Sebepsiz yere kanalım kapatıldı

• Kullanıcı mumru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

mumru

Kayıtlı Üye
Topluluk kuralları İyi durumda
Telif hakkı ihtarları İyi durumda
Content ID hak talepleri İyi durumda

Para kazanma Para kazanma özelliği devre dışı bırakıldı.

arkadaslar bir kac video dnya geneli engellendi kabul edip silmemistim böyle oldu ne yapabilirim ?

Cevap: Bakarmısınız arkadaslar

Bu tür başlıklar yasak.

Benimde az önce iki kanalımda hiç bir şey yokken para kazanma devre dışı bırakıldı.

mlsf kanal gitmiş dostum geri gelmesi zor.
1 videoları ındırır baska kanala atarsın
2 yeni kanalda sıfırdan baslarsın

Bu tür başlıklar yasak.

Benimde az önce iki kanalımda hiç bir şey yokken para kazanma devre dışı bırakıldı.

Benimde 10 dk önce en iyi kazandıran tek hesabım devre dısı bırakıldı.. Ama güzel yanı 6 ay içinde kanalın durumuna göre geri geliyor bazende hemen o videoları sildikten sonra. Ama şöyle birşey var eşleşenleri kabul etmekte iyi birşey değilmiş

arkadaşlar lütfen başlık yazarken problemlerle alakalı olsun aramalarda ne diye arayacağız "bakarmısınız arkadaşlar" diye mi arayacağız ??

benim ilk açtığım kanalımda böyle olmustu bazen sebepsiz bazende sanırım çok fazla telif yada şikayet olursa hiç bildirim yapmadan kapıyolar

Benimde 10 dk önce en iyi kazandıran tek hesabım devre dısı bırakıldı.. Ama güzel yanı 6 ay içinde kanalın durumuna göre geri geliyor bazende hemen o videoları sildikten sonra. Ama şöyle birşey var eşleşenleri kabul etmekte iyi birşey değilmiş

eslesene kabul etmenin zararı olmaması lazım ama nhiayetınde ben kazanmıyorum o videodan bana zararı olamaz ki

o videoları diyoruz ama hangi videolar olduğu belli deilse ne yapacağız uyarı yok bişi yok hangi videoları silices ???

geçenlerde öle bi kanal gördüm süper izlenmeleri vardı sanırım teliften mi neden kapanmış para kazanma baktım adam bütün videolarını silmiş 2 video bırakmış çok izlenenlerden para kazanma geri gelir diye düşündü sanırım

cok tesekkürler arkadaslar kusura bakmayın baslık icin

kanallar 2 haftalıktı uğraşmadım sildim zaten iyi bi kanılımı kopyalamıştım videolar elimde yeni kanallara atarım. bende hiç bir şey yoktu tertemiz kanaldı 3.taraf bile yoktu.

aradaslar benim kanalda 2 aylık kanaldı youtuba ilk defa yüklenen videolar vardı bazıları dünya geneli engelli oldu nedense bende kabul edip bırakmıstım benden tavsiye kabul ettikten snra silin yada direk silin islem yapmadan ... Peki bir soru daha kanalın kazandıgı paralar gidermi ?

Para kazanma Para kazanma özelliği devre dışı bırakıldı.

arkadaslar bir kac video dnya geneli engellendi kabul edip silmemistim böyle oldu ne yapabilirim ?

Her fırsatta yazıyorum, DÜnya Engeli alan videolar varsa silsende, kabulde etsen, YT bunları artık kendi hesabına göre KANALA +1 olarak yazıyor.
Birikiyor Birikiyor, bu sayı tamamlanınca Para Kazanma Devre dışı kalıyor.

Peki bir soru daha kanalın kazandıgı paralar gidermi ?

Para kazanması Devre Dışı Kalan kanalın ÖDEMESİ YAPILMIYOR.
Bunuda cevaplıyım.
Geçmiş olsun diyim.

arkadaşlar bu para kazanmaya kapalı olan kanalarımızı nasıl değerledirebiliriz?
Günlük 50-60 abone ve 30k izlenim alıyor kanal ne yapabilirim bu kanalla ? tüm videoların açıklamasına yeni açtığım kanal linkini ekledim ama verim yok pek.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri