Sen ne güzel yıldın 2015

• Kullanıcı Gmail
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

Gmail

Kayıtlı Üye
Forumun en aktif olduğu dönemlerden 2015 çok güzel bir yıl değil miydi arkadaşlar? Quizgroup vardı ödemeler yerindeydi kanal açmak kolaydı kazançlar yüksekti ortam çok güzeldi. 2015 ten sonra toplarlayamadık bir daha. Bireysel olarak da çöküşe geçtim ve düşünüyorum ki forum olarak da çöktük 2015'ten sonra.

ben 2016 sonunda bittim. 2013te başladım 2017ye kadar. Güzeldi be

O eskidendi
Ulan Quiz yatacak yerin yok.
öyle bir darbe yaptıki acısı hala duruyor bende =)

2015'te x kazanıyorduysam, şuan 8x kazanıyorum. x= 4 hane.

özet: pes etmeyin

2015 2016 dolu dolu 24 ayın hepsinde sağlam kaldırdım bende ..

Çoğumuzun giremiceği mekanlara soktu bizi yt :D

Ama en önemlisi biri seni sağa sola denize vs çağırdı zaman cepte olmadığı için hayır diyorsak yt sayesinde demiyorduk o seneler bu bi gerçek :D

HEY gidi QUİZ bize hepimize son şakasını yapıp , son ödemelerin hiç birini yapmayıp cebe indirip vurgun yapmışlardı adamlar.Sayemizde QUİZİN sahibi ihya oldu.
Yatacak yerleri yok be

HEY gidi QUİZ bize hepimize son şakasını yapıp , son ödemelerin hiç birini yapmayıp cebe indirip vurgun yapmışlardı adamlar.Sayemizde QUİZİN sahibi ihya oldu.
Yatacak yerleri yok be

27 k dolar kaldı hocam bizimde panelde gördük parayı alamadık . Hep öderdi o ay sağlam gelicekti vurgunu yaptılar:(

Her şeyi dökülmeyin bence buraya. Google Ireland yazan dosya varsa maliyede, forumda adamı da olabilir :D

Belki zamanında 200 kanalla 70-80k kazandınız ama şuan gerçekten sağlam 7-8 kanalın olsa 70-80k den daha fazla kazanırsın. Önceden her yer çöptü şuan daha temiz ortam var eğer tutunabilirsen.

Ama kanal yok elde o ayrı mesele :D

Son düzenleme:
Benim için şu an daha iyi. Tamamen özgüne döndüm çok sayıda projeden ve vicdanım rahat bir şekilde kazanıyorum. Allah bereket versin.
Youtube aslında bizi doğru mecraya çekiyor. Hem dünyamız hem de ahiretimiz için.

bide biz kazanabilsek şu youtubeden çok güzel olacak maddi durumdan dolayı oyun videosu çekmekten başka birşey elimden gelmiyor ne yazıkki Allah yardımcımız olsun

ben 2015 ocak ayında başlamıştım youtube işine, Türkiye'de ilk ne zaman çıktı youtube'dan para kazanma ?

Benimde 2015 senesinde işlerim hep güzel gitti. hem yotube para olayını çözüp para kazanıyordum hemde çok güzel bir iş bulmuştum. Deli paralar girdi cebime . 2016 nın sonlarında işler bir bozulmaya başladı. Şuan evde boş boş oturuyorum.

Benimde 2015 senesinde işlerim hep güzel gitti. hem yotube para olayını çözüp para kazanıyordum hemde çok güzel bir iş bulmuştum. Deli paralar girdi cebime . 2016 nın sonlarında işler bir bozulmaya başladı. Şuan evde boş boş oturuyorum.

hocam Never depend on a single income.
kazanırken baska bir işe yatırım yapmak grk.
yt güzelken aylık 500-100k kazanıyosn %10-20 sini baska işe yatırım yapmak en dogrusu olur. örnek. mobil oyun , website vs.
internette neyin ne zaman bitecegi belli olmuyor.
yt özgün kanal acın ölene kdr rahat geliriniz olsun derlerdi,simdi telifsiz özgün kanallarin bile para kazanması kapatilabiliyor.
gelecekte ne olcagi hiç belli degil.
oyüzden alternatif herzaman olmali. tek biryerden gelir beklememek lazım.

Hep bir pişmanlığım var o zamanlar ayda 1-2 kanal yapardım toplam 20-30 kanalla 6 hane alırdım. Aklıma s.. keşke gece gündüz çalışsaymışımda suan kafamı duvarlara vurmasaymışım :( Şimdi iş arıyorum ahh youtube ahhh

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri