Serk@nYT Radyoda // Bomba Haberlerle...

Hocam windows media player'ı açıp dosya menüsünden url aç deyip http://213.238.169.75:9330 adresine bağlanmayı denermisin sorunsuz açılması gerekir yayının yada direkt http://213.238.169.75:9330/listen.pls tıkla açılması gerekiyor :)

Serkan abi benden aldığın kanalın ödeme ayarını değiştirirmisin ödemeler bana geliyor :D

yogunluktan mı oldu noldu bilmiyorum ama başta sorun yokken sonradan sorun çıktı.ama şuan sorunsuz dinliyorum hocam :) inş.olmaz ama sorun tekrar olursa denerim.

abi paypala giren para yurtdışından oluyor orası tamam. ama mesala ben ödemeyi paypala alıp onu banka hesabıma çektiğimde.benim banka hesabıma paypaldan gelen para.yurt içinden mi gelmiş olacak yurt dışındanmı .yani paypal yurt dışında mı yurt içinde mi gözüküyor.

Serkan hocam bu arada kanal açıklamasına girilen etiketler ve kanalın kendi etiketi gerçekten etki ediyormu ?

yogunluktan mı oldu noldu bilmiyorum ama başta sorun yokken sonradan sorun çıktı.ama şuan sorunsuz dinliyorum hocam :) inş.olmaz ama sorun tekrar olursa denerim.

ikinci verdiğim linke tıkla indir masaüstüne ordan dinle hatta telefona at büyük ihtimalle açacaktır :)

Abi az önce bir konuşmanda topluluk uyarısı alarak kapanan kanalların adsenseye zarar verdiğini söyledin, benim 4 adsensedeki 1 4 4 1 kanal olarak paylaşmıştım. hepsine aynı topluluk uyarısı alarak kanalım kapandı daha yeni açtığım adsenseye bile geldi sence sorunmu çok ? Kapanır mı adsense hesaplarım?

Yat uyu arkadaş sonra sabah 5 te yattım diye kıvranıyon yatakta... :D

Serkan hocam benden de bu kadar yüreğine sağlık . herkese hayırlı geceler :)

üstad bi kac sorum var kısa kısa cevaplayabilirmisin ?
- komple partnere mi taşınıyorsun , bundan sonra adsense calısmıcakmısın ?
- video edit yapıyormusun, yapıyorsan kendi pc de mi vds demi yapıyorsun ?

Hocam kusura bakmayın ben anlayamadım sanırım tam.Mesela toplamda 30 bin tl kazandım 7 ay içinde diyelim incelemeyemi düşüyor.Yoksa 1 ay içinde 30 bin kazandım öylemi düşüyor onu merak etmiştim. ;)

Serkan abi aranıza gireli çok olmadı ama geçenlerde radyo'dan ''arkadaşlar bu işte para gerçekten var'' demiştin. O günden bu güne 3-4 kanalım patladı tam olmuyor dediğimde o cümlen aklıma geliyor bi hevesle tekrar başlıyorum :D Onur.

abi eski zmanlarda elektirik su tv olmayan çok uzak diyarlarda yaşayan evde eski bi radyosu olup onun başına oturp gece yarısına kadar radyo dinleyen adamlara döndük iyice :D bıraktım youtube u videoyu çayı sigarayı aldm kilitlendim radyoya :D

Hocam adsenseme bağlı 2 adet kanalımın mail ve şifrelerini kaybettim bu 2 kanal hariç diğer bağladığım kanallardan dolayı para kazanmam kapatılırsa eğer adsensem çöp olurmu ? (Bu iki kanalın kanal isimlerini biliyorum fakat mail ve şifreleri yok ) yardımcı olursanız sevinirim.

Serkan hocam birde bazı spam kanalların yanında Doğrulandı tiki var son günlerde çok sık görüyorum bu youtubenin bir açığımıdır yoksa başka bir olayımı var ?

KAptan geldikden 5 dk sonra harekat:D kaptan geldikden 5 dakka sonra harekat 3 şarkı oldu hala wc ihityacını gidermeyen var:D

NOt:Usta tekrar yayında:)

Abim yeni geldim umarım çok şey kaçırmamışımdır :) Şuan sinirden duvarlara yumruk atıcam forumdan hiç çıkmayan benim 3-4 saat işim çıktı o arada sen yayına girmişsin. Bir soruda ben sorayım awe bu ay subat ödemesi yaptı ben düzenli ödeme alırdım ancak bu ay ödeme gelmedi telif uyarı vs yok olan kanallarda var bir çok kanal var hiç birisi ödenmedi ikinci bir part ödeme olacak dendi ancak çok zaman geçti sence bir umut var mı ?

Serkan hocam en çok tv show kazandım dediniz bir konunuzu okudum.Pek siteleri anlayamadım googledende bulamıyorum fazla Şu site dediğiniz tv show siteleri varmı elinizde güncel ?

serkan hocam asıl mesleğin nedir bu işten nce yada hala yaptığın bir iş varmı yt dışında.

hocam teamspeak server kurulacak mı geçen mNote hocam üzerinde çalışıyoruz demişti cevap alamadık :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri