Serk@nYT Radyoda // Bomba Haberlerle...

serkan hocam yt işine girince son 1 ayda sürekli avcum kaşınmaya başladı sanırım bi patlama yapcam :) :)

üstad awe demeyin bana :( aralık bile ödeme yok sağlam kanallar gitti 10.000$ :(
yok yok yok arlık ocak şubat mart :( yok yok yok

Abi forumdaki türkçe karakter sorunu düzelecek mi?

Abi arkadaşlar senin partnere yöneldiğin doğrultusunda yazılar yazmış gibi hayırdır adsenseden uzaklaşıyor musun ?

Hocam biz size çok teşekkür ederiz elinize kolunuza ağzınıza sağlık :)

abi 3cx sistemi problemli bu aralar, kanal acmada ne tavsiye edersin
birde 15 dk dan uzun video atmıcaksak tel onaylatmak zorundamıyız ?

RAting diyosun abi :D:D

Hocam bir saat kadar onca %30 kesinti olacak dedin, en azindan ytpara uyeleri icin bu kesintiyi %10 civarina cekmen mumkun olmaz mi? Yuzlerce uye ve binlerce kanaldan zaten buyuk miktarda kazanc alirsin bizden, hic olmasa digerlerine gore daha az kesinti yapsan nasil olur?

hocam son olarak mutlaka yapmamız gereken veya yapmamamız gereken şeyleri kısaca özetler misiniz önerdiğiniz

allaha emanet ol hocam istanbul buluşmasını unutma hocam iyi geceler.

network mü kurdunuz reiz selamun aleykum

Abi türkçe 1 dk lık video paylaşcam . Telif yemicem ama .Abonem fazla olcak . :D Adsenseden fazla kazansam yeter: D

hocam güzel eğlenceli aynı zamanda cok değerli bir yayındı. verdiğin bilgiler iyi cevapların için cok tesekkurler.yeni partnerlik hayırlı olsun. ve Hepimiz için hayırlısı olsun. sagol varol :D

üstat bu gece bizimle güzel bilgiler paylaştığın için teşekkürler.
Bu sabah uyandığımda tüm kanallarım kapansa da şuan sıfırla başlasak da moral oldun
Allah razı olsun.

abi son olarak ögrendiğim kadarıyla kesinlikle telif yesek bile atılmıcak demişsin bu dogrumudur dedinmi bunu vede 3 teliften kapansa bile ödeme alıcakmıyız Allahın izniyle :) abi ben çatlarım 3 gün konuyu bekliyemem :D susucam dedim susamadım :D sorayım dedim

özgün çalışılmadığı müddetçe spamdan ödemesi yapılmayan kanala dair nasıl hesap sorabiliyoruz ki zaten hocam? adamlara gidip " e bu adam spam çalışıyor, milletin içeriklerini sömürüp duruyordu siz bunlara nasıl ödeme yapmazsınız ? " diyemezsiniz ki hocam. bu yönden partnere çabuk girip ardından içeriği değiştirmek daha mantıklı olabiliyor aslında. mesela film kategorisinde çalışacağımızı size belirtsek yarın buna dair ödeme alamadığımızda bizi zaten savunamazsınız ki :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri