Serk@nYT Radyoda // Bomba Haberlerle...

serkan abi ben kaçırdım yayını yeni basladım kayıt alıncakmı yayının herkes soru sormus ben anlıyamadım şimdi siz mcn mi oldunuz hubmu oldunuz hub olduysanız hangi firmanın abi

her gün bilgisayarımdan giriş yaptığım adsense hesabını bir arkadaşa sattım, (o arkadaş ta yüksek mebla kazanıp adsensesi banlanan bir arkadaş) şimdi sattığım adsenseyi de banlarsa benim kendi bilgisayarımdan girdiğim diğer adsense hesaplarına sorun olur mu hocam?

bir de adsense kazanç sınırını (kesin bilmediğinizi biliyorum) önereceğiniz bir rakam var mıdır? yani o kazancın üzerine çıkınca riske girdiğimizi düşündüğünüz?

Kesinti Oranı Ne Düşünüyorsunuz Hocam

hocam az öncede sordum şimdi 1 vds var sen bunla sadece adsenseye giriyosun diyelim , 1 vds var kanal yüklemeni yapıyorsun diyelim ama 1 vds ile kanala girip o kanalla adsenseye bağlıyorsun işte ozaman demezmi google bu adam bukadar ip mac teşkilat olarak çalışıyor.
ben şöyle çalışıyorum hocam 3 adsl , 3 pc (vds) , 3 adsense , 20 şer kanal..
anliyacagın hocam çok karıştırınca ozaman takibe giriyorsun

Tıklı derkan onaylı demek istemiştim abi nasıl alabiliriz:), benimde topluluktan mı kapandı abi mesaj aşağıdaki gibi? Kanallardaki url uyarısı bu Bu hesap, YouTube'un spam, oyun ve yanlış yönlendiren içeriğe karşı politikalarını ihlal etmesi veya diğer Hizmet Şartları ihlalleri nedeniyle askıya alındı. bütün url sayfalarda bu sorun var?

Mesajda bu :)
Topluluk Kurallarımızın (YouTube) tekrarlanarak veya ciddi bir şekilde ihlal edilmesinden dolayı Tvseries English YouTube hesabınızı askıya aldığımızı size bildirmek isteriz. İncelememizden sonra, hesabınızdaki etkinliğin, spam, dolandırıcılık veya ticari olarak yanıltıcı içeriği yasaklayan Topluluk Kurallarımızı ihlal ettiğini belirledik. Başka YouTube hesaplarına erişmenizin, sahip olmanızın veya başka YouTube hesapları oluşturmanızın yasaklandığını lütfen unutmayın. Hesap fesihleri ve Topluluk Kurallarımızın nasıl uygulandığıyla ilgili daha fazla bilgi için lütfen https://support.google.com/youtube/b...er=92486&hl=tr adresindeki Yardım Merkezimizi ziyaret edin.

Hocam fatihide al hatta ytpara.com uyelerini al benim istanbuldan kaçtığım memlekete Rize/ Ayder yaylasına beklerim benim özel çekimimden bir kare...

Üstad ben adsense çalışırken 10k izlenime 150 lira civarı para alıyordum partnerde bu paranın çok büyük düşüşü olurmu 10k izlenime 10 tl gibi :)

abi gidiyodum gidemedim :D ben sende tutuklu kaldım :D :D :D bi sorum daha var, adsense de çalıştığım içerikte 6k izlenime 70 tl gibi bi meblağ alıyorum sence bu tutar tahimin olarak partnerde ne olur izlenimler &90 amerika dan. tahimini bişey söyleyebilirmisin

abi şöyle açıklayıcı nasıl üye olacazla ilgili bi video çeksende benim gibi acemilerde öğrenirler

abi valla 6 da kalkp işe gitcem ama uyuyamıyorum :( inş herşey güzel olurda artık 6da uyanp işe gitmek zorunda kalmam .

Serkan hocam oscar 2014 ödüllerinde arkadaşımızın biri 5 video atmış attığı gibi en üstteydi. 10-12 video atmış hepsi +500-600 bin izlenmiş 1.5 saat sonra adam kanalı sildi kaçtı :D Şimdi hocam merak ettiğim olay ilk atan oluyor eşleşen dünya engeli geçiyor buraya kadar tamam.İndexide atıyor bunada tamam.Youtube buna nasıl göz yumuyor.Oscar yazınca adamın videoları alt alta sıralandı :confused:

senin gibi bi ustayı bulmuşken sormadan edemicem. yeni açılmış bi çizgi film kanalını etiket, açıklama, imleme haricinde nasıl tanıtabiliriz hocam? var mıdır bunun taktiği? cevaplamak istemezsen de canın sağolsun sadece içimde kalmasın istedim

1 Telefonun yeter serkan ustam, seni agirlamak seref verir. Hadi ciktim...

Abi saol cevapladıgın için sorumu bende bu cevabı almak istiyordum :D mcn hub önemli değil :D dediğin gibi önemli olan yetki sınırınız bizim para alabilmemiz:D Saolasın dinlemedeyim iyi yayınlar

ben uyuyorm daynacak gücüm kalmadı artık :D herkese allah rahatlık versin. iyi geceler :D İyi forumlar :))

hocam az öncede sordum şimdi 1 vds var sen bunla sadece adsenseye giriyosun diyelim , 1 vds var kanal yüklemeni yapıyorsun diyelim ama 1 vds ile kanala girip o kanalla adsenseye bağlıyorsun işte ozaman demezmi google bu adam bukadar ip mac teşkilat olarak çalışıyor.
ben şöyle çalışıyorum hocam 3 adsl , 3 pc (vds) , 3 adsense , 20 şer kanal..
anliyacagın hocam çok karıştırınca ozaman takibe giriyorsun
hocam özür dilerim ama gene anlatamadım işte o adsenseye girdiğin hesabınla yt kanalına giriyorsun ya bağlamak için o anda zaten o kanalın yükleme vs ortaya çıkıyor o anda adsense trafiğinde aynı yoldan geçmiyormu hocam bu son mesaj :)

Abi çok soruyorum ama türkçeden de kazanırız demi :D Millet amerika üzerinden giriyor zaten şuan :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri