Sayfa to ve TBM ani değişikliği

• Kullanıcı FaDex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

FaDex

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar

Adsensenın TL ye geçmeden önce izlenme oranım 20-25 k arası ıken niche kelımeler kullanmama rağmen ortalama TBM sürekli 0,05-0,07$ arasındaydı, son bır haftadır TBM ise 0.06-0.09 TL değerinde ort.0.04$ cıvarında ne yaptıysam tbm yı artıramıyorum nıche kelımede denedım ama olmuyor,TL oldugundan beri tbm de gozle gorunen muazzam bır düşüş söz konusu genel bır sorunmu yoksa bana özel birşey mı anlamış değılım,bu konuda neler yapılabılır nasıl tbm ve to artırabılırız.

ay başları bu tbm normaldir ayın orasına dogru reklam verenler artar tbm ve tıklar artar

bende dolar,bendede çok düşüş var,aybaşları hep olan şeyler birkaç güne düzelir

Arkadaşlar ay başında bu olay başlamadı,geçen ayın 20-25 lerınden sonra başladı gıttıkçe dahada düşüşler başladı,kanal kapanma vs. olmadı

benimde sorun var normalde tbm 0,19$ ilen Suan 0.07-0.10$ arası gidip geliyor

Bende EURO, TBM 0.04 - 0.07 arası idi son 5 10 gündür 0.02 ne cıkıyor ne iniyor arkadas ne berbat bişey oldu..

valla bende de aniden bir düşüş oldu hem sayfa to hemde tbm hemde farklı bir düşüş hayırlısı diyelim bekliyelim.

Arkadaşlar .. Adsense hesabınızda "reklamları izin ver & engelle " kısmında .... sol taraftan "içerik" kısmına tıkladığınızda ..... "reklam sunma" bölümünde ......" İlgi alanı tabanlı reklamlar " seçeneğini görürsünüz.... bu seçenek eğer tik li ise .... kapatmayı deneyin... 2 gün sonra Tbm lerinizi ve To larınızı tekrar kontrol edin.

bende tbm eskiden 0,7 - 0,9$ arasındaydı şimdi 0,10tl (0,05$) den yukarı çıkmıyor :( ama bence bu , doların günlük tl değeri ile alakalı bi durum , dolar düşünce , tbm tl olduğundan otomatik düşüyor diye tahmin ediyorum bu gün dolar : 1,98 tl

Arkadaşlar .. Adsense hesabınızda "reklamları izin ver & engelle " kısmında .... sol taraftan "içerik" kısmına tıkladığınızda ..... "reklam sunma" bölümünde ......" İlgi alanı tabanlı reklamlar " seçeneğini görürsünüz.... bu seçenek eğer tik li ise .... kapatmayı deneyin... 2 gün sonra Tbm lerinizi ve To larınızı tekrar kontrol edin.

Dediğini kontrol ettim de sadece web siteleri için oluyor içerik barındırıcı youtube için böyle bir ayar göremedim.

Haklısın yanlız ben bu ayarı değiştirince , youtube taki istatikler de değişiyo... bi dene anlarsın

bugünün tarihini not et ... 2 gün sonra farklara bir bak bakalım...

açık mı olmalı yoksa kapalı mı ? orjinalinde kapalı yani ok yerine dur işareti var doğrusu bu mu yoksa ok işaretli mi olacak?

işte dostum deneyip görmelisin.... yabancılar da bu seçeneği test ederek hangisinin daha iyi olduğunu tartışmışlar..... test edince belli oluyo

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri