Serk@nYT'in Butun Ytpara Ailesine Bir Mesaji Var...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yarın patrondan yömiyeyi alınca bende atarım yömiyeyi biraz düsük ama kusura bakma abi ben youtubeden kazanamıyorum :( Senden de Allah razı olsun böyle bir işe kalkıstığın için

paypala geçtim hocam, çok bişey değil ama, teşekkür ederim aracı olduğun için.
Mart gibi gelecem o tarafa inşallah uğrarım

paypala geçtim hocam, çok bişey değil ama, teşekkür ederim aracı olduğun için.
Mart gibi gelecem o tarafa inşallah uğrarım
Yardim icin tesekkurler ustadim.Buraya geleceksen Pm ile irtibat bilgilerimi telefonumu vs veriyorum sana beni ararsan elimden gelen herseyi yaparim.Tekrar tesekkurler.

serkan abi 1 hafta sonra yapılan bağışların topluca miktarını açıklasınız çok iyi olur ben şahsım adıma merak ediyorum böyle hayırlı bir iş için kendi aramızda ne kadar toparlayacağız, devamı gelir İnşallah Allah'a emanet.

[MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] böyle bir hayıra vesile olmak Her Allah'ın kuluna nasip olmaz.. YTPARA' daki arkadaşlara gelince. bu gün bu 20bin kişinin içinde ilk defa kendimi şanslı hissettim. Böyle bir hayırın içinde bulunmak herkese nasip olmaz.. Her müslümanın en büyük hayalidir belkide çalışayım çok para kazanayım çok param olsun. bir cami yaptırayım ninemin dedemin ismini vereyim der.. Alın size en büyük fırsat.. Belki ninenizin dedenizin ismini veremeyeceksiniz ama bu yapılan camide 5 tl den 5000 tl ye miktar önemli olmaksızın sizin katkınız olacak.. Fırsatı kaçırmayın..

Üstad böyle bir sevaba bizi nail ettiğin için rabbim binlerce kez razı olsun..

Allah hayrını kabul etsin.Böyle güzel bir iş için öncülük yapmak uğraşmak çok güzel bir iştir.Yardım eden ve etmeyi düşünen herkesten Allah razı olsun şimdiden.

ödemeler gelsin bizimde katkımız olur inşallah

Sabah bende yollayim üstad Allah razı olsun ve aynı zamanda Allah kabul etsin.

Gerçekten bu kazanılan yüksek mebladaki paraların kesinlikle böyle yerlere gitmesi çok güzel. Camii yapılması çok güzel lakin ulaşım sıkıntısı olan bir köye okul yaptırmak çok daha hayırlı olabilirdi.

Serkan abi candır; edin, edelim yardım ;)

Gerçekten bu kazanılan yüksek mebladaki paraların kesinlikle böyle yerlere gitmesi çok güzel. Camii yapılması çok güzel lakin ulaşım sıkıntısı olan bir köye okul yaptırmak çok daha hayırlı olabilirdi.
Soyle bir bilgi vereyim ustadim.

Oncelikle ulasim sikintisi olan bir koy yok Avrupada,Okul olmayan koyde yok.Avrupada yasayan gurbetciler icin yapilan bir camii ve dernek insaati bu.

Bu dernek de yapilacak olan faliyetleri ben yazayim kisaca aslinda konunun ilk mesajian yazmam lazimdi ama cok uzamasin diye yazmadim.

1-Turkiye'den Milli egitim bakanligindan gonderilen Ogretmen sayesinde burda yetisen cocuklarimiz Turkce ogrenecek.Turkce dersleri ve Turkce egitimini alacak.

2-Yine Turkiye Diyanet isleri baskanligindan gonderilen imam ile burdaki halk,namazini ibadetini,Bayram namazlarini kilacak yapacak.

3-Bir yakinimiz komsumuz vefat ettiginde yillardir cenaze namazini Morg koselerinde yabanci toplumun gozu onunde cok ilginc bir sey yapiyormusuz gibi bakarak kildigimiz namazlari,cenaze namazlarini Kendi ibadet hanemizde kilacagiz.

4-Cocuklarimiz icin bilgisayar gibi benzeri kurslar yapilip cesitli onemli meslek dallarinda yerli yabanci diller ile egitim verilecek bilgi verilecek.

Yani saymak la bitmeyecek aktiviteler olacak bu dernek insaatimiz sona erdiginde ve amacimizda bunlari bir yerde yapmak kendi mekanimizda yapmak.

Sonucta demek istedigim iyi anlasilmistir sanirim.
Bizim icin ibadet sadece Namaz kilmak degil,Turk'un ve Turkiye Cumhuriyeti insaninin bilmesi gereken Orf'unu Adetini gecmisini Atasini Egitimini ve imanini yurtdisinda buyuyen genc cocuklarimiz icin yasatacagimiz,gecmisimizi herseyimizi unutturmamakdir.Buda bu projemizle hayat bulacakdir insallah.

Saygilarimla.

Son düzenleme:
Abi Allah Kabul etsin, oralarda olacaktım valla bi çalışırdım inşaatta zaten iş güç yok

Paypaldaki az miktarı yatırdık.Oldukça devam edelim.hepimiz devam edelim.Şu güzel abimizin sayesinde ev geçindiren aile geçindirenler öğrenci arkadaşım tek başlarına geçindirenler var.Ve yine güzel birşey yapıyor Allah razı olsun.Bol bol verin.Verdikçe artar herşey.

abi paypalımda para yok. life ödeme yapınca güzel bi miktar göndericem. şubat 4 gibi göndersek geç kalmış olmayız dimi ?

rabbim utandırmasın inşallah hocam bizde üzerimize düşeni yaparız allahın izniyle

Bankalarla işlerimi halleder halletmez katkıda bulunacağım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri