SelcukAKKUS ' dan Şikayetçiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Elenia Pol

Kayıtlı Üye
Şikayetçi Üye: [MENTION=42857]Elenia Pol[/MENTION]
Şikayet edilen üye: [MENTION=12657]SelcukAKKUS[/MENTION]

Olay:Çok uzun uzun anlatmıcam [MENTION=12657]SelcukAKKUS[/MENTION] adlı arkadaş benden 100 150 tl (tam hatırlayamıyorum)zamanında ihtiyacı oldu için borç para vermiştim bana 1 hafta içinde ödeyeceğini söyledi aradan 3 ay' a yakın süre geçmesine rağmen ödeme yapmadı dedim tabi bu arada 1 - 1.5 hafta da bir attım mesajlara cevap vermedi... neyse en sonunda mesaj attı bi yakınını kaybettiğini söyledi onun için dönüş yapamadını zor günler geçirdiğini söyle ben de kalan parayı istemedim tamam dedim hocam siz de kalsın başınız sağolsun dedim ve aradan tam hatılamıyorum 3-5 hafta geçti arkadaş benden tekrar para istedi ben para için de yüzmeme rağmen parayı alınca beni o kadar salak durumuna düşürmesine rağmen ihtiyacı oldu için parayı gönderdim ve arkadaş gine aynı şeyi yaptı şuan da hala 50 tl olan borcunu ödemedi en son 1.5 hafta önce bana 3 gün içinde ödeceğini söyledi ben de dedim forum da 1 tane yardım konusu var oraya parayı gönder ve bana makbuzun foto sunu at dedi tamam.. aradan 1.5 hafta geçti en son 48 saat önce mesaj attım dedim ki 24 saat içinde ödeme yapmassanız şikayet konusu açıcam tabi arkadaş yine dönüş yapmadı..

Arada daha bir çok şey var ama kısa tutmak için yazmadım neyse sonuç olarak 24 saat için de ödeme gelmesse sınırsız banlanmasını istiyorum

[url=http://hizliresim.com/kGzXyy][/URL]

Not: Daha bir çok resim var şimdi onları skype den bulup koymak istemiyorum yönetici lerden biri isterse koyabilirim

[MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] ; [MENTION=10818]akmaster_91[/MENTION] ; [MENTION=14214]doganuzun[/MENTION] ; [MENTION=12407]hsehan1[/MENTION]

Edit: Daha önce de bi arkadaşa yapmış aynısnı eğer bu konuya http://www.ytpara.com/konu-disi/107197-yardiminiza-ihtiyaci-olan-biri-var.html yardıma ihtiyacı olan kişiye ödeme gelmes ise 24 saat içinde sınırsız banlansın

[MENTION=10659]elsaati[/MENTION] [MENTION=13162]hedefyoutube[/MENTION] [MENTION=8674]BesimCatalkaya[/MENTION] [MENTION=10690]zzinan[/MENTION]

Son düzenleme:
Sahtekarın tekidir. Geçen sene 200 civarı mail aldım. Aynı mailleri başkasına satmış şifreleri değiltirilmiş. 500 tl civarı ödeme yapacağını söyledi telefonda görüştüm kendisyle ağladı sızladı param yok dedi bekledim kaç ay ama nafile. 1 sene geçti aradann geçenlerde yazmış skype tan ödeyeceğim borcumu diye :).

Velhasıl kendisi ruh hastası sahtekarın tekidir

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son düzenleme:
Beyler kurban olam kötü konuşmayın .... ******** felan değilim zor durumdayım kurban olam böyle yazmayın söz veriyorum sözümün arkasındayım ama durumum gerçekten kötü vallahi de billahi de allah şahidim ödeyecem ban felan umrumda değil ama kötü durumdayım şuan gerçekten ağlıyorum kendi düştüğüm halime ağlıyorum ama ne olur kötü konuşmayın

Beyler kurban olam kötü konuşmayın .... ******** felan değilim zor durumdayım kurban olam böyle yazmayın söz veriyorum sözümün arkasındayım ama durumum gerçekten kötü vallahi de billahi de allah şahidim ödeyecem ban felan umrumda değil ama kötü durumdayım şuan gerçekten ağlıyorum kendi düştüğüm halime ağlıyorum ama ne olur kötü konuşmayın

ödeceğim diyosun ödemiyosun hadi tamam olabilir zor günler geçireblirsin ama insan hiç değilse ödeyemiciğim der parayı alıyosun hop ne mesaj var ne bişi ''vallahi desen ki zor durumdayım ödeyemiceğim'' saten parayı istemezdim ama sen insanı salak yerine kuyuyorsun !!! 23 saat kaldı

ödeceğim diyosun ödemiyosun hadi tamam olabilir zor günler geçireblirsin ama insan hiç değilse ödeyemiciğim der parayı alıyosun hop ne mesaj var ne bişi ''vallahi desen ki zor durumdayım ödeyemiceğim'' saten parayı istemezdim ama sen insanı salak yerine kuyuyorsun !!! 23 saat kaldı
haklısın kardeşim ama vallahi de kötü durumdayım düşmez kalkmaz bir Allah ne olur anlayış gösterin.

Bana da fazla miktarda borcu var aylardır türlü türlü bahanelerle borcunu vermemeye çalışıyor,sözünün arkasında durmuyor.Umarız öder..

Haydaa
Bu hayatta en en en nefret ettiğim yalandır. Bu arkadaş aylar önce bendende belli bir miktarda borç para istedi bende işi görülsün diye verdim. Tamam çok büyük para değildi belki ama, söz ettiği zamanda para bana gelmedi. Aylar sonra paramı alabildim kendisinden. Ayrıca banada bir yakınını kaybettiği yalanını attı. Paramı aldıktan bir gün sonra benden tekrar borç istedi. Biraz araştırma yaptım forumda ne göreyim. Aynı yalanlarla 2 sene önce forumdan yine birine aynılarını aynı bahanelerle yapmış. Konusu aşağıda. Herşeyi affederim ama yalanı asla...
Savcılığa gidip gerekeni yapmanız yeterli olacaktır. Kendisinin bende cep numarası bulunmakta işinize yararsa verebilirm.
Herkesin kötü geçirdiği günler vardır. Sen kötü gün geçiriyorsun diye milleti yalanlarınla dolandırarakmı kötü günlerinden kurtulacağını sanıyorsun
http://www.ytpara.com/sikayetim-var/74742-selcukakkus-sikayet.html

Son düzenleme:
Demekki arkadaş bunu huy edinmiş.. :mad: senin benim gibi iyilik yaptığını dşüşünen insanların vicdanını sömürüyor. Öğrenci olup zor durumda oldugunu soylediği zaman hayrına 300lr para verdik.daha sonrasında da sırf niyetini gözlemlemek amacıyla 100lr da borç verdim. ama malesef bana da aynı yakınını kaybettiği yalanını soyledi.o günden bu yana birkez yazıp mantıklı bi açıklama yapsa yine buraya yazmazdım ama başka iyi niyetli arkadaşların iyiniyetlerini suistimal etmesini de istemem..Bu arkadaştan herhangi bir msj alırsanız itimat etmeyin! (özellikle ödeme günleri arifesinde). ben hakkımı helal etmiyorum. illaaa hesaplaşıcaz..

avukat değiliz takip başlatalım. umarım en kısa zamanda durumunu düzeltip borçlarını öder.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri