Serin Sesler ve 5 Milyonluk Kapatılan Kanalım İçin "İtiraz İstiyorum"

B
  • Kullanıcı BeratResmi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence emek veriyorlarsa emeğini korusunlar fakat. Kimsenin de hakkını yemesinler sağdan soldan video alıp da özgün video çektim kimse diyemez.

Benim şahsi görüşümdür bu. Zaten youtube kuralları da böyledir. Hiç kimse kalkıp da bu videolar bizim diyemez. Tamam oldu o zaman bende 2013 yapımlı filmlerinden birisini alayım biraz montaj yapayım ses katayım vs film benim diyeyim? Sonra hop herkese telif atayım.

Keser döner sap döner gün gelir hesap döner diyorum başka da bir şey demeye gerek yok zaten.

Aynen öyle kardeşim.... çok haklısınnn

Cevap: Serin Sesler ve 5 Milyonluk Kapatılan Kanalım İçin "İtiraz İstiyorum" DAVA AÇACAM MAHKEMEDEN

Arkadaşlar biliyorsunuz ki bu serin sesler başka insanların videolarını alıp seslerini değiştirip üzerinde 2-3 oynama ile insanların kanallarını kapattırıp telif hakkı atıyorlar , bu bir hak değil ekmeğimize taş atıyorlar , benım 5 milyonluk kanalım gitti daha bugün , kendileriyle konuştum mesaj atttım yalvardım yinede tınlamadılar gördü yazıyor cevap vermedi admin.. alt tarafı 1 telif idi geri çebilirdi isteseydi ama bu forumda kapatılan kanalların %85 hep SERİN SESLER TARAFINDAN EKMEĞİNDEN OLMUŞTUR İNSANLAR !!

Eger ki yalnış düşünüyorsam benı bu forumdan engelleyim Muslera Abi bile biliyor ki Onlar Düzgün İş yapmıyorlar Sadece Emek hırsızlıgı yapıyorlar daha sonra üzerinde 5 dk oynamayla telif atıyorlar ve insanların kanallarına yazık oluyor..

Benim ile aynı düşüncede ve fikirde olan arkadaşların hepsine şunu öneriyorum.. sizi ekmeğinizden eden insanları cezasız mı bırakacaksınız ? nerde adalet nerde hak ? video sahipleri onlar değiller başkaları ama siz oluyorsunuz ekmeğinizden YAZIK GÜNAH DEĞİL Mİ ? MÜSLÜMANLIĞA SIGAR MI BU ?

Şikayet Edin sizi ekmeğinizden eden insanları Hakkınızı Alın...
Link: http://www.youtube.com/reportabuse

Şiddetli Tehditler İşaretleyin > Serin Sesler - YouTube

Link Tıklayıp Devam Diyin Bu kadar !

GEREKSE BU KONU İÇİN SERİN SESLERİ MAHKEMEYE VERECEĞİM ! BAŞKA İNSANLARIN VİDEOLARINI ALIP EDİTLEYİP BASKASINA TELİF GÖNDERME HAK DEĞİLDİR ANAYASADA Kİ HUKUK KURALLARINDA BUNU YAPMAK SUÇ DEĞİL BU YÜZDEN GEREKLİ TAZMİNAT DAVASINI AÇACAĞIM KENDİLERİNE.

komik:) tazminat davasımı acacaksın? sen hayatında hic savcı karşısına cıktınmı? hangi suclamayla suc duyurusunda bulunacaksın? bi git dilekce yaz bakalım hatta yazma arzuhalciye git yazdırmaya calış kıt bilgisiyle o bile dalga gecer seninle sacma sapan işler yapmayın.

bu adamın telif attıgını forumun %99 u bilirken videolarını cekiyorsan hic aglayıp zızlamayacaksın.

cekeceksin tekrar videoları sende onu telifleyeceksin.

normal şartlarda bu tür durumlarda yardımcı olurdum ama bu konuda kılımı kıpırdatmam. bazen gercekten kaşınıyorsunuz.

arkadaşım adam seslendirmesine telif atıyor. 2013 yapımlı fimleri 1 ay zor tutarsın kanalında. ama serin sesler videolarının orijinalini yıllarca tutarsın.

Ya seslendirmesine telif atıyor diye bir şey var mı? Sonuç olarak sesi kendisinin de olsa özünü unutamazsın. Video senin değil. Tamam madem telif atma hakkı doğuyor sende o zaman insanlar videonu atıyorsa ilk uyarı mesajı at daha sonra da kaldırmazsa telifini atarsın.

Emin ol telif atacağını belirttiğin zaman videolara eğer gerçekten sahiplendiyseniz karşınızda ki adamda bakar kanala videoyu siler.

Benim diyeceğim o kadardır tamamen şahsi görüşüm. Katılan katılır, katılmayan arkadaşlarda katılmaz.

Cevap: Serin Sesler ve 5 Milyonluk Kapatılan Kanalım İçin "İtiraz İstiyorum" DAVA AÇACAM MAHKEMEDEN

komik:) tazminat davasımı acacaksın? sen hayatında hic savcı karşısına cıktınmı? bi git dilekce yaz bakalım hatta yazma arzuhalciye git yazdırmaya calış kıt bilgisiyle o bile dalga gecer seninle sacma sapan işler yapmayın.

bu adamın telif attıgını forumun %99 u bilirken videolarını cekiyorsan hic aglayıp zızlamayacaksın.

cekeceksin tekrar videoları sende onu telifleyeceksin.

normal şartlarda bu tür durumlarda yardımcı olurdum ama bu konuda kılımı kıpırdatmam. bazen gercekten kaşınıyorsunuz.

senden yardım isteyen yok kardeşim tamam ? sen hiç hakim karşısına çıktın mı ? youtube kanun ve kurallarını hiç okudun mu okumamıssın ki boş boş konuşuyorsun... Yardım isteyen yok kanal zaten kapandı daha bu saaten sonra kimsenın yardımı dokunmaz tek iş mahkemede savunulur..

ayrıca muslera, yüzde yüz sana hak vermiş değil. neden forumun sahibinin ismini kullanıp serin sesler'i hedef göstermeye çalışıyorsun? adam seslendirmesine telif atıyor ve kendisine dönülürse geri çekiyor telifi. gerek muslera gerek sen veya gerek başkası, yaptığı dublaj araklanırsa, hakkını arar.

ayrıca muslera, yüzde yüz sana hak vermiş değil. neden forumun sahibinin ismini kullanıp serin sesler'i hedef göstermeye çalışıyorsun? adam seslendirmesine telif atıyor ve kendisine dönülürse geri çekiyor telifi. gerek muslera gerek sen veya gerek başkası, yaptığı dublaj araklanırsa, hakkını arar.

ben kımseyi öne almıyorum muslera sadece hepimizin abisidir o hak verirse olay kapanmıştır.. neyse konusmaya gerek yok ben dıcemı dedım isteyen benı banlar isteyen şikayet eder isteyen gider onlardan hakkını alır bu iş en kısa zamanda çözülecek kanalımı kimseye yedirtmem !

ben kımseyi öne almıyorum muslera sadece hepimizin abisidir o hak verirse olay kapanmıştır.. neyse konusmaya gerek yok ben dıcemı dedım isteyen benı banlar isteyen şikayet eder isteyen gider onlardan hakkını alır bu iş en kısa zamanda çözülecek kanalımı kimseye yedirtmem !

arkadaşım kanalın serin sesler'in telifinden dolayı kapandı ise, serin sesler telifi geri çekecek. fakat senin amacın başka sanırım. ve serin sesler de kanalını sana yedirmez kusura bakma.

Ben öyle bir yerim ki onların kanalını bak baklım yiyorlar mı yemıyorlar mı görüşecez... MESAJ ATTIM DÖNSÜNLER HELE BİR GÖRÜŞELİM BAKALIM DERTLERİNİ ANLARIZ

hocam kimsenin kanalını yiyemezsin kusura bakma. yemeye çalışmışsın ama kanalın kapanmış ve boğazında kalmış maalesef. telifi geri çektiğinde kanalın açılacaktır. neden bu kadar büyüttüğünü cidden anlayamıyorum. hem suçlusun, hem güçlüsün.

Serin Sesler - Megri Megri Hip Hop Versiyon - YouTube

Bu videodan bahsediyorsun galiba.

Af edersin ama senin ki bir yerin yangisi baska birsey degil.
Evet adamin hakki degil sana ihtar atmak. Ben genelde kiziyorum ama adamin videolarinda emek var ben suna kiziyorum.

Sen git yol kenarinda dur ve bir agactan elma al ye. Sonra baska biri gelsin onu kov. Buna kiziyorum.

Ama sen git bag senin olmasin ama emek harca ve baskasi gelsin yemek istesin bun amudale edersin.

Emege saygisi olan bir kisiyim. Alma arkadas adamin videosunu. icerisine tek bir logoda eklese o logo icin 3-5 saat zamana yirmistir o video ya sen ? allah bilir birde bot kullanmissindir.

YAPMAYIN.1 ya Bukadar HAZIRCI Olmayin.

Ayrica o avukatina soyle once hukuk okusun sonra kisiyle irtibata gecsin.
Eger karsinizdaki kisi tecrubeliyse avukatina bir guzel lafi verir git ac davayi der oturur kalirsiniz.

Eger dava acacak iseniz her ikinizde ceza alirsiniz sizin hakkinzi olmayan birseyde siz dava acma yetkisine sahip degilsiniz. Ne sunacaksiniz savciya ? dava oyle avukatin telefon acmasiyla baslamaz savciya belge sunmakla baslar. Ne sunacaksiniz ?

Serin Sesler - Megri Megri Hip Hop Versiyon - YouTube

Bu videodan bahsediyorsun galiba.

Af edersin ama senin ki bir yerin yangisi baska birsey degil.
Evet adamin hakki degil sana ihtar atmak. Ben genelde kiziyorum ama adamin videolarinda emek var ben suna kiziyorum.

Sen git yol kenarinda dur ve bir agactan elma al ye. Sonra baska biri gelsin onu kov. Buna kiziyorum.

Ama sen git bag senin olmasin ama emek harca ve baskasi gelsin yemek istesin bun amudale edersin.

Emege saygisi olan bir kisiyim. Alma arkadas adamin videosunu. icerisine tek bir logoda eklese o logo icin 3-5 saat zamana yirmistir o video ya sen ? allah bilir birde bot kullanmissindir.

YAPMAYIN.1 ya Bukadar HAZIRCI Olmayin.

Ayrica o avukatina soyle once hukuk okusun sonra kisiyle irtibata gecsin.
Eger karsinizdaki kisi tecrubeliyse avukatina bir guzel lafi verir git ac davayi der oturur kalirsiniz.

Eger dava acacak iseniz her ikinizde ceza alirsiniz sizin hakkinzi olmayan birseyde siz dava acma yetkisine sahip degilsiniz. Ne sunacaksiniz savciya ? dava oyle avukatin telefon acmasiyla baslamaz savciya belge sunmakla baslar. Ne sunacaksiniz ?

SAVCIYA SUNACAGIM BELGE
1 - ) VİDEO DOGAN HABER AJANSINA AİT
2 - ) VİDEO USTUNDE EDİTLEME İLE RAP ŞARKISI YAPILMIŞ
3 - ) VİDEONUN ASLI OLMADIGI HALDE TELİF ATIYOR
4 - ) TELİF ATMAK DEMEK VİDEO'DA KİŞİNİN KENDISI OLMASI DEMEKTİR
BU YOUTUBE KURALLARINDA ZATEN YAZIYOR..

5-) Ben bu adamlara 1 haftadır yazıyorum kapanacak diyorm yapmayın etmeyın diye yazıyorm cevap vermıyorlar ayın 14 oldu bakın kanalım kapatıldı hem video sahibi kendileri değil hemde 1 editle telif atıyorlar bu hak değil.. RİHANNA GİBİ KADIN BILE TELİF YOLLAMAZKEN ŞARKISINA SERİN SESLER NEDEN YOLLUYOR Kİ ? O kendine haklı bende kendımce haklıyım ama genel olarak ben haklıyım

arkadaşım adam telifi geri çekmiş daha ne istiyorsun ki?

Bir şey istemıorum black kardeş adamın sordugu soruya cevap verdım ben..

Arkadaşlar biliyorsunuz ki bu serin sesler başka insanların videolarını alıp seslerini değiştirip üzerinde 2-3 oynama ile insanların kanallarını kapattırıp telif hakkı atıyorlar , bu bir hak değil ekmeğimize taş atıyorlar , benım 5 milyonluk kanalım gitti daha bugün , kendileriyle konuştum mesaj atttım yalvardım yinede tınlamadılar gördü yazıyor cevap vermedi admin.. alt tarafı 1 telif idi geri çebilirdi isteseydi ama bu forumda kapatılan kanalların %85 hep SERİN SESLER TARAFINDAN EKMEĞİNDEN OLMUŞTUR İNSANLAR !!

Eger ki yalnış düşünüyorsam benı bu forumdan engelleyim Muslera Abi bile biliyor ki Onlar Düzgün İş yapmıyorlar Sadece Emek hırsızlıgı yapıyorlar daha sonra üzerinde 5 dk oynamayla telif atıyorlar ve insanların kanallarına yazık oluyor..

Benim ile aynı düşüncede ve fikirde olan arkadaşların hepsine şunu öneriyorum.. sizi ekmeğinizden eden insanları cezasız mı bırakacaksınız ? nerde adalet nerde hak ? video sahipleri onlar değiller başkaları ama siz oluyorsunuz ekmeğinizden YAZIK GÜNAH DEĞİL Mİ ? MÜSLÜMANLIĞA SIGAR MI BU ?

Şikayet Edin sizi ekmeğinizden eden insanları Hakkınızı Alın...
Link: http://www.youtube.com/reportabuse

Şiddetli Tehditler İşaretleyin > Serin Sesler - YouTube

Link Tıklayıp Devam Diyin Bu kadar !

GEREKSE BU KONU İÇİN SERİN SESLERİ MAHKEMEYE VERECEĞİM ! BAŞKA İNSANLARIN VİDEOLARINI ALIP EDİTLEYİP BASKASINA TELİF GÖNDERME HAK DEĞİLDİR ANAYASADA Kİ HUKUK KURALLARINDA BUNU YAPMAK SUÇ DEĞİL BU YÜZDEN GEREKLİ TAZMİNAT DAVASINI AÇACAĞIM KENDİLERİNE.

serin sesler telifi geri çektiğine göre, artık hedef gösterme kanalı istersen

erdemli bir davranışla

kendisi ile iletişime geçtiğini, onun da telifi kaldırdığını yazman, ve kendisine teşekkürlerini iletmen gerekmez mi artık?

SAVCIYA SUNACAGIM BELGE
BU YOUTUBE KURALLARINDA ZATEN YAZIYOR..

5-) Ben bu adamlara 1 haftadır yazıyorum kapanacak diyorm yapmayın etmeyın diye yazıyorm cevap vermıyorlar ayın 14 oldu bakın kanalım kapatıldı hem video sahibi kendileri değil hemde 1 editle telif atıyorlar bu hak değil.. RİHANNA GİBİ KADIN BILE TELİF YOLLAMAZKEN ŞARKISINA SERİN SESLER NEDEN YOLLUYOR Kİ ? O kendine haklı bende kendımce haklıyım ama genel olarak ben haklıyım

Oncelikle butun yazilarini siyah yazma, sinirlisin haklisin bagirmani anliyorum ama forumda bagirma.!

Simdi gelelim saydigin maddelere.

1- Dogan haber ajansi sahibi yada kanuni yetkilisimisiniz ? adina dava acamazsiniz ama kendilerine sikayet edebilirsiniz.

2- Videoda telif haklarinca korunan bir icerik yok ki uzerinde oynamasi suc olsun. Ibrahim tatlises sanatci, agzindan cikan her soz telif haklari saniyorsaniz yaniliyorsunuz. O videoda ki tek hak talebini DHA yapabilir oda logom var diye.

3- bunu tam anlamadim asli olmadigi halde derken ? siz bu adamdan kopyalamadinizmi ? Youtube kurali diyorsunuz ama Youtube kuralina gore sizin yaptiginiz suc.

4- Hayir. Telif atmak demek hak taleblerinin elinde olmasi demektir.

Siz once yasalari kurallari ogrenin.
Bakin haklisiniz ama gercekten zarar goreceginzi bir yola giriyorsunuz. Bagirmadan cagirmadan tatli dille serin sesler ile iletisime gecin. Eger bu sinirle iletisime gecmis iseniz nasil karsilik vereceklerini tahmin edebiliyorum.

Tatli soz yilani degiliginden cikartir.

Oncelikle butun yazilarini siyah yazma, sinirlisin haklisin bagirmani anliyorum ama forumda bagirma.!

Simdi gelelim saydigin maddelere.

1- Dogan haber ajansi sahibi yada kanuni yetkilisimisiniz ? adina dava acamazsiniz ama kendilerine sikayet edebilirsiniz.

2- Videoda telif haklarinca korunan bir icerik yok ki uzerinde oynamasi suc olsun. Ibrahim tatlises sanatci, agzindan cikan her soz telif haklari saniyorsaniz yaniliyorsunuz. O videoda ki tek hak talebini DHA yapabilir oda logom var diye.

3- bunu tam anlamadim asli olmadigi halde derken ? siz bu adamdan kopyalamadinizmi ? Youtube kurali diyorsunuz ama Youtube kuralina gore sizin yaptiginiz suc.

4- Hayir. Telif atmak demek hak taleblerinin elinde olmasi demektir.

Siz once yasalari kurallari ogrenin.
Bakin haklisiniz ama gercekten zarar goreceginzi bir yola giriyorsunuz. Bagirmadan cagirmadan tatli dille serin sesler ile iletisime gecin. Eger bu sinirle iletisime gecmis iseniz nasil karsilik vereceklerini tahmin edebiliyorum.

Tatli soz yilani degiliginden cikartir.

serin sesler'e bizim çocuklardan birine telif atmışsınız dedik. kusura bakmayın özür dilerim deyip telifini çekti az önce. artık bu konunun kapanması gerek. arkadaşın da mesajını düzenleyip kendisine teşekkür etmesi ve kanalını hedef göstermemesi gerek artık.

---------- Mesaj saat 22:57:39 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:55:50 civarında gönderildi. ----------

dogan haber ajansına videoyla beraber şikayet et bakalım ne olacak.
yese şimdiye kadar çoktan yemişti telif belkide izin alıyor.

doğan haber ajansı serin sesler versiyonunu kendisi servis etmiş zaten. resmi trt web sitesinden tutun da haberler.com a kadar her yerde yer aldı video.

İleti yazma şekli
MADDE 12- (1) Üye, forumdaki yazılarının tamamını kalın (bold), eğik (italik) veya büyük harflerle yazamaz.

Konu düzeltilmiştir.

---------- Mesaj saat 21:00:15 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:58:59 civarında gönderildi. ----------

İleti yazma şekli
MADDE 12- (1) Üye, forumdaki yazılarının tamamını kalın (bold), eğik (italik) veya büyük harflerle yazamaz.

Bilmiyordum Note kardeş zaten konu kilit artık bir anlamı kalmadı bir daha yazmam öyle şeyler kullanarak yazı.

azıcık karakter sahibi ol..

biz de özgüncüyüz demiyoruz ama başına intromuzu koyuyoruz üstüne logomuzu koyuyoruz ,gidip telif vermeyecek müzik arayıp ekleyip daha güzel bi video olsun diyoruz..bekliyoruz yarım saat bi saat render çıksın da yükleyecez diye..içerik her ne olursa olsun ben böyle paketlemişim..o kadar emek vermişim kıçı kırık botunla gelip alacan sonra haysiyetsiz şunu savcılığa verelim mi diyeceksin..telifi geri çekti gözlük mözlük koymuş ..360 derece dönmeni yesinler

harbiden duygusal dengesizliklerinizi şu foruma yansıtmayın bari..insanın keyfi kaçıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri