Serk@nYT Forum ve Youtube islerine ara vermistir.

F
  • Kullanıcı FGA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Cevap: Serk@nYT Forumu ve Youtube Birakmistir

Vallahi böyle giderse bende hastanelik olcam 5 vds,kanal takipler.para kazama yüzünden 100lerce kanal takip et yeni kaynak ara video yükle 14 15 saat pc başında vs vs vs bu youtube den spam yapıp büyük paralar kazamak ki büyük kazanamadım daha saglık maglık bırakmıyor adamda,tekrar geçmiş olsun serkan hocam acil şifalar.

Geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba Ytpara.com Uyeleri;

Forumumuzun kurucusu ve herkesin sevdigi [MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] forum isleri , youtube isleri ve sahsi islerini halletmek sebebi ile girdigi yogun tempo sonucu saglik problemleri yasiyor olup forum ve youtube ile irtibatini bir sureligine kesme karari almistir.

[MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] saglik sorunlari sebebi ile su anda hastahanede yatiyor .2 gundur hastahanede yatan arkadasimiz sabah taburcu olmus fakat aksam saati tekrar kotulesince tekrar hastahaneye gitmis ve doktorlari tarafindan hastahanede musahede altinda tutulmasina karar verilmis. Sagliginin eski haline gelmesi icin bir sure dinlenmeye ihtiyaci var . Bu surecte kendisinin yurutmekte oldugu forumdaki tum aktiviteler (cekilisler ve digerleri) devam edecek olup ,hicbiri icin erteleme soz konusu degildir.

[MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] 'e Tum Ytpara.com ailesi olarak gecmis olsun dileklerimizi sunar, acil sifalar dileriz. Umarim en kisa zamanda aramiza tekrar katilacak ve kaldigi yerden paylasimlarina, yardimlarina ve kendine has guzel suprizlerine devam edecektir.

Saygilarimizla.
Rabbim şifa versin.

Geçmiş olsun Serkan abi Allah acil şifalar versin kısa zamanda dönersin inşallah.

Geçmiş olsun gerçekten üzüldüm. Serkan hocam Rabbim şifa versin..
Tez zamanda iyileşirsin ve aramıza dönersin inşallah.
[MENTION=114]FGA[/MENTION] : Eski sağlığına kavuşunca reel hayattaki işine tekrar mı dönecek?Öyle bir mesaja denk geldim gün içerisinde de.

geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda iyileşir aramıza geri döner

Hangi hastahanede yatıyor ankaradaysa ziyaretine gidelim [MENTION=114]FGA[/MENTION]

geçmiş olsun abi. umarım en kısa zaman aramıza dönersin.

Çok geçmiş olsun üstad. Allah şifa versin.

Arkadaslar butun mesajlariniz icin cok tesekkurler Allah sizlerden razi olsun.

Su an evdeyim..Ancak halen kendime gelmis degilim mal gibiyim.Sizlere daha fazla yazmak isterdim ama simdilik mumkun degil.Tek diyecegim,Asla gece uykusunu eksik etmeyin,Pc karsisinda ac karinina yada atistirmalik seylerle sigara,asitli iceceklerle vaktinizi gecirmeyin.Epey sure dinlenmek kendime gelmek istiyorum bu yuzden ara sira gelirim ancak eskisi gibi en azindan belli bir sure eskisi gibi online olmayacagim kesin.

Saygilarimla tekrardan guzel mesaj ve dilekleriniz icin Allah razi olsun sizden.

Su an evdeyim..Ancak halen kendime gelmis degilim mal gibiyim.Sizlere daha fazla yazmak isterdim ama simdilik mumkun degil.Tek diyecegim,Asla gece uykusunu eksik etmeyin,Pc karsisinda ac karinina yada atistirmalik seylerle sigara,asitli iceceklerle vaktinizi gecirmeyin.Epey sure dinlenmek kendime gelmek istiyorum bu yuzden ara sira gelirim ancak eskisi gibi en azindan belli bir sure eskisi gibi online olmayacagim kesin.

Saygilarimla tekrardan guzel mesaj ve dilekleriniz icin Allah razi olsun sizden.

herşeyin başı sağlık abi kendine iyi bak

boşver abim gelme dinlenmene bak sen sen bize lazımsın kafanı dinle

Çok geçmiş olsun Serkan üstad. Bu forum sensiz olmaz umarım en kısa sürede aramızda olacaksın. Önemli olan sağlık. Allah acil şifalar versin..

Serkan Bey merak ettim acaba rahatsızlığın belirtisi kalp çarpıntısı olarak mı başladı? Youtube işine girdim gireli uyku düzenim vs ciddi şekilde bozuldu ve kalp çarpıntısı baş göstermeye başladı, yeri geliyor gece uyutmuyor bile. Bu durumu kafamada taktım aslında biraz o yüzdende tetikleniyo olabilir :)

Tekrar geçmiş olsun

Hocam öncelikle geçmiş olsun Allah acil şifalar versin Serkan abiye. Bende kafayı iyice youtube taktığımda uyku sorunları yaşıyordum. Sabah 5-6lara kadar uyumuyordum tabi oyunda oynuyordum sadece youtube değil uyku düzenim tamamen altüst olmuştu hele ramazan ayında ne sahura kadar uyuyordum nede sahurdan sonra uyuyordum anca öğlenleyin uyuyabiliyordum. Bir gün nöbet geçirdim. Zaten Street workout ve Fitness ile uğraşıyordum uykuya çok ihtiyacım vardı aslında ama zaten o zamanlar fazla gelişme kaydedememiştim uğraştığım sporda. Uykunun çok değerli olduğunu anladım yani. Nolursa olsun gece 12'den sonra pc oturmayın.

AlexaNetwork ve şahsım adına, bir daha bir an için de olsa hepimizi derinden üzen [MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] abinin rahatsızlık durumundan dolayı kendisine, ailesine ve özellikle kızlarına evlatlarına bol sağlık ve Serkan abimizi yanımızdan başımızdan eksik etmemesini bir daha bizleri korkutmamasını diler. Herşey seninle başladı abi dikkat et kendine.

Aynı olay benimde başıma gelmişti sürekli bilgisayar basinda duruyorum mesleğim gereği ama serkan hocamızın dediği gibi gece uykusu çok önemli asla aksatmayin bir insanın 7.8 saat uyması şart . Sağlık çok önemli . Inşallah kısa zaman da aramıza tekrar dönmeni umud ediyoruz tekrar geçmiş olsun

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri