selim5051 - Kanal alırken dikkat edin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yok sen gerçekten iyi niyetli bir insan değilsin.

Belirttiğin konuyu zaten herkes biliyor.Bir daha buraya link vermen ne kadar art niyetli olduğunun göstergesidir.

Yolun uzun ve bu yolda sen bu tarz olaylarla dost kazanmak yerine bir çok düşman kazanırsın.

Etrafına baktığında kimseyi göremezsin ve ben nerede hata yaptım dersin.

Ama iş işten geçer kardeşim

Sen sağlıcakla kal

Kardeş sana soruyorum o linkini paylaştığın konu ile buradaki konunun ne alakası var? Oradaki olay genelleyip bu kişiye dolandırıcı demeye getirmeye hakkın var mı?

Hadi tamam o forumu ele alıyorsun madem;

slm.png

Bu adam hakkında 1 tane olumsuz geri bildirim yok? Onlarca olumlu işi olmuş. Bir tane ters giden iş olunca hemen dolandırıcı damgası mı vurmak gerek?

Harbiden komiksiniz

Yok sen gerçekten iyi niyetli bir insan değilsin.

Belirttiğin konuyu zaten herkes biliyor.Bir daha buraya link vermen ne kadar art niyetli olduğunun göstergesidir.

Yolun uzun ve bu yolda sen bu tarz olaylarla dost kazanmak yerine bir çok düşman kazanırsın.

Etrafına baktığında kimseyi göremezsin ve ben nerede hata yaptım dersin.

Ama iş işten geçer kardeşim

Sen sağlıcakla kal

r10'daki şikayet konusunu açan ve yukarıdaki mesajı yazan kişiler farklı kişiler.Bu konuda mağdur olan 2 kişinin de farklı kişiler olduğunu düşünürsek bu kadarı tesadüf gibi gelmedi bana.

Kimsenin ne kazandığı beni ilgilendirmez ama birilerinin mağdur edilmesini de kabul edemiyorum.

Bol satışlar.

---------- Spam Engelliyici 23:00 ---------- Önceki Mesaj 22:56 ----------

Kardeş sana soruyorum o linkini paylaştığın konu ile buradaki konunun ne alakası var? Oradaki olay genelleyip bu kişiye dolandırıcı demeye getirmeye hakkın var mı?

Hadi tamam o forumu ele alıyorsun madem;

slm.png

Bu adam hakkında 1 tane olumsuz geri bildirim yok? Onlarca olumlu işi olmuş. Bir tane ters giden iş olunca hemen dolandırıcı damgası mı vurmak gerek?

Harbiden komiksiniz

Ben de sana şöyle söyliyeyim o zaman bu forumda r10 dolandırması diye bir konu vardı 2-3 gün önce.E-book satan bir vatandaş 180 pozitif puanı vardı ve r10'da banlandı.Ayrıca sen niye bu kadar gerildin acaba?

r10'daki şikayet konusunu açan ve yukarıdaki mesajı yazan kişiler farklı kişiler.Bu konuda mağdur olan 2 kişinin de farklı kişiler olduğunu düşünürsek bu kadarı tesadüf gibi gelmedi bana.

Kimsenin ne kazandığı beni ilgilendirmez ama birilerinin mağdur edilmesini de kabul edemiyorum.

Bol satışlar.

Bak kardeşim harbiden sende bir sorun var.

Şimdi gördüm yukarıda bir şema paylaşılmış 175 ticaret yapılmış.(Puan verilmeyen bir o kadar var)

Şimdi sen burada gönderilen 2 excel dosyasının karışıklığından dolayı bana sahtekar diyorsun

Doğru mu?

Bol satışlar.

---------- Spam Engelliyici 23:00 ---------- Önceki Mesaj 22:56 ----------

Ben de sana şöyle söyliyeyim o zaman bu forumda r10 dolandırması diye bir konu vardı 2-3 gün önce.E-book satan bir vatandaş 180 pozitif puanı vardı ve r10'da banlandı.Ayrıca sen niye bu kadar gerildin acaba?

Ben gerilmedim kardeşim. Selim beyi de tanımam. Bir forum üyesi olarak yanlış gördüğüm bir konuda yorumumu yapıyorum. Ve sen hala ısrarla başka konuları buraya katıyorsun :)

Ha araya kaynatmaya çalışıp örnek verdiğin adam da resmen montaj yapmıştı istatistiklerde. Onu yine bu konuya örnek vermen yersiz ve gereksiz

Ben gerilmedim kardeşim. Selim beyi de tanımam. Bir forum üyesi olarak yanlış gördüğüm bir konuda yorumumu yapıyorum. Ve sen hala ısrarla başka konuları buraya katıyorsun :)

Ha araya kaynatmaya çalışıp örnek verdiğin adam da resmen montaj yapmıştı istatistiklerde. Onu yine bu konuya örnek vermen yersiz ve gereksiz

r10 profilinden, ticaret puanlarından bahsediyorum ona da mı montaj yaptı?

Bu konunun bunla ilgisi yok evet ama senin o kadar ticaret puanı varsa güvenilirdir tezine karşılık veriğim bir örnek bu yani konuyu sen çektin oraya.

r10 profilinden, ticaret puanlarından bahsediyorum ona da mı montaj yaptı?

Bu konunun bunla ilgisi yok evet ama senin o kadar ticaret puanı varsa güvenilirdir tezine karşılık veriğim bir örnek bu yani konuyu sen çektin oraya.

Kardeşim onun da puanları iyi olabilir ancak,

Birinin banlanma sebebi adsense istatistiklerinde apaçık montaj yaparak milleti aldatması!

Diğerinin banlanma sebebi geri ödemeyi 2 gün geciktirmesi

Bu iki kişiyi nasıl bir arada ele alırsın anlamam?

Kimseyi etiketlemeden ve alıntı yapmadan yazmam gerektiğine inanıyorum.

Arkadaşlar olayları az çok anladınız.2 günlük bir gecikmeden dolayı r10 dan haksız yere 1 aylık ban yedim.Aynı sitede onlarca kişiyi mağdur eden platin üyeler 1 günde banları açıldı ve yollarına devam ettiler.(Bunu bir köşeye koyalım)

Burada 2 arkadaşa excel dosyalarında ki karışılıktan dolayı aynı mailleri yollladım.
Ve her ikisinde de özür dileyerek ne yapmam gerekiyorsa yapalım diye yazı yazdım.

Şimdi bu olaylardan sonra dolandırıcı sahtekar damgası yedim.

Ben forumda şu gerçeğe inanmak istiyorum.Kişilere bu kadar kolay hakaret edilmemeli ve edenler için gerçekten ciddi yaptırımlar uygulanmalı.

Ve bu iki insan için nasıl bir ceza işlemi uygulanacak merak ediyorum

[MENTION=14475]selim5051[/MENTION]
bu arkadaşların mağduriyetini gidereceğini belirtmiş, hala neden tartışma yaratmaya çalışıyor ve gereksiz yorumlar atmaya devam ediyorsunuz.
Adam hiçbir mesajında yanlış bir kelam etmemiş birde dolandırıcı damgası vurulmuş.
Bakın şimdi ben burdan forum kurallarına aykırı hareket edenleri banlamaya başlasam hemen savunurlar, neden işin aslını bilmeden banladın, yok efendim biz haklıyız.
Banlanmak çok basit bir olay, ancak bir kişinin adını yazıp dolandırıcı damgası vurmak çok terbiyesizce bir davranış ve işin aslını astarını bilmeden bir kişiye devamlı sözlü tacizde bulunup tahrik etmek müteakiben üstüne vazife olmayan kişilerin bile sırf yorum olsun diye yorum yazmaları...

İşte bunlar bugün cezalarını alacaklardır. Olay ile bizzat kendim ilgilenicem ve olay sonuca vardıktan sonra bu konu da tartışma çıkaran ve olayı kötüye kullanan herkese bizzat forum kuralları gereği ceza-i yaptırım uygulayacağım

-------------------- [MENTION=14475]selim5051[/MENTION]
hiçbir kimse ile muhattap olmadan sadece olayın detayını sizden duymak istiyorum. Farklı bir kişi yazdığı anda uzaklaştırılacaktır

[MENTION=10039]bemonth[/MENTION]

Merhaba

Zamanınızı fazla almamak adına kısa keseceğim.

R10 sitesinde açmış olduğum bir kanal maalesef kıyım zamanı kapanmış ve alıcı olan arkadaş iade talep etmiştir

Talep için verilen zaman p.tesi olmasına karşı pazar günü ödeme yapılmıştır.Fakat farklı bir moderatör tarafından 1 ay süreyle banlandım.(175 trade %100 memnuniyet)

Burada ki konumuz ise 2 ayrı arkadaşımıza verdiğim mail adresleri excel dosyalarında karışmış ve her ikisini de aynı dosyalar gönderilmiş.

Burada ki mağduriyet için arkadaşlardan özür dilendi ne yapılması gerekiyorsa yapılacağı söylendi.

Bunların üzerine insanların paralarını çalan adi kişiler gibi dolandırıcı ve sahtekar muamalesi görmek gerçekten bu yaştan sonra insanın zoruna gidiyor.

Ve insanlara bu kadar kolay damga vurulmamalı diye düşünüyorum.

Forumda bu konu hakkında örnek olacak yaptırımlarınızı bekliyorum

Saygılarımla

[MENTION=14475]selim5051[/MENTION]
tşkler zaman ayırıp açıklama yaptığınızdan dolayı, yaşınız itibari ile saygım her zaman sonsuzdur ancak olay sonuçlanana kadar bir süre forumda olursanız cevap hakkında sizin de fikirlerinizi almamız gerekicek. Biraz polisiye gibi oldu ama neyse :)

Şimdi selim5051 nickli üyeden alışveriş yapan diğer kişiler, farklı bir problem varmı sizin açınızdan

---------- Spam Engelliyici 1.09.2014 00:32 ---------- Önceki Mesaj 31.08.2014 23:49 ----------

[MENTION=9193]Hayko[/MENTION][MENTION=19725]kobra[/MENTION]
sizin şikayetiniz yok sanırım yada söyleyecekleriniz

Ben müsadenizle istirahate çekiliyorum.(yarın iş var)

İyi geceler

Ben müsadenizle istirahate çekiliyorum.(yarın iş var)

İyi geceler

tamam hocam estg. müsade sizin iyi geceler

---------- Spam Engelliyici 00:59 ---------- Önceki Mesaj 00:51 ----------

konu hakkında fikri zikri olan ve dahil olan kişiler benim ile irtibata geçsin, ben konuya eklerim olay açığa kavuşur.
iyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri