Selam Serkan hoca..

resmenfakir

Kayıtlı Üye
Abi vidyolarını izledim. Gerçekten mükemmel. Belki arkadaşlarla kaynaşırsak daha güzel işlere imza atarız. herkeze merhaba diyeyim.

Hoşgeldin öncelikle vidyo değil video :D

hoşgeldin delikanlı :D

hoş bulduk yaşım 24 abiler. niye ki serkan hoca çok para var diyodu ama hakkaten değmez mi uğraştığımıza?

:) haa ne biliym korktum. aylık üç beş kuruş kazanabilirsem yeter aslında. sen düzenli kazanabiliyonmu süleyman abi?

niye biraktiniz ki? sabir isi sanirim bu is ben eskiden yayinliyodum para kazanacagimi hic dusunmuyodum simdi o kanalida para kazan dedim hemen telif uyarisi verdi. bu telif nasil biseymis hayret ettirdi..

Bende bugun bıraktım yerimi sen doldurdun sinir hastası oldum 7ayımı verdım beş kuruş gormedım

bende yt bırakcam da foruma çok alıştım.. çok iyi insanlar var... Kazanmam için kaç kişi seferber oldu, hala da oluyor.

birinin yerini doldurmak kolay değil gerçekten iyi insanlar var sizler gibi. eksik olmayın hiç. paylaşalım öğrenelim kazanalım.

Bizim Burda yenileri pek sevmezler delikanlı.

:D Şaka şaka hos geldin aramıza

Aramıza hoşgeldin arkadaşım..

Forumda bir çok arkadaşımızın birbirinden değerli anlatımları ve paylaşımları var.Bir yerden ufak ufak başlarsan zamanla iyi derecede bilgi sahibi olur,şansında iyi giderse bu işden kazanç sağlayabilirsin..

Saygılarımla

Youtube'den çok YTPara'yı seviyorum.Bu arada sanırım yaşımı görmediniz.16 Yaşındayım Postbit'de 15 yazıyor :/ Her neyse lise öğrencisiyim vede Endüstri Meslek Lisisinde okuyorum.Haliyle zaman olmuyor.Az maz biraz bişey oluyor. :) Ama insan yoruluyor ya :) Sabır sabır sabır derken.. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri