanç sağlıyor muydunuz?

İfademde kazanç sağlamıyordum. hobi amaçlı yapıyordum. hani telif içerdiğini bilseydim yayınlamazdım vs yazdım. memur arkadaş en kötü ihtimal şu olabilir dedi. suçlu bulunsan dahi sicilin temiz olduğundan mahkeme kararı askıya alır dedi. 5 yıl süre ile aynı şey tekrar edilmezse otomatik düşer dedi.

farklı farklı konularda da olsa burada savcılıkla, mahkemeyle, muhataplıkları olanlar vardı. konuları açıldı. durum ne olduğunu merak ettiğim için açtım konuyu.

Hocam cübbeli Ahmet hoca para da gözü olmayan birisidir geçen sene adamı bizim buradaki kültür merkezine çağırmış lardi adam durumunuz yoksa ücretsiz de gelirim demisti ( daha önce Nihat Hatipoğlu nu çağırmak istemişlerdi uçuk para istedi)

Hocam cübbeli Ahmet hoca para da gözü olmayan birisidir geçen sene adamı bizim buradaki kültür merkezine çağırmış lardi adam durumunuz yoksa ücretsiz de gelirim demisti ( daha önce Nihat Hatipoğlu nu çağırmak istemişlerdi uçuk para istedi)

Hocam bende zaten sohbetlerine katılırım Hocanın. Benim telife itiraz etmemin sebebi ışide iyi bindiriyordu açıklamalarında.

umreye giderken ve sabaha karşı evinde yapmış olduğu işid ile açıklamaları vardı. bunlara telif gelince ben itiraz ettim. yani kalkıp da kendi televizyonundan bir sohbet yayınlamadım. kısa 5 - 10 dk lık işid açıklamaları olan videolardı hatırladığım kadarıyla.

Hocam sen itiraz ederek bir yanlış yapmıssın sağlık olsun hepimiz zaman zaman büyük yanlışlar yapıyoruz yalnız ölüme çare yoktur İnşllah daha önce böyle bir olay başından geçmiş bir arkadaşımız sana bu konudan veya özelden mesaj yazarak bu konularda süreç nasıl işliyor bilgi verir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri