Serk@nYT Canlı Yayın Başladı.

Film kanalına nereden en sağlıklı ödeme alabiliriz? (YTR de dahil)

'Managed' status olayı var mı sağlam kanallar için serkan abi.Elimde sağlam kanallar var adsense olan şuan

zoomin de mesala şartlar şöyle.
You need at least 10000 views per day and at least 5000 subscribers.

sayende bu işe girenlerdenim,ürün satışları için kullanıyordum youtube u ama bu şekilde kullanmıyordum.senin yönlendirmelerin,ögrettiklerin sayesinde kazancımdan memnunum çok şükür 3-5 bişeyler kazanıyorum.uploading ile para kazanıyorduk,tam onun bittigi zamanlarda senin konular iyi yol gösterdi,çok teşekkürler serkan hocam ;) hotfiledan sonra tekrar güzel paralar kazanmak güzel oldu.hem adsense hesaplarıyla hemde hemen hemen her partnerle çalışıyorum.senin öncülügünde şimdi music nations a 1-2 kanal soktuk ve onu deniycez.awe gibi paramızı hiç etmezlerse,burdanda kazanırız inşallah :)

herkese bol kazançlar.

hocam video ortası reklamalrınızı nasıl giriyorsunuz. 30. sn ye reklam koyuyomusunuz ? 30. sn ye reklam koysak Başlangıçtaki video reklamların çıkmasını engeller mi ?

üstad yabancı hiç duymadığım bir network ten teklif geldi hbo ile fox ile çalışıyorlarmış benim kanalı allayıp pullayacaklarmış daha fazla kazanacakmışım sence geçmelimiyim yoksa en sağlam adsense mi yeteri kadar getiriyor zaten adsense

network aklımda değil ve şu an bakamıyorum mailime

abi bir adsenseye baglı tek kanalım vardı gün gün takip ediyordum adsenseden tıkları. günlük 30 50 arası getirisi vardı. ilk actıgım adsensenın mimlendiğini düşünüyordum. (bilmiyorum böyle bi durum var mı?) o tek kanalı bu SORUNLU oldugunu düşündüğüm adsenseye geçirdim. ama adsensede 2 gündür kazanclar gözükmüyor.kanal reklam ve izlenimleri aynı. sence neden kaynaklı olabilir? adsense mimlenme konusu var mı??cunku bu adsenseye ne baglasam ya hit almıyor ya ındexlenmiyor ya da kazanc saglamıoyor. kusura bakma uzun oldu. bi yorumun var mı bu hususta ??

hocam kanal açıldıkdan en aşşagı 5 gün beklenmesi daha mantıklı çünkü 1 mail geliyor ünleme düşenlerle alakalı içinde yazıyor ticari haklarını kanıtlayın vs diye , en sonda da bu sıkıntıların incelenmesi uzun sürebilir diye yazıyor.

bende bir kanal hazırlayıp başvurayım bari...:)... belki alırsınız... bellimi olur...

Üstad, r10 üyeligi için bir davetiyeye ihtiyacım var, aylardır ''cigerci kedisi gibi'' bekliyorum, bir hayırsever bulamadım.Şu işe bir el at bee Üstad, bir umudum sende, hayır dualarımda seninle.Şu derdime bir çare...:confused:
Sanırım bu sefer olacak bu iş, haydi hayırlısı...:)

Bu arada partnerlikte para kazanmada Yer paylaşımlı video içi reklamlara tıkladığında sunucu hatası veriyor. @iwocan hocam yetkililere iletmiş hatayı.

serkan abi bende video ortası reklamları açıyorum fakat benim reklamlarım video şeklinde öıkmıyor normal 10.saniye cıktıgı gibi cıkıyor. Uzun videolarda filmin tam ordasında video şeklinde cıkan reklamları nasıl koyabiliriz ?

abi linuxta dinleyemiyorum yav tum işlerimi orda yapıyorum sırf yayın icin windows a geciyorum flash player istiyor yardımcı olabilir misin o konuda'da :D

Hbo Amerika'nin en guzel sovlarinin ve filmlerinin yayinlandigi ucretli bir yayin servisi. Iceriginiz ozgun mu? Onlarla calisan network herkese teklif goturmez diye dusunuyorum.

Arkadaslarla mangal yapiyoruz, yayini dinlememe izin vermiyorlar, illa muzik dinlemek istiyorlar. Bu yayini daha sonra dinleyebilecegimiz bir yer varmi?

Hoşbulduk kardeşim... sanırım siz beni unuttunuz... arayıp sormuyorsunuz... tedavi başladı ondan birkaç gündür yoktum...

Serkan abi youtube işine başlayalı 2 ay oldu acemiliğimden çok telif yedim telifsiz kanalım kalmadığından sizin network'e 3500 izlenimli 8 aboneli temiz bir kanalımla başvuru yaptım az önce. Kabul olma ihtimali var mıdır bilmiyorum ama yinede şansımı denemek istedim. :)

Abi şu hatayı yazılı olarak hangi yollardan girdiğimizi yazar mısın.Yer paylaşımlı video içi reklamın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri