Serk@nYT'in Butun Ytpara Ailesine Bir Mesaji Var...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
burdaki kazançlara haram diyen arkadaşlar olaya biraz at gözlüğüyle bakıyolar. dünyayı sömüren ve birçok insanı fakirliğe ve açlığa mahkum eden kapitalist batılı devletler hem sizin hem bizim haklarımız olan toprakları işgal edip ve yer altı kaynaklarını sömürüp bu ülkenin insanlarını (afrika,ortadoğu vb yerleri saymıyorum bile) köle gibi çalışmaya mahkum bırakıyor ve lüks içinde yaşıyorlar sizde öylece bakıyorsunuz( zaten bakmakdan başka bişey yapamazsınız) fakat sizden sömürülenlerden ufak bi pay bile almaya haram gözüyle bakıyorsanız daha çok sömürülürsünüz.ayrıca beğenmiyosanız bu forumda işiniz ne?

Üç beş demeyelim boş geçmeyelim arkadaşlar damlaya damlaya göl olur demiş büyüklerimiz. Bağışımı yaptım darısı yapmayan arkadaşlara :)

Hocam allah razı olsun .. Bized e yardım etmek düşer . Az çok demeden yardımlarınızı bekliyoruz arkadaşlar ..

Yapılan toplam bağış miktarı yazılırsa iyi olur kanaatimce.

Yapılan toplam bağış miktarı yazılırsa iyi olur kanaatimce.
Ayin 10-15 arasina kadar toplananlari teslim edecegim o zaman yazarim ustadim.
@Rammstein ustadinda oturdugu sehirdeki Camii'den randevu aldik Allah izin verirse hem ustadimla tanismak nasip olacak hemde bu guzel davranisi sayesinde yardimlari toplayacagiz.
Bu konuya duyarlilik gosteren butun dostlarima tesekkur ediyorum tekrardan.Sizlerinde sayesinde insallah bu isin sonunu getirecegiz.

Enpara hesabınızın olduğu iyi olmuş İnş kısa sürede tamamlanır.
Allah sizide bu çabalarınızdan dolayı cennetle ödüllendirir inşallah.

2 gündür dogecoin paypal ya da nakite çevirecem diye uğraşıyorum , onu atacam ,r10 da da bozduramadım ,cevap gelmiyor mesajlara . Ben de dogecoin bter e onu da btc-e ye attım , onu da btc-e redeem code ile perfectmoney e ye çevirecektim 10 dolar limitien ulaşamadım , 9,49 dolar var . Ben de ne yapayım , işlem açıp kapatıyorum , btc düşsün tekrar alacam , çıksın satacam vs 10 dolar geçince perfectmoney alırım onu bozdururum , bitcoin bile bozduramyorum

söz verdiğim gibi adsense ödememi aldım ve bağışımı yaptım. sebep olanlardan allah razı olsun

şu konuyu gördüm kendi capımızda hayrımızı yaptık 2 gun gecmeden blokeli para yattı quizden tevafukmu bilemiyorum ama gönül işi bu hayır işleri boş geçmeyelim :)

Allah niyetinizi kabul etsin Allah tamamına erdirsin.

Birazdan paypal'a girip, elimden geldiği kadar yardım yapacam serkan abi.

Bu projeye cani honulden destek veriyorum.bagis yaptim allah kabul etsin herkesinkini ins.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri