şehitlerimiz var.! Milletimizin başı sağolsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rabbim rahmet eylesin, Başta ytpara da, sonrada dünya üzerinde Pkk ya gerek fiil i gerek kalben ne kadar destek veren varsa, Rabbim 7 Ceddini yerle bir etsin Ebu Leheb’in elleri gibi kurum kurum kurutsun inşallah..
aminn inşallah:mad:

PKK'nın sonu gelecektir en nihayetinde inşallah kururlar da fakat artık Şehit haberlerine milletçe şaşırmıyoruz en azından ben ve benim çevrem böyle şundan bir 7 hazirandan öncesine kadar şehit haberi görsek aaa nasıl olur olamaz falan şeklinde tepkilerimiz olurdu şimdi sanki artık günlük dizi gibi oldu şehit vermemiz her televizyonu açtığınız da şurada 2 yaralı 1 şehit 5 şehit 10 yaralı haberleriyle karşılaşmanız kaçınılmaz yani bu sebepten ötürü bana göre konu gereksiz. Yanlış anlaşılmasın 1 şehit için 1 değil 1 milyar konu açılsa yeridir. Ama sadece üzücü deyip daha çok üzülüyoruz. Zaten haberlerde allahın günü günlük dizi gibi görüyorum şurada şehit burada şehit PKK yüzünden diye fakat bu iş yıllardır şehit vererek çözülememiş. Bu sorununun kaynağı nedir milletçe bunu sorup çözmeliyiz 20 yıldır 30 yıldır süre gelen bir şey bu zaten işte bunun kaynağı neresidir nasıl çözeriz diye düşünmek gerekiyor. Ah vah yaparak üzülerek bir yere varılmıyor şahsi fikrim.

Ateş düştüğü yeri yakıyor nekadar üzülsekte yakınlarının yaşadığı acıyı hissetmemiz mümkün değil, Allah rahmet eylesin

Besle, büyüt, okula gönder, hasta olunca başında bekle, bütün ihtiyaçlarını karşıla, kocaman adam et sonra bir kahpe kurşuna gitsin. Pkk'yı destekleyen kim varsa Allah bin bir türlü belasını versin ne bu dünyada ne öbür dünyada gün yüzü görmesin inşallah

Son düzenleme:
Allah rahmet eylesin

Allah ailesine sabır versin. ..

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Allah rahmet eylesin... Milletimizin ve şehit ailelerinin başı sağolsun.... Çok üzücü çok... NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.

Son düzenleme:
Büyük acı, çok büyük. Bu kan ne zaman duracak? Yeteri kadar ölmedik mi? Barış bu kadar uzak olmamalı, çaba sarf etmeliyiz.

Rabbim rahmet eylesin, Başta ytpara da, sonrada dünya üzerinde Pkk ya gerek fiil i gerek kalben ne kadar destek veren varsa, Rabbim 7 Ceddini yerle bir etsin Ebu Leheb’in elleri gibi kurum kurum kurutsun inşallah..

Emin olun ziyadesiyle var, forumda 2 tanesinin facebook konuşmalarıyla beraber şikayetini yapmıştım forum üzerinden, ne olduğu konusunda bilgim yok umarım banlanmışlardır..

Şehitlerimize allahtan rahmet diliyorum umarım tez zamanda askeri operasyonlar sonuç verir ve bu ş*refsizler azalarak biter.

SON DAKİKA: Şehit sayımız 4'e yükseldi.

Milletimizin başı sağolsun.

---------- Spam Engelliyici 19:29 ---------- Önceki Mesaj 19:26 ----------

Şehit Yüzbaşı Çiğa’nın evli olduğu ve 2 ay önce Ahsen adında bir kızının dünyaya geldiği öğrenildi. O çocuk babasız büyüyecek. Bunlara sebep olanların Allah belasını versin. Diyecek söz yok.

HDP'li vekil Osman Baydemir neredeyse bir binada sıkışan terörist için ağlayacaktı. Şehit olan askerlerimiz için ağlamazlar. Gider vatan hainlerine ağlarlar.

http://www.haber7.com/siyaset/haber/1768389-teroristler-icin-meclis-kursusunde-agladi

Diyecek söz yok.

Son düzenleme:
SON DAKİKA: Şehit sayımız 4'e yükseldi.

Milletimizin başı sağolsun.

---------- Spam Engelliyici 19:29 ---------- Önceki Mesaj 19:26 ----------

Şehit Yüzbaşı Çiğa’nın evli olduğu ve 2 ay önce Ahsen adında bir kızının dünyaya geldiği öğrenildi. O çocuk babasız büyüyecek. Bunlara sebep olanların Allah belasını versin. Diyecek söz yok.

HDP'li vekil Osman Baydemir neredeyse bir binada sıkışan terörist için ağlayacaktı. Şehit olan askerlerimiz için ağlamazlar. Gider vatan hainlerine ağlarlar.

Teröristler için Meclis kürsüsünde ağladı - SİYASET Haberleri

Diyecek söz yok.

Yanlışınız var, orda sıkışanlar sivil.

Yanlışınız var, orda sıkışanlar sivil.

HDP Şanlıurfa Milletvekili Osman Baydemir, Meclis kürsüsünde yaptığı konuşmada Cizre'de yaşananları gündeme getirdi. Cizre'de bir binada sıkışan yaralı teröristleri 'sivil Kürt vatandaşlar' gibi aktaran Baydemir, çatışma nedeniyle bölgeye yardım ulaştırılamadığını söyledi.

Hayır hocam teröristi sivil kürt vatandaş gibi aktardı.

Allah rahmet eylesin.Şehit haberlerini her zaman her zaman okuyoruz en büyük tehlike artık sanki sıradan bir olay haline geldi sanki ülkede ses sada yok.Genç kardeşlerimiz kalleşçe ölüyorlar.

Artık devlet ne yapacaksa yapsın.Yeter artık kardeşim ya.Kürt kardeşlerimiz artık şu hdp oy vermeyi bıraksın siz bunlara destek verdikçe olay daha kötü oluyor.Olay kürt kardeşlerimizde bitiyor.Hepimiz bu ülkenin evlatlarıyız.Türk kürt kardeştir onları bölen kalleştir.Şu kalleş hdp lütfen destek vermeyin ya ellerini güçlendirmeyin.

HDP Şanlıurfa Milletvekili Osman Baydemir, Meclis kürsüsünde yaptığı konuşmada Cizre'de yaşananları gündeme getirdi. Cizre'de bir binada sıkışan yaralı teröristleri 'sivil Kürt vatandaşlar' gibi aktaran Baydemir, çatışma nedeniyle bölgeye yardım ulaştırılamadığını söyledi.

Hayır hocam teröristi sivil kürt vatandaş gibi aktardı.

Bu zift medyasına sorgusuz sualsiz inanmayın. Sıkışanlar militansa bakanlık neden bölgeye ambulans sevk etti? Hayır devlet kamuoyunu o binadakilerin terörist olduğuna ikna etmeli. Ben inanmıyorum, meclis konuşmasını da dinledim; haberde ölenlerin adlarını sayarken göz yaşlarını zor tuttuğunu söylemiş külliyen yalan. Zaten meclisteki sataşmaları da dinlerseniz; onlar terörist ne diyorsun sen dememiş bir kişi bile. PKK'ye neden ses çıkarmıyorsun demişler.

Bu zift medyasına sorgusuz sualsiz inanmayın. Sıkışanlar militansa bakanlık neden bölgeye ambulans sevk etti? Hayır devlet kamuoyunu o binadakilerin terörist olduğuna ikna etmeli. Ben inanmıyorum, meclis konuşmasını da dinledim; haberde ölenlerin adlarını sayarken göz yaşlarını zor tuttuğunu söylemiş külliyen yalan. Zaten meclisteki sataşmaları da dinlerseniz; onlar terörist ne diyorsun sen dememiş bir kişi bile. PKK'ye neden ses çıkarmıyorsun demişler.

Oranın belediyesi kimin peki ? HDP, PKK yandaşı olduğu için sevk etmesi doğal.

Son düzenleme:
Oranın belediyesi kimin peki ? Sevk etmesi doğal.

Hayır hayır doğrudan içişlerinden gelen talimatla valilik aracılığı ile sevk edilmesi istenmiş. Yahu akıl var mantık var bu adamlar o kadar olaydan kopuk mu da teröristler için İçişleri bakanlığına müracat etsinler? Biraz sorgulayın be kardeşim Baydemir'in dediği gibi edi bese. Kutuplaşmayın, birleşin; barış için haykırın. Savaş sürdükçe ölümler olacak, masumlar ölecek. Savaşı durduralım diye çaba harcayın. HDP'ye oy verene, HDP'ye lanet okumanız neyi değiştirir kimin ölümünü engeller?

Allahım kalan ailelerine sabır versin. Allah (c.c.) şehitlerimizden ve görev başındaki askerlerimizden razı olsun.

şehit sayısı 4 e yükselmiş. Şimdi biz akp yemi sövelim hdp yemi sövelim sövmek çözümmü oda olmaz. Alıştık artık deyip susmak hiç olmaz.

Hayır hayır doğrudan içişlerinden gelen talimatla valilik aracılığı ile sevk edilmesi istenmiş. Yahu akıl var mantık var bu adamlar o kadar olaydan kopuk mu da teröristler için İçişleri bakanlığına müracat etsinler? Biraz sorgulayın be kardeşim Baydemir'in dediği gibi edi bese. Kutuplaşmayın, birleşin; barış için haykırın. Savaş sürdükçe ölümler olacak, masumlar ölecek. Savaşı durduralım diye çaba harcayın. HDP'ye oy verene, HDP'ye lanet okumanız neyi değiştirir kimin ölümünü engeller?

HDP propagandası yapmayı kes. Gelip burada doğrudan içişlerinden gelen talimatla valilik aracılığı ile sevk edilmesi istenmiş. Yahu akıl var mantık var bu adamlar o kadar olaydan kopuk mu da teröristler için İçişleri bakanlığına müracat etsinler? diyorsun. Cizre de, surda o asfaltların, taşların altına bomba, mayın koyan kim ? onları yerleştiren kim. Devlet o kadar salak mı ? Hem katledecek, hem de gelip araç yollayacak. Selahattin Demirtaş niye sur'da kilerin cizre'dekilerin halini görmüyor. Niye gitmiyor. Gitti 3 ay peşpeşe gelen şehit haberlerinde aynen şu ifadeyi kullandı. TSK Kaybedecek, PKK kazanacak. Ve bu durumun ardından 1 gün sonra dağlıca da 16 şehit oldu. Niye devletin tomalarına vuruyorlar. Niye devletin askerine, polisine kafa tutuyorlar. Niye senin devletin ifadesini kullanıyorlar. Ya geçin bu ayakları.

Türk Milletinin Basi Sagolsun, Allah bu vatan hainlerini kahretsin.

Bu operasyonlar baslamadan önce,Buralarda simarik ve ukala bir sekilde her boka maydanoz olan pkk sempatizanlari vardi,Nerde o adiler simdi.?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri