Sedat Peker Süleyman Soylu ilişkisi ıspatlandı - Soylu Görevden alınabilir

PLuToNiuM

Kayıtlı Üye
Merhaba, Sedat peker az önce twitterden video yayınladı, süleyman soylu ile arasında haber taşıyan kişiyi kamera kaydına almış. Süyleman soylu
Hayatının bir noktasında benimle temasın var ve bu ispatlanırsa Aziz milletimizin gözü önünde idam dahil her türlü cezaya, aşağılanmaya razıyım. böyle demişti: (Twitter url)

Süleyman Soylu muhtemelen yarın ve öbür gün görevden alınabilir..
Dolar ve gram altın fırlama olası görünüyor. Yorumlarınızı alalım.

https://www.youtube.com/watch?v=b3MJuLAStho

5ejqrr7.jpg

1j9cbyd.jpg

En başından beridir takip ediyorum. Anladıgım şu kim ne derse desin.
Süleyman soylu saglam rakip. Anlayan anlamıştır umuyorum. Adamı önce itibarsızlaştırıp, Sonra ya istifaya zorlayacaklar. yada sen neymissin be deyip görevden alacaklar.

Eski bir Hazine ve Maliye bakani vardi Berat Albayrak istifa ederken ''at izi it izine karıştı Allah sonumuzu hayir etsin'' demisti... Hic bisey olmamis gibi devam eder gorevine olan Ozisik kardeslere olur

ülkeye bak :D narcos dizisini izleyenler bilir. ordan bile daha beter. gençler yaşlıları asla affetmeyecek. tarih kitaplarında her zaman lanetlenmişler olarak anılacaklar.

Anlamadım Süleyman Geçmişte is adamı Sedat bey diyordu şimdi ne oldu pislik bir mafya diyor

Ülkede haberlere yetişemiyoruz

Anlamadım Süleyman Geçmişte is adamı Sedat bey diyordu şimdi ne oldu pislik bir mafya diyor

Ülkede haberlere yetişemiyoruz

Zaman geçer insanlar değişir. Menfeat ve şartlar değişir. Dostlar düşman, düşmanlar dost olur. Bakarsın bugün kardeşim dediğin yarın kansız çıkar. Adam sanmadığın kara gün dostun olur. Hayatın doğasında var bu... sülüman adamdır. Belkide akp nin içindeki en düzgün adamdır harcamayın yazıktır;)

Zaman geçer insanlar değişir. Menfeat ve şartlar değişir. Dostlar düşman, düşmanlar dost olur. Bakarsın bugün kardeşim dediğin yarın kansız çıkar. Adam sanmadığın kara gün dostun olur. Hayatın doğasında var bu... sülüman adamdır. Belkide akp nin içindeki en düzgün adamdır harcamayın yazıktır;)

Süleyman'ı tanımam ama Kötüyle kötünün savaşı bu yazık ülkenin gündemine bak :) kimse konuşmuyor herşey pahalandi Dolar yıkıyor ortalığı.

Gözden kaçmasın 20 yıldır kendisine yatırım yapıyordum diyor, videolarda daha neler var da ben söylemeyim.insanlarda utanma diye bir şey kalmamış, millete hamaset yapıp vatan millet edebiyatı yapip arka planda neler dönüyormuş...

sadece bu adama değil terör örgütü dedikleri fetöye yardım ve yataklık yapanlar akpli yetkililerdir. Bunun daha açıklaması mı var. Ülke böyle yönetildi yıllarca. Ama neyse özür dileyip geçerler. Bizim milletimizde yer.

sedat pekerin açıklamalarını izledikten sonra çok basit gelmeye başladı bana devlet içerisindeki ilişkiler...

Pislikler yarisiyor. Ete para vermeyin yiyin birbirinizi iki tarafa da basarilar diliyorum.

Bu Görüşmelerden Süleyman Soylunun Haberi Yokmuş. Hadi Özışık Açıklama Yaptı. Kendince Ortamı Sakinleştirmek için İnsiyatif Almış...

https://twitter.com/HadiOzisik

Geçmişten Bu Yana Devlet Mafya İlişkisi Her Zaman Mevcuttu Ülkemizde. Yalnız Bence Sedat Peker'in Videolardaki Bahsettiği Kişi ve Olayları Kendiyle Doğrudan veya Dolaylı Bağlantılıymış Gibi Anlattığına Bakarak Referans Almamak Gerekli. Sedat Peker Gerçekten Çok Zeki Bir Adam. Videolarda Bahsettiği Konu ve Kişiler Geçmişte Medyaya Düşmüş Konular. Bunlardan En Basit Örnek Süleyman Soylunun Bir Akrabasının Çevre Şehircilik Bakanlığından Çıkmadığı Gibi Bir İddaa Bulundu. Bahsettiği Gibi O Şahıs Çevre Şehircilik Bakanlığına Danışmanlık Yapan ve Zamanında 17-25 Aralık Operasyonuna Adı Karışıp Yargılanan ama Sonunda Masum Olduğu Anlaşılan ve Bu Konunun Medyada Çok Konuşulduğu Bir Şahıs Çıktı. Ben Sedat Peker'in İntikam için Geçmişte Medyaya Düşen Olay ve Şahısları Konu Alarak , Bilgileri Toplayarak Algı Yarattığını Düşünüyorum. Bu Soylu'nun veya Diğer Devlet Adamlarının Mafya ile İlişkisi Olmadığı Anlamına Gelmiyor ama Dediğim Gibi Bence Sedat Peker Kulaktan Dolma Bilgilerle ve Geçmişte Yaşanan Medyaya Düşen Olaylarla Öncelik İç İşleri Bakanı Süleyman Soyluyu Sonrasında Diğer Devlet Adamlarını Zor Duruma Düşürerek İntikam Almaya Çalışıyor. Biliyor ki Sosyal Medyaya Düşen Bu Görüntüler Bu Videolar Muhalefet Tarafından Köpürtülecek. Her şeyi Bir Kenara Bırakın Dün Akşam Hadi Özışık ile Yaptığı Facetime Görüntü Videoları 4 Gün Önceden Özgür Özele Nasıl Ulaştığı Sorgulanmalı.

Son düzenleme:
Bunların ne pislik olduğunu bilmeyen varmı siyasetçilerde işine gelen psiliği işine geldikce kullanıyor.
Allah hepsinin belasını versin..
5 kuruşluk faydaları yok millete devlete bu pisliklerin.
Hala çok milliyetçi devletci dindar takılırlar ama suç makinası pisliklerle takılırlar, zindaşti gibi uyuşturucu baronları ile takılırlar.
vsvs siyasi konulara çok geriliyorum..
yeminle bazılarının boş yalan konuşmasını görmeye dinlemeye katlanmak pis kokan bir wc ye katlanmaktan daha zor.

Sırf Boğaziçi Üniversitesi rektörünü protesto ediyorlar diye gece yarısı evlerin kapılarını kırarak yataklarından aldıran Süleyman Soylu,,, bir taraftan da "Bana iftira atıyor, adımı kullanarak Sedat Peker ile görüşmüş benim haberim yok" dediği kişi olan Hadi Özışık için sadece "Suç duyurusunda bulunucam" diyor..

:)))))

Sırf Boğaziçi Üniversitesi rektörünü protesto ediyorlar diye gece yarısı evlerin kapılarını kırarak yataklarından aldıran Süleyman Soylu,,, bir taraftan da "Bana iftira atıyor, adımı kullanarak Sedat Peker ile görüşmüş benim haberim yok" dediği kişi olan Hadi Özışık için sadece "Suç duyurusunda bulunucam" diyor..

:)))))

Boğaziçi Olaylarını Sanki Çok Masummuş Gibi Gelip Burda Konu Etmeniz Çok Manidar Olmuş. Protesto Hakkını Kullanan Öğrencilere Sözümüz Olamazda O Kapıları Kırılarak Alınanlar Öğrenci Olmayan, Olaylara Dışarıdan Dahil Olan veya Okul İçerisindeki Marjinal Gruplara Ait Kişiler Bunu Hatırlatmama Gerek Yok Sanırım.

.

---------- Spam Engelliyici 12:57 ---------- Önceki Mesaj 12:57 ----------

[/COLOR]
Boğaziçi Olaylarını Sanki Çok Masummuş Gibi Gelip Burda Konu Etmeniz Çok Manidar Olmuş. Protesto Hakkını Kullanan Öğrencilere Sözümüz Olamazda O Kapıları Kırılarak Alınanlar Öğrenci Olmayan, Olaylara Dışarıdan Dahil Olan veya Okul İçerisindeki Marjinal Gruplara Ait Kişiler Bunu Hatırlatmama Gerek Yok Sanırım.

Velhasıl ki marjinal gruplardaki öğrenciler olsun, o durum Türkiye Cumhuriyeti'nin İçişleri Bakanı'na "İFTİRA" atmakta, "ADINI KULLANMAKTA", "BİTİRMEYE ÇALIŞMAKTAN" daha suç bir şey sanırsam değil mi?

Bence görevden alınmaz. İstifa ederse bilemem. Ama iki kardeş gazetecilerden de şikayetçi olmuş. Bu da istifa da olmayacağını gösterir

ya memleketi ne hale getirdiler böyle şeylere delile gerek yok aklı olan şuna baksın sene 2004-2005 dolar kuru yazın google'a şimdi 2021 dolar yazın ülkemizin nereden nereye geldiğinin delilini göreceksiniz o zaman 2005 de 500 tl kazanırken 500 dolar kazanıyordunuz hemen hemen dolar 1.10.1.20 bandındaydı şimdi 3000 tl kazansan 300 dolar seviyelerinde bir para yapıyor nereden nereye kim getirdi bu hale bizi başkasına gerek yok bu hale gelmek için de tabii ki arka planda böyle şeyler olmuştur yoksa nasıl memleket 20 senede 7 kat geriye gider ekonomik olarak ? :) matematik yeterlidir görmek için hayatı ilk okulda öğretmenimiz bize çok güzel bir şey öğretti matematik evrenseldir afrikada'da 1 sayısı 1 dir okunuşu yazılışı farklıdır dilimizden ama 1 dedin mi rakamla adam anlar yani şimdi 1.10 kuruşluk dolar gelmiş 9 lara dayanmış hala yok iç güçler yok dış mihrakler bilmem neler özürler milletimizde yer :) akıl olsa kardeşim bu nasıl 8 kat değerlendi bizim paramız nasıl 8 kat değersizleşti dış mihrakler mi ekonomiyi memleketi yönetiyor diye sorar ama yok işte ne yaparsın halen daha yok boğaz içi yok boğazdışı bunlar boş gündemler kardeşim aklınızı kullanın :) yok fetö adamlar balya balya parayı götürdüler fetöyle ketöyle boğaz içiyle pkk ile durum bu

bir kaç konu var değinilmesi gereken.
1-Soylu idama bile razıyım diyerek büyük bir laf etti, Peker ispatladı. Cevap yok
2-Bu konu 1 haftadır gündemde ve ülke çalkalanıyorken Erdoğan bir kelime dahi etmedi. Çok garip ve ülke kaynıyor.
3-FETÖ ile samimiyetlerini herkes bildiği halde kendilerini kandırıldık deyip solcuların en nefret ettiği kesim olan cemaatle bağdaştırıldı ve bunlara inanıldı. Yani bu olay evet çok büyük ama ondan 10 kat daha büyük olan bu anlattığım olay bile unutulup solcuları FETÖ'cü kabul eden bir zihniyet olan ülkeden çok bir şey beklememek gerek.
4- Bu analiz videosunu izlemenizi tavsiye ederim. Ülkede nasıl bir soygun yapıldığının anlatımı, tabi bu sadece bir kısmı; https://youtu.be/XyBZHZK2RL4

gerçekten ülke büyük kaos içinde yıllardır. aklım almıyor niye bu durumdayız. bir biz mi akıllıyız sorguluyoruz başkası sorgulamıyor mu? ben zamanından beri düzgün muhalefet yapamayanları suçluyorum. Gerçi hırsızın hiç mi suçu yok mantığı var, FETÖ sayesinde başa gelindi. çalıp çırpıldı ve olsun çaldılar ama yaptılar mantığı bile var. ne diyeyim ki Allah'tan başka sığınacak kimsemiz kalmamış anlaşılan..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri