Sayın Adsense Kullanıcılarının Dikkatine.

A
  • Kullanıcı Ahmetdemir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
A

Ahmetdemir

Guest
Arkadaşlar..

telnet uzerınden seb sınyalle haberlesmıs oldugum tokyo ve u.s.a uyruklu arkadaslarımın gundemınde .

webhackıng'le alaklı

adsense program politikası artık para kazandıran system olmaz ozellıgını devam ettırırken ..

youtube adsense ıle baglantılı '' entegre olan adsense hesapları '' 1 ıhtar sadece kanal uyarı ' 2 ıhtar para kazanma 3 'ıhtar kanal kapanması anlamına gelırken aynı zamanda 2 'ıhtar alan adsense hesabına baglı yt kanalı'nın genıslık ve hıtap ozellıgı uye ve eskılık tarıhı goz ardı edılıcek ..
dırek adsense 3 ay ıle 6 -9 -12 aylık peryotlar dılımınde banlanıcaktır..

adsense robotlarına kayıtlı olan soz konusu banlanan hesaplar uzerınden .. mac ve duran ıp adreslerınden açılan hesaplar banlanıcak.

bu tarz sohbetler donuyordu .. herkesın bıldıgı uzere yt bunyesınde dunya uzerınden bulut system entegresı kullanılarak bır cok programcı gelıstırme argesıne destek saglıyor..

duman olmayan yerden ateş cıkmaz kelamıyla..

duyduklarımı ıletıyorum.

herkes ıcın dogruysa hayırlısı olsun.. yapacak care yok.

Arkadaşlar..

telnet uzerınden seb sınyalle haberlesmıs oldugum tokyo ve u.s.a uyruklu arkadaslarımın gundemınde .

webhackıng'le alaklı

adsense program politikası artık para kazandıran system olmaz ozellıgını devam ettırırken ..

youtube adsense ıle baglantılı '' entegre olan adsense hesapları '' 1 ıhtar sadece kanal uyarı ' 2 ıhtar para kazanma 3 'ıhtar kanal kapanması anlamına gelırken aynı zamanda 2 'ıhtar alan adsense hesabına baglı yt kanalı'nın genıslık ve hıtap ozellıgı uye ve eskılık tarıhı goz ardı edılıcek ..
dırek adsense 3 ay ıle 6 -9 -12 aylık peryotlar dılımınde banlanıcaktır..

adsense robotlarına kayıtlı olan soz konusu banlanan hesaplar uzerınden .. mac ve duran ıp adreslerınden açılan hesaplar banlanıcak.

bu tarz sohbetler donuyordu .. herkesın bıldıgı uzere yt bunyesınde dunya uzerınden bulut system entegresı kullanılarak bır cok programcı gelıstırme argesıne destek saglıyor..

duman olmayan yerden ateş cıkmaz kelamıyla..

duyduklarımı ıletıyorum.

herkes ıcın dogruysa hayırlısı olsun.. yapacak care yok.

yani bir youtube kanalına yada toplamda tüm youtube kanallarına gelen toplsm 2 ihtarda adsense mi banlanıyor şimdi?

1 ıhtar alındıgında para kazanma kapanmadan sılersek COZUM.
ama 2 ıhtar geldıgı anda adsense'nınde işi biticek.
neyse ALLAH'dan yedek adsenseler var :)

ben hep derim 1 telifli kanalı bile silin diye,ama aynı anda 2 telif gelirse olay biter..

benım taktıgım..
bır spamcı olarak asla 15 gunden fazla haber kanallarımı acık tutmazdım haberı bıraktım 8 gune yakındır kurtuldum cok sukur :)

spam kanallarımı en az ama en az 15 gun baglamam

500 k gosterım alan kanalımı dırek sılerım hıc acımam.. aynı vıdeoları dırek 10 farklı kanala atarım 500 k ızlenenden en cok ızlenenlerı tabıkı :)

vsvs

ıhtar bıle beklemem.. eee seneler once agzımın payını aldım.. bırak sütü, vıdeo yuklerken bıle o anda su ıcerken 10 kere yutkunarak ıcerım :)

adsense hesaplarını ihtarlara göre banlamak youtube un gelirlerini düşüreceği için böyle birşeyin olması söz konusu deil gibi.işin içinde para varsa gerisi teferruattır.

Çok inandırıcı gelmiyor ancak adsense ve youtube şu ana kadar inanmadığımız kesinlikle olmaz dediğimiz uygulamaları uyguladı.eğer bu durum uygulamaya konulursa en çok zararı bizim türkler görecek.çünkü o kadar çok sahte telif ve toplulukla karşılaşıyoruz ki durmadan adsenselerimiz banlanacak.ve bu durumdan ötürü kimin adsensesi banlanırsa youtubeden para kazanma işini zamanla bıarakacak ve gece gündüz sahte telifler ve topluluk şikayetleri gönderecek.kendi adıma böyle bişeyi ben yaşasam sate topluluktan teliften kanalım kapansa ardından adsensem banlansa çalıştığım kategoride ne kadar kanal varsa bende onları kapatma yoluna gidecem ve ortalık karışacak kurunun yanında yaş da yanacak herkes birbirine saldıracak tam bir kaos yaşanacak.bu durumdan hem biz hem yt zararlı çıkacak ama bana kazandırtmayana bende kazandırtmam mantığı daha ağır basacak.aylardır bu sahteciler den çekmediğim kalmadı fakat yoluma devam ettim dönüp uğraşmadım ancak bu uygulama dönüp uğraştırmayı gerektirecek.umarım uygulanmaz.

Bu şekilde adsense banlanması imkansız. Bunu yapana kadar yüzlerce önlem alınabilir.

arkadaslar adsense acarken öncelikle bir blog acıp bir iki hafta bilgiler paylasıp adsenseye kayıt olabilirsiniz.bu sekilde adsenseleriniz 2 ihtarla banlanmaz.çünkü para kazancağınız gösterdiğiniz ana kaynak blog oluyor.alt kaynak youtube oluyor.su ana kadar 2 ihtar yedim farklı kanallarımda adsense ile bir olumsuzluk yasamadım.

yaw arkadaslar her duydugunuza inanmayin lutfen....boyle degisiklik yapilacak ama google bir aciklama yapmayacak cok ama cok sacma..onceki tum degisikliklerde youtube yada google resmi bir aciklama ile duyurmusdu ama su an hic bir aciklama yok..sadece kulaktan kulaga gelen haberler var ortada..kendiniz dusunun bir boyle bir degisiklik olsa her kesden once google zarar yapacak biz degil..hangi sirket kendisine zarar verecek degisiklikler yaparki?!

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri