Sayfa TO'su %20'den yukarı olanlar

• Kullanıcı yt.kadim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Hocam, TMB için yapacak bir şey yok gibi. Çünkü arama yöntemi ile bulunacak videolar değil. Kimse dini içerik videoları youtube de pek aramıyor. O yüzden niche kelimeler de etki etmiyor. Facebook sayfalarında izleterek kazanıyoruz. Bu da TBMnin düşük olmasına neden oluyor. Napalım, sağlık olsun. Böyle de iyi. :)

işe yaramayan kategorileri engelledin mi adsense de
google.com
youtube.com
sitelerine engel koydun mu

Nasıl yapacağıma dair bir konu linki alabilir miyim hocam zahmet olmazsa. Şimdi baktım da bulamadım.

o konu nerelerde göremedim ama en kısa zamanda [MENTION=4325]minnos[/MENTION] dan rica ederiz bize hassas kategori ve çöp siteleri engellemek üzerine bir video hazırlar;)

ayarlardan reklamlar ve reklam verenler kısmına geliyorsun sonra soldan içerik barındırıcısına tıklıyorsun.ekrandan hassas kategorileri engellemeyi bulursun.

işe yaramayan kategorileri engelledin mi adsense de
google.com
youtube.com
sitelerine engel koydun mu
Hocam bununla ilgilimidir bilmiyorum. Ben bu deiğiniz yerleri engelledim.
1 hafta sonra para kazanmalar topluluktan gitmişti. Sadece bir kanalımda bir tane telif vardı. Ama haftalardır vardı o.

TO 24 ten aşağı düşmeyen adsensem var. Sıkıntı olmaz kendin tıklamıyorsan.

Hocam, peki 24 ile mi günü kapatıyor yoksa gün içinde daha da artıyor mu?

Ve ne zamandır böyle yüksek sizin to?
Benim bir haftadır yüksek ve tedirgin ediyor bu beni biraz.

sayfa to suan 28 lerde bgbg 72 lerde acaba nasıl dusurebılırım veya bir sorun olurmu ? TBM 0.19 suan

Ingilizce abi acaba reklam aralarını mi uzatsam 4k izlenmeye 1 k tık geliyor

Hiç denk gelmedim ingilizcede böyle tbmye.En kötü 0.09 oldu.To'dan dolayı bu şekilde düştüğünü düşünüyorum.Elleme kalsın böyle to'yu tbm'yi boşver bgbg iyi ise sorun yok.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri