Sayfanız yoksa üzülmeyin.

• Kullanıcı NoFuture
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

NoFuture

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar , Sayfanız yoksa üzülmeyin !

Ufak bir youtube taktiği vermek istedim . Facebook'tan Bir Fake hesap açıyoruz , arkadaş sayısını 200 -300 e getiriyoruz Ve mutlaka fake bayan hesaplarını arkadaş ekliyoruz ( arkadaş sayıları yüksek) Video ekleyip sirayla hepsine etiketi basiyoruz.. videolarımızı yüksek kitlelere yaymak için birebir

en kötü ihtimali 10arkadaş x 1000 10 bin kişi.. :) paylaşanları katmıyorum bile.

Not: lütfen Türklere ait olan fotoğrafları kullanmayalım.

Okuduğunuz için Teşekkür ederim.

güzel bir taktik ama en çok arkaşlı kişiler videolarda etiketlenmek için izin istiyorlar yani etiketleyince ona istek gidiyor evet hayır

oğo dostum bunu bilmeyen varmı :D yine bilmeyenleri aydınlattığın için sağol ;)

güzel bir taktik ama en çok arkaşlı kişiler videolarda etiketlenmek için izin istiyorlar yani etiketleyince ona istek gidiyor evet hayır

fakeler'in %99 u bu ayarı etkinleştirmez. :D kişisel hesap olmadiğindan önemide yok çünkü..

aklına gelmeyenlere öncü olacaktır arkadaşlar hiç olmazsa :)

Liveleak sağ olsun böyle paçoz işlerle uğraşmıyorum

arkadaslar benimde size soyle onerim var facebook bir numarali organik hit kaynagi boyle bir kaynagi kullanmamakla afedersiniz ama aptallik ediyirsunuz yada ugrasmak istemiyorsunu facede bir gunde sayisini bilmiyorum ama belli bir sayidan sonra 4 gun sure veriyor simdi bu ise baslamdan once 1 ayinizi ayirin daha sonra meyvesini yersiniz girin faceye gunluk 50 hesap acipta onuna gelene istek gonderemeyecek kimse yoktur heralde simdi arkadaslar gunluk limit 100 olsun arkadaslik istegine 10 da biri kabul etesin her hesapta 10 arkadssini olur organik gunluk 50 hesaptan 500 kisi ayda 15000 kisi yapar bunun kadar adaminda organik 20 arkadasi olsun ki genelde olur alin size ayda 300000 organik hit biraz ugrasla bu is guzel para getirir gidin birde video cekin sacma bir video mesela tokat nasil atilir arkadasinizla anlasin birbirinize tokat atin ki bunu 1 ay icinde 1 kere bile izlence 300000 izlenin alacak daha digerleri haric hadi baslayin calismaya benden bu kadar :)

Hocam liveleak den video alırken logosuyla falan oynuyor musunuz direk atıp geçiyor musunuz ?

liveleak den video almıyorum hocam liveleak'e youtube videomu gömüyorum en az 1000 izlenim geliyor bikaç saat içinde,video dikkat çeken bişeyse çok daha fazla izleme geliyor.

liveleak den video almıyorum hocam liveleak'e youtube videomu gömüyorum en az 1000 izlenim geliyor bikaç saat içinde,video dikkat çeken bişeyse çok daha fazla izleme geliyor.

Liveleak é nasıl youtube videosu imliyorsunuz ben bir türlü bulamadım.?

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bende tam olarak bilmiyorum. Yeni üyelere embed kodunu kapattılar. Sadece eski üyeler de var. Geri açacaklar mı veya belirli seviyeye ulaştıktan sonra mı açacaklar orası muallak.

Sağol mübarek kardeş ;-)

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri