Serk@nYT Radyoda // Bomba Haberlerle...

ben de boğuluyodum bi kez. beni kurtarmaya çalışan çocuğu suyun dibine batırıp kendimi kurtarmaya çalışıyodum. çocuk en son " geber ulan " diyip bıraktı gitti beni. allahtan kıyıdaki dayı suya atlamış da çekti çıkardı beni karaya. yüzme bilenlere hayretle bakarım hep.

üstad hiç bot kullandın mı ? suan kullanıyomusun ?

Abi yüzmek artık out :) Karadenize doğru gelirsen rafting yaparız botada ytpara.com yazarız :)
Ytpara heryerde :)

benim ailemde her yıl hiç aksatmaz,tatile gider.ben 2 kez gittim sadece,ondada havuza girdim.havuza giriyorum,denize giremiyorum bende :)

ben de boğuluyodum bi kez. beni kurtarmaya çalışan çocuğu suyun dibine batırıp kendimi kurtarmaya çalışıyodum. çocuk en son " geber ulan " diyip bıraktı gitti beni. allahtan kıyıdaki dayı suya atlamış da çekti çıkardı beni karaya. yüzme bilenlere hayretle bakarım hep.

iyi güldümm :D

Kazancına etki eden en büyük faktör ne Serkan abi;

Kategori mi?
Çalışma şeklin mi?

Yani kazancını getiren en büyük etken ney ? ahah gülme dur D

gece gece koptum ya :D :D

Abi yukleme için nasıl bir yol izliyorsunuz once etiket ve açıklamaları para kazanma açtıktan sonra mı giriyorsunuz. birde videolarda düzenleme yaparakmı yukluyorsunuz.

Hocam sayenizde çevremde kim arkadaş kim değil onlarıda görmüş oldum ayrıca :D Kolay para kazandım diye kaaaç kişi kesti benimle muhabbeti hiç pişmanlık duymuyorum bu konuda :)

ünlem, para kazanma kapanmasını, hatta adsense banlanmasını sırf bot kullanıp youtube to youtube yapmaya bağlıyorum hocam bu konuda fikriniz nedir

Abi bot kullanmıyorum dedin nasıl bir çalışma izliyorsun manuel olarak indiriyon, hangi program kullanıyon...
Kanallarında kaç adet video var... Ortalama...

üstad suan para kazandıran kac videon vardır tahmini ...:D

benim ailemde her yıl hiç aksatmaz,tatile gider.ben 2 kez gittim sadece,ondada havuza girdim.havuza giriyorum,denize giremiyorum bende :)

Aksam tenha saatlerde bende cocuk havuzuna giriyorum, dizlerimi bukup cirpinip duruyorum yarim dakika kadar, ama sonra kafami kaldirip bakiyorum yine ayni yerdeyim :)

Ne kadar su muhabbeti döndü yav tuvaletim geldi :D

Serkan hocam hiç özgün çalışmayı denedinizmi ?

Abi 1 kanala kaç video atıyorsun ortalama? Kategorin izlenen kategori heralde çok kanalım da yok dediğine göre iyi izlenen kategoridesin

edit: video sayısı cevabı geldi tmm.

benim o boğulma hikayem de çok acıklı. arkadaşlar soruyodu " yüzme biliyon mu lan " diye. tabi olum diyodum ayıpsınız. çocuklar denizde açılmaya başlayınca ufak ufak girdim suya, minik adımlarla kumda ilerliyorum. en son boyun hizasına gelene dek yürüdüm. böyle kendimi ileri atıp hafif çırpınıp tekrar dik duruyodum korkudan. en son duramadım işte. ayaklarım kumdan kaydı, bi baktım boşluktayım. alllaaahhh diye bağırıyorum. su yutmaya başladım deli gibi çırpınıyorum. yanımdaki arkadaş da ufak tefek bi şey, tutup çekmeye çalışıyor beni. ahtapot gibi yapıştım çocuğa, zor kurtuldu elimden vallaha. benden önce can verirdi kaçmasa. neyse o günden sonra uzak durmaya çalıştım denizden :)

Kimse merak etmesin , Bu sene sizleri Serkan'in harika havuz videolarina bogacagiz. Bu sene Serkan yuzmeyi ogrenecek insallah. Egitim zaiyati vermeyecegime inaniyoruz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri