Serk@nYT'in Butun Ytpara Ailesine Bir Mesaji Var...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abi adsense ödemeleri gelir gelmez yapacam bağışı. konu sabitlenirse güzel olur.

Serkan abi ne zamana kadar bağış yapabiliyoruz acil bi süresi yoksa elime para geçince bende bi miktar yolluyacağım :)

Hayirli olsun abi Allah en kisa surede hizmete acilmasini nasip etsin. Baska hesap numaralari eklendiginde varsa onlara yoksa da eft ile gonderecegim . Ufakta olsa bir katkimiz olsun ins.

Allah utandırmasın elimizden geleni yaparız inş .

bu ay işlerim çok iyi Allaha şükür
elimizden ne geliyorsa yaparız usta
Bunun gibi hayırlı bir işe vesile olmakta bir fırsat bizler için

Hayırlı olsun usta, böyle bir hayır işinde bizimde çorbada tuzumuz olmasını sağladığın için Allah razı olsun. [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION]

Paypaldan az da olsa bir miktar yatırdım hocam. Allah yardımcınız olsun, Allah razı olsun.

fransa daki cemaate şimdiden hayırlı olsun.ay sonuna doğru hesabı kitabı yapar üstümüze düşeni yollamaya çalışırım.başka zaman @Serk@nYT istese hesap şifrelerimi verirdim ama 30 gün sonra 2.defa baba olacağımdan mecbur hesap kitap zamanı :D mart da asıl yardımları yaparım.

Çam sakızı çoban armağanı bir yardım yapalım. Fransaya gidersek uğramadan geçmem.

fransa daki cemaate şimdiden hayırlı olsun.ay sonuna doğru hesabı kitabı yapar üstümüze düşeni yollamaya çalışırım.başka zaman @Serk@nYT istese hesap şifrelerimi verirdim ama 30 gün sonra 2.defa baba olacağımdan mecbur hesap kitap zamanı :D mart da asıl yardımları yaparım.

Allah analı babalı büyütsün abi :D

ödememi alınca yollucam paypaldan serkan hocam böyle bi projede bulundugun için seni kutlarım saygılar.

Hocam Fransada adama öyle kubbeli minareli cami yaptırmazlar. Sadace frensada değil tüm avrupada halkımızın inşa ettiği camilerin birçoğu bu şekildedir. Cami olması için kubbesi mineresi olmasına gerek yok , içinde namaz kılınsın yeter inşallah.

sebebi nedir hocam?

Hocam Fransada adama öyle kubbeli minareli cami yaptırmazlar. Sadace frensada değil tüm avrupada halkımızın inşa ettiği camilerin birçoğu bu şekildedir. Cami olması için kubbesi mineresi olmasına gerek yok , içinde namaz kılınsın yeter inşallah.

Yer yüzü bize mescid kılındı zaten. Amaç güzel gaye güzel, Özellikle minare olsun dmeiyorum. Minaresiz bir çok cami var ancak. Bana resimlerde anımsatılan bu ve dile getirdim. Camilerimiz diğer yapılardan farklı olmalı. Ha farklı dedimmi camları renga renk olan değil. İçi cıvıl cıvıl olan değil. Sade, huzur veren ve içinde namaz kılınca huzur verne türde olmalı. Dışarıdan bakılıncada minaresizde olsa Camiyi anımsatmalı. Bunu demek istiyorum.

Türkiyedeki camilerin çoğuda gösteriş vs olmuş.

Ancak amaç gaye gerçektne güzel ve bunu yurt dışında yapmak ayrı bir güzellik. İnşAllah iç kısmı islama uygun olur ve hayırlara vesile olur.

Yardım yapacaklar arkadaşlar unutmayın. Arkanızda size hayır getirecek yapılar bırakın, bırakınki siz vefat ettiğinizdede amel defteriniz kapanmasın. Her namaz kılınıp hayırlara vesile olunca cennete bir adım daha yaklaştırsın.

Yaptığınız hayırları burada dile getirmeyin. Gizli olarak verin forumda gönderdim diye dile getirmeyinki hayrı daha güzel olsun

Son düzenleme:
Adsense quiz falan yatsın diyemiyorum herkes gibi yt den bişey kazanamıyorum malum :D
Serkan abi azda olsa katkım olsun diye paypala yatırıyorum. ALLAH uzun yıllar camii yi kullanmayı nasip eder inş :)

Allah kabul etsin hocam paypaldan elimden geldiğince bişeyler yolladım . Umarım işinizi görür. İnşallah camiyi en kısa sürede bitirirsiniz. Ayrıca hocam sizi tebrik ederim :)

Allah yolunda mallarını harcayanların örneği, yedi başak bitiren bir dane gibidir ki, her başakta yüz dane vardır. Allah dilediğine kat kat fazlasını verir. Allah'ın lütfü geniştir, O herşeyi bilir. (Bakara-261)

Unutulmamalıdır ki Bu Dünyada Yapılan bir esere ( camii,kuran kursu vb.) Bir taş tuğla koymak bile kıyamete kadar sürecek bir amelin habercisidir

Allah Yar ve Yardımcınız Olsun İbadetleriniz Şimdiden Makbul Olsun

Elimizden ne gelirse yollarız Allahın İzni İle..

Wve gidince bir hesap kitaba oturayim artık allah nr verdiyse ;) allah hayrinizi kabul etsin [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION]

Ah ben de YouTube'dan kazandığımı göndereyim diyebilsem. :) Yarın inş Garanti hesabına bir miktar yatırayım [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] hocam. Bizi de bu sevaba ortak ettiğin için Allah razı olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri