Serin Sesler ve 5 Milyonluk Kapatılan Kanalım İçin "İtiraz İstiyorum"

B
  • Kullanıcı BeratResmi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
azıcık karakter sahibi ol..

biz de özgüncüyüz demiyoruz ama başına intromuzu koyuyoruz üstüne logomuzu koyuyoruz ,gidip telif vermeyecek müzik arayıp ekleyip daha güzel bi video olsun diyoruz..bekliyoruz yarım saat bi saat render çıksın da yükleyecez diye..içerik her ne olursa olsun ben böyle paketlemişim..o kadar emek vermişim kıçı kırık botunla gelip alacan sonra haysiyetsiz şunu savcılığa verelim mi diyeceksin..telifi geri çekti gözlük mözlük koymuş ..360 derece dönmeni yesinler

harbiden duygusal dengesizliklerinizi şu foruma yansıtmayın bari..insanın keyfi kaçıyor

aslan parçası sen ne konuştugunun farkındamısın neye gözlük koycam o gözlük hep vardı ayrıca aslan parçası varsa derdin bana forumdan caz yapma verım skype görüşelim realde bana burdan erkeklik sökmez...

AYRICA MUSLERA ABİYE SIRF SAYGIM VAR DİYE BU FORUMDA ÇOGU KIŞİYE BİŞİ DEMIYORUM YEMIN EDERIM BİR KAÇ TANENIZI ALIRIM ELIMIN ALTINA..

Varsa derdin mesaj at burdan artistlik yapma verım skype gel aslan parçası ...

aslan parçası sen ne konuştugunun farkındamısın neye gözlük koycam o gözlük hep vardı ayrıca aslan parçası varsa derdin bana forumdan caz yapma verım skype görüşelim realde bana burdan erkeklik sökmez...

AYRICA MUSLERA ABİYE SIRF SAYGIM VAR DİYE BU FORUMDA ÇOGU KIŞİYE BİŞİ DEMIYORUM YEMIN EDERIM BİR KAÇ TANENIZI ALIRIM ELIMIN ALTINA..

Varsa derdin mesaj at burdan artistlik yapma verım skype gel aslan parçası ...

büyüksün

telif hakkı sende olmadığı halde neden telif atıyosun hangi akla hizmet yapıyosun bunu ? terbiyesizlikten başka birşey değil!

telif hakkı sende olmadığı halde neden telif atıyosun hangi akla hizmet yapıyosun bunu ? terbiyesizlikten başka birşey değil!

Aslanım sen neyın kafasını yaşıyorsun telif ben mı attım adamlar telif attı ne kullanıyorsun sen ? TRABZONLUSUN SANIRIM KESİN LAZSIN ki yazdıgım şeyi yanlış okumussun.

---------- Mesaj saat 21:18:25 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:17:41 civarında gönderildi. ----------

eyvallah ;)

Komik valla :D
Hm suclu hem guclu
Tam sopalik

Aslanım sen neyın kafasını yaşıyorsun telif ben mı attım adamlar telif attı ne kullanıyorsun sen ? TRABZONLUSUN SANIRIM KESİN LAZSIN ki yazdıgım şeyi yanlış okumussun.

senin gibi birisine az bile yapmışlar bence çok iyi olmuş çok da güzel iyi olmuş canım

Arkadaslar daha uzatmaya gerek yok butun mesajlari okumadim ama anladigim kadari ile telif geri cekilmis sorun kalkmis uzatmaya gerek yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri