Serk@nYT Bulundu Vol - 3 :)

hoşgeldin üstad özlettin kendini. İnş daha fazla forumla ilgilenirsin :)
Valal forum benim degil arkadaslar.Benim olsa hepinizi banlar iyi bir ilgi gosterirdim hepinize :d :D:D Saka saka
Hoş geldin üstad :) Arkadaşlarda Serkan Abi gelse de bir yılbaşı çekilişi de kendisi yapsa diyordu :D
Yonetimi etiketleyin biz 1. yilimizda ev verdik kat verdik 2. yilinda bunlarin ucak,araba vs vermesi lazim [MENTION=9224]mNote[/MENTION] yaziyordu bizde araba verecez bi dahaki yila diye :d:d:d:d:D:D:D

Hoşgeldin abi :) ben de diyorum neden 1 yıldır benim pm lere msjlara cvb alamıyorum diye :p ama hatalarımı anladım ve bazı noktalarda kendimi düzelttim :(

Valal forum benim degil arkadaslar.Benim olsa hepinizi banlar iyi bir ilgi gosterirdim hepinize :d :D:D Saka saka

Yonetimi etiketleyin biz 1. yilimizda ev verdik kat verdik 2. yilinda bunlarin ucak,araba vs vermesi lazim [MENTION=9224]mNote[/MENTION] yaziyordu bizde araba verecez bi dahaki yila diye :d:d:d:d:D:D:D

2024 için düşünmüştüm ben :D O zamana kadar devam edersek BMW M4 Vericez :D

seni Rusya ya gidip Quiz ile iş birliğin yaptığın söyleniyor ve ödemelere bloke koydurttuğun söyleniyor :) sen 23 aralıkta Quiz e bunlar kara para aklıyor bir ödemeye dahi bloke koymaz mı bir partner dedin ve sonuç bu oldu ödemelere bloke koymaya başladı:) ajan sensin :p
Ya sorma bu google yada bilmem kimse birisi benimi taki pediyor anlamadim.Bi yazi yazdik facede adamlar 3. gunun gecesi bloke caktilar milete :D:D:D

Cami bitti mi cami? :)
Abi hosgeldin foruma yeniden ...

O bahsi gecen 107 pm nin nin biri de benim , sira numaramiz belli mi abi?
:D
Suhatuna camii insatimiz son surat devam ediyor.Allahin izni ile bu yaz icine girip ilk ibadetimizi yapacaz.Hayirsever butun dostlardan Allah razi olsun.Bi ara forumuda yoklayacam sirf bu is icin nasip olursa.:D

Hocam bu forumun kurucusuydun sanırım şu an bıraktın mı forumu ? Anlayamadım :)

Serkan abi hoşgeldin gözümüz yollarda kaldı abi foruma hiç girmez oldun :)

gercekten ev verildi mi :eek:

[MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] YTpara radyo vardı bugünlük çalıp söylesen üstad

:D [MENTION=9224]mNote[/MENTION] hep bana hep bana diyo üstad :p Sen bir konuş araba olmasada el arabası versin hiç olmazsa içinde araba geçiyor :D gerçi onuda vermez bankadan paraları eve el arabasıyla götürüyor :D

Reis nerelerdesin ya sensiz forumda hep bir eksiklik var. :) Bizimde işimiz var ama biz geliyoz :D

Ya sorma bu google yada bilmem kimse birisi benimi taki pediyor anlamadim.Bi yazi yazdik facede adamlar 3. gunun gecesi bloke caktilar milete :D:D:D

Suhatuna camii insatimiz son surat devam ediyor.Allahin izni ile bu yaz icine girip ilk ibadetimizi yapacaz.Hayirsever butun dostlardan Allah razi olsun.Bi ara forumuda yoklayacam sirf bu is icin nasip olursa.:D

3 - 5 demeyelim yardim edelim ey cammat-i ytpara diyorsun yani :)
Yokla tabi abi ...

Be demis atalarimiz ...

Ne verirsen elinlebo gelir seninle ... ;)

Mesajimi da pas gecmessen sevinirim :D

SevgiyLe Kal

ağanın eli tutulmaz ağa [MENTION=9224]mNote[/MENTION] hadi bekliyoz :D

:D @mNote hep bana hep bana diyo üstad :p Sen bir konuş araba olmasada el arabası versin hiç olmazsa içinde araba geçiyor :D gerçi onuda vermez bankadan paraları eve el arabasıyla götürüyor :D
[MENTION=9224]mNote[/MENTION] elide gonlude zengin birisidir.Zamani geldiginde gerekeni fazlasi ile yapar o merak etmeyin.
3 - 5 demeyelim yardim edelim ey cammat-i ytpara diyorsun yani :)
Yokla tabi abi ...

Be demis atalarimiz ...

Ne verirsen elinlebo gelir seninle ... ;)

Mesajimi da pas gecmessen sevinirim :D

SevgiyLe Kal
insallah saka bi yana niyetim var milletin kalbinden gonlunden ne koparsa.Bakalim Baskanla bi konusalim onay verirse belgelerle calarim kapinizi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri