Selveo Şikayetçiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hepter1453

Kayıtlı Üye
Sikayet eden üye : [MENTION=46192]Hepter1453[/MENTION]
Şikayet edilen üye: [MENTION=52998]Selveo[/MENTION]
Olayın Geçtiği Konu: http://www.ytpara.com/youtube-alisveris/100108-kazancli-kanallariniz-satin-alinir.html
Olay: Kendisi kanal alımı icin konu açmış. Konuştuk kendisiyle önce kanal sonra para denildi. Akşam verdim kanali 1.5 saat sonra hesabını kontrol et dedi.Parami hala göndermedi. Beni engellemis cevap vermiyor.
Ref veren üye : [MENTION=36644]Sheriff[/MENTION]

skype adresi:mertcan.salman2

R10 üyeliği : @actor

Moderatör tarafında düzenlendi:
R10 üyeliğim yeni daha aktiflestirme yapamadım. Oradaki moderatorlere söyler misniz benden başka kimse madur olmasin.

Ayrica kanalin şifresini değiştirmiş.

Kefil olduğunuz kişiyi tanıyorsanız bilgi verin [MENTION=36644]Sheriff[/MENTION] sorun çözülmez ise iki üyelikte banlanıcak

Kefil olduğunuz kişiyi tanıyorsanız bilgi verin [MENTION=36644]Sheriff[/MENTION] sorun çözülmez ise iki üyelikte banlanıcak

hocam bana 1-2 arkadaş daha yazdı adam hala skype dan milleti dolandırmaya çalışıyormuş. Önce kanal sonra ödeme diyormuş onlara da

[MENTION=52998]Selveo[/MENTION] sınırsız banlandı, [MENTION=36644]Sheriff[/MENTION] sizden acil bilgi bekliyoruz sizde uzaklaştıralacaksınız.

Şahıs 2 ay önce skype'dan beni eklemişti, elinde satılık kanal olduğunu belirtti anlaşamadık konu kapandı. 1 hafta önce de 2800tl civarı bütçesi olduğunu, kanal satın almak istediğini söyledi. Ben de elimde satışa sunabileceğim bir kanal olduğunu belirttim, şartlarda anlaştık fakat aynı bu arkadaşa yaptığı gibi önce kanalı alıp daha sonra ödemeyi geçeceğini söyleyince anlaşamadık. Karşılıklı güven yaratabilmek amaçlı R10'dan davetiye gönderebileceğini, karşılığında da benim ona buradan davetiye göndermemi istediğini söyledi. Kabul ettim. R10 davetiyesini gönderdikten sonra ben de kendisine ytpara davetiyesi gönderdim..

Ödeme konusunda pürüz devam edince araya mod'ları sokabileceğimizi, ödemenin ve kanal şifresinin herhangi bir mod'a gönderilip satışın o şekilde gerçekleşebileceğini söyledim. Başta kabul etti, buna istinaden mod'lara mesaj attım. Sonrasında alışverişten vazgeçtiğini söyledi ve konu kapandı.

Bu arada benimle irtibata geçtiği skype adresi: erlstmz
Bana davetiye gönderdiği R10 üyeliği: ErLstmz

Yaklaşık 1 yıldır forumdayım ve bir çok üye ile alışverişim oldu, bu zamana kadar da kimseyi mağdur etmedim. Suçsuz olduğum konusunda kanaat getirmenize yardımcı olacaksa söz konusu skype görüşmelerini ss olarak konuya ekleyebilirim.

bana da 2800 tl bütçesinin olduğunu söyledi.TW vardı baktım gerçekten doğru

Son düzenleme:
[MENTION=52998]Selveo[/MENTION] sınırsız banlanmıştır, [MENTION=46192]Hepter1453[/MENTION] in mağdur olmasının sebeplerinden en büyük ölçüde %90 [MENTION=36644]Sheriff[/MENTION] siz suçlusunuz, çünkü hiç mesajı olmayan, güven vermeyen birini buraya davet ederek bir kişinin mağdur olmasına neden oldunuz. Bu durumda 2 seçenek sunuyorum;

1- [MENTION=46192]Hepter1453[/MENTION] in mağduriyetini giderin, 300 TL bir ödeme yapmış kanal için, 300 TL zararını kapatın, birdaha da tanımadığınız üyelere kafanıza göre davetiye atmayın.

2- [MENTION=46192]Hepter1453[/MENTION] ben karşılayamam diyorsanız, sizi de sınırsız uzaklaştıracağım.

Cevap bekliyorum, konuya yazın lütfen.

Hiçbir mesajı, ticareti, referansı olmayan biriyle ticaret yapıp, hem de 'satıcı' konumundayken dolandırılan bu iyi niyetli arkadaşımın mağduriyetine istemeden de olsa sebep olduğum için üzgünüm.

Herkese iyi forumlar, hoşçakalın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri