Serk@nYT Radyoda // Bomba Haberlerle...

Abi unlem i neye gore veriyor bazen dolar oluyor bazen unlem bu konuda bişeyler buldunuzmu

Amma soru sordum ha :D Hocam mesala 2 kanalla partnere girdik.1 kanal telif yedi para kazanamadım .Diger telif yemeyen kanalla para kazanmaya devam edebilir miyim ?

Sen 0 ünlem mi alıyorsun Serkan abi, yoksa 3-5 geliyor mu sana da 0 ünlemli kategori yok benim bildiğim

Kanalin para kazanmasinin cik olmasi yeterli, videolarda acik olmasi sart degil. 2 hafta kadar once kanalimdaki videolarin tamami unlemliydi 100'un uzerinde unlemli video ile partnere basvurdum, kabul edildim.

ben sürekli yeni kanallar açıp partnerlere baglıyorum,kendi çektigim oyun videoları bile partnerde degilsek ünlem veriyor.kanalın para kazanmasını açıp,videolardaki reklamı kapatıyorum başvurmadan önce mecburen.bu şekilde sorun çıkaran partner olmadı banada.

Abi nasıl bir yükleme taktiğidirde ünleme takılmıyorsun ?

Birisi Özet Geçsin beyler radyo programın sonunda

hocam aramıda dünya engelini tam anlamıyla aşan birisi mevcut mu, buna dair bi bilgin var mı? isim veya taktik vermeni istemiyorum sadece bunu her daim başaran birisi var mı?

bunu şu yüzden soruyorum. pokemonu 50 ye yakın farklı sistemle atmama rağmen görüntüyü tam olarak bozmadıkça her daim dünya engeline takıldım + adsense e bağlamadığım halde oradaki kanallarım bile patladı nihayetinde. lakin youtube da bakıyorum adam daha 3 ay önce açtığı kanalda çizgifilmin tüm bölümlerini yüklemiş para kazanmaları da full açık. bu nasıl oluyor hocam ya, biz nerde yanlış yapıyoruz :/

Hocam, dunya kupasi icin Brezilya'ya gitmeyi dusunuyor musun?

Serkan abi sana zahmet özel mesajlara bakmayı unutma : ) bekliyorum iyi geceler abi teşekkürler emeklerin için.

Allah utandırmasın abi inşallah hem sen, hemde senin sayende biz kazanırız abi :)

Aynen Tsubasa Resmı kanalı diye kanal var . adamın tüm bölümlerinde reklamlar acık

Hocam peki siz bir yetki alacakmısınız bir düşünceniz varmı şuan için ?

Serkan abi 100+ kanalının bağlı olduğu adsense'n var mı şuan

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri