Sayfa TO'nın Arada Bir Çoşması?

B
  • Kullanıcı Bonna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
B

Bonna

Guest
Merhaba arkadaşlar,
Her gün aynı videoları yüklüyorum,aynı derken aynı tarz yani,şu günler arasında hiç bir zaman çok video yüklemişliğim yoktur diyemem ama genelde sabah 2 akşam 2 saat uğraşırım.Benim sayfa to arada bir çoşuyor.Aklına esince :) Bunun nedeni ne olabilir? Yani her gün %3 %2 %4 Arasında gidip gelirken Arada %7 %8 %6 arası oluyor. Resimde gözüküyor.
t14v2.jpg

Bir ihtimal saldırı olabilir kategori ülke felan değiştirdin mi

video izlenmelerin az dıe bence bole oluyo. bazen 40k ızlenme olan adsensemde bıle 100de 5 olabılıyo bazen

Bir ihtimal saldırı olabilir kategori ülke felan değiştirdin mi

Saldiri nasil olabilir, ne gibi onlemler alabiliriz?

Gecen hafta youtube benim bir kanalin para kazanmasini iptal etmeden once bende de %14 falan olmustu to, acaba bana da mi saldiri olmustu?:(

Saldiri nasil olabilir, ne gibi onlemler alabiliriz?

Gecen hafta youtube benim bir kanalin para kazanmasini iptal etmeden once bende de %14 falan olmustu to, acaba bana da mi saldiri olmustu?:(

saldırı sezdiğinde adsenseye bildiriyorsun ama erken bildirmen gerek iş işten geçtikten sonra bildirmenin faydası olmuyor

saldırı sezdiğinde adsenseye bildiriyorsun ama erken bildirmen gerek iş işten geçtikten sonra bildirmenin faydası olmuyor

Benim gecen haftaki to'ler su sekilde,s ence bana saldiri mi olmustu?

Eylul 14 %10,47
15 %10,21
16 %9,43
17 %11,44
18 %11,21
19 %13,85
20 %12,91 (bugun bitmeden once cok kazandiran bi sayfamin kazanci iptal edildi, ondan sonraki gunler %5 civari)

Benim gecen haftaki to'ler su sekilde,s ence bana saldiri mi olmustu?

Eylul 14 %10,47
15 %10,21
16 %9,43
17 %11,44
18 %11,21
19 %13,85
20 %12,91 (bugun bitmeden once cok kazandiran bi sayfamin kazanci iptal edildi, ondan sonraki gunler %5 civari)

düzenli bir şekilde gidiyor saldırı olucağını sanmıyor izlenimler kaç 50-60k felan mı yoksa çok daha aşağıda mı

düzenli bir şekilde gidiyor saldırı olucağını sanmıyor izlenimler kaç 50-60k felan mı yoksa çok daha aşağıda mı

3-5 bin arasi ve surekli asagiya dogru geliyor bu ay icinde, sebebini bende anlamadim. Dur birde resim ekleyeyim daha iyi yorumlanir o zaman.

Not: 12-13 eylul gunlerinde Turkce yayin yaptigim tek onemli kanalim banlandi, ondan sonra to'daki o sicrama gerceklesti. En azindan ben oyle hissettim. Ama bu saldiri isini okuyunca aklima kuskular gelmeye basladi...
Not2: Yukarda da dedigim gibi 20 Eylul gunu de cok kazandiran ingilizce bir sayfam uyarisi olmamasina ve gerekce gosterilmeden para kazanmasi iptal oldugu icin buyuk dusus gosterdi. O gunden sonra moralim bozuldu daha birsey yuklemedim pek. Birkac gun once basladim tekrar yuklemeye.

gjyr.png

yok saldırı değil bazen video önu reklamlar çıktığında izleyici tıklıyor. ondan dolayı. reklam verenler o tarihte reklamları vermiştir yükselmiştir tamamiyle reklam türünebağlı.

yok saldırı değil bazen video önu reklamlar çıktığında izleyici tıklıyor. ondan dolayı. reklam verenler o tarihte reklamları vermiştir yükselmiştir tamamiyle reklam türünebağlı.

Cevap veren herkese teşekkürler,Doğru cevabın bu olduğunu düşünüyorum.Çünkü Video içine 5,6 Reklam koyuyorum.1 hafta sonra felan ancak reklamlar aktif oluyor.Reklam verenler ve türle çok alakalı böyle giderse günlük 50 $ görürüm ama bakalım :)

Arkadaşlar bakın,Video içine 5 6 Reklam Koyunca Video da reklamlar kayboluyor.Belli bi süre sonra artık reklam verenler reklam vermek isteyince mi ne oluyosa artık aktif oluyo ve deli paralar kazandırıyor.Ya az kazanayım,tıklanırsa kazanayım deyin.Yada ben risk alıyorum her izlenme de kazanayım deyin tercih sizin :)

Bir arkadaş yukarıda saldırı olabilir demiş nasıl bildiricem lütfen biri söylesin.Aynı programı yükleyen 10 kişiden fazla kanal var benimle beraber.Onlar mı saldırı yapıyor öyle bi durum varsa.Saldırı nedir ,nasıl olur,nasıl kurtulurum. Biri cevaplarsa Sevinirim. Son durumum şu şekilde.
t1m4b.jpg

Bir arkadaş yukarıda saldırı olabilir demiş nasıl bildiricem lütfen biri söylesin.Aynı programı yükleyen 10 kişiden fazla kanal var benimle beraber.Onlar mı saldırı yapıyor öyle bi durum varsa.Saldırı nedir ,nasıl olur,nasıl kurtulurum. Biri cevaplarsa Sevinirim. Son durumum şu şekilde.
t1m4b.jpg

benimde 3-4 gündür to coştu %12 lerde- saldırı filan değil bence,reklamverenlerin etkisi olsa gerek,korkacak birşey yok eğer illegal birşey yapmıyorsan!!

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri