Serkan'a Neden Ban Atıldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün Serkan abi sayesinde bir yerlere gelen bir sürü insan var, kendiside kuralcı bir insandır emin olun ban atılmasına karşı tek kelime bile etmemiştir. Burada onu tanıyan tanır nasıl bir insan olduğunu tanımayanlarda kendi çaplarında post lar atar onun açısından sıkıntı yok ciddiyetini her zaman koruyan bir insandır ama flag konusunda sınıra ulaştı artık sinir durumu. Sıkıntı yok biz tanırız abimizi herkese iyi çalışmalar...

Lan, banlanan mesajı yazmıstır... Banlayan skyptan " abi kufur etmişsin 2 gun uzaklaştırıyorum" demiştir, oda " :) " yazmıştır ve aralarındaki dialog bitmiştir...

Onlar kuyuya taş atan deli sizde çıkartmaya çalışan akıllısınız :)

Sittiredin :) Banlansın bi boka yaramıyodu zaten bu aralar :D

an itibari ile serkan abinin durumu :D

950415.jpg

saçma bir konu artık büyüyün bence

Son düzenleme:
her olan olaydan sonra, bu neden yapıldı şu neden oldu diye post kasan bir kitle olduğu kanısına vardım ardık :D

Lan, banlanan mesajı yazmıstır... Banlayan skyptan " abi kufur etmişsin 2 gun uzaklaştırıyorum" demiştir, oda " :) " yazmıştır ve aralarındaki dialog bitmiştir...

Onlar kuyuya taş atan deli sizde çıkartmaya çalışan akıllısınız :)

Sittiredin :) Banlansın bi boka yaramıyodu zaten bu aralar :D

abi sana da geliyor ban :D

bu forumda bana çok şey saçma gelio kazanç koymak yasak kanal koymak yasak herşey yasak youtube formu burası millet başkasının kazancını gördükce gaza gelcek başka kanal gördükce ilham alcak o yasak bu yasak ona ban buna ban inssanlar saygı içerisinde tabi çatışcak beraber siyasette bile bu böyle kılıçdaroğlu tahip erdoğana laf söylerken kılıçdaroğluna ban atan yok ama çok mantıksız işler yapıyorsunuz

Foruma faydam dokunsun dokunmasin o kisi kurallari ihlal ediyor gereken cezayi almamis

Onur hocam [MENTION=13510]bursalee[/MENTION] de kufur etti sinirsiz ban , [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] 2gun ban yedi, ben burda [MENTION=12551]EricH[/MENTION] inde kufretigini gordum o kiside ban yemedi [MENTION=14908]Samsung[/MENTION] dedi bildirdim diye kimse kaale almadi , arkadasim sira bizim gibi gariplere gelince mi kotu oluyor , sinirsiz oluyor hersey
[MENTION=12551]EricH[/MENTION] inde banlanmasini istiyorum [MENTION=14908]Samsung[/MENTION] o postu editlemisti uyanin adminler uyanin..

Arkadaşın ban yedi diye artık onu savunmaktan vazgeçsen ? Yönetim haklı bulmuş ki banlamış.

Arkadaşın ban yedi diye artık onu savunmaktan vazgeçsen ? Yönetim haklı bulmuş ki banlamış.

Kardesim iyi guzel banladida sinirsiz banladi [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] Ve [MENTION=12551]EricH[/MENTION] de kufur etti onlar neden sinirsiz banlanmadi hadi [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] 2gun yedi [MENTION=12551]EricH[/MENTION] hic yemedi o
ne olucak , bak ortada adaletsizlik var [MENTION=14908]Samsung[/MENTION] sahit herseye canli canli kufretti adam samsung editi basti [MENTION=7825]kkundakci[/MENTION] da milleti banlamak icin konu zamaninda kilitlemiyor

Kardesim iyi guzel banladida sinirsiz banladi [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] Ve [MENTION=12551]EricH[/MENTION] de kufur etti onlar neden sinirsiz banlanmadi hadi [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] 2gun yedi [MENTION=12551]EricH[/MENTION] hic yemedi o
ne olucak , bak ortada adaletsizlik var [MENTION=14908]Samsung[/MENTION] sahit herseye canli canli kufretti adam samsung editi basti [MENTION=7825]kkundakci[/MENTION] da milleti banlamak icin konu zamaninda kilitlemiyor

Ya birader senin amacın ney ? O serkan abi senin yaşının 2 katının 4 fazlası yaşında senden 2 tane gelse 1 etmezsiniz yani. Nedir bu düşmanlığın anlamıyorum ya zamanla anlarsın zaten yaşın biraz daha ilerlesin anlarsın. Bu forumda bu mesajı yazıyor olabilmemizin, bize bunu sağlayan tek kişi SERKAN ABİ. O kurdu forumu ve kendi ailesinden de uzaklaştıralamaz ebedi olarak, onun sayesinde sen 1 kuruş kazanıp bu mesajı yazıyorsun bunun farkında ol ve arkadaşını savunmayı kes artık, ağzımı açtırma istersen benim 1-2 sırlarınızı dökülürüm bir daha bu foruma erişemezsiniz, bursalee dediğin arkadaşınıda tanıyorum merak etme neyse çok bile yazdım sana

Serkan abi o konuda sinirli bir şekilde mesajını yazmış.Yazdıklarında sonuna kadarda hak veriyorum kendisine.

Mesajını yazdıkdan sonra bana kendisi skype'den konu linkini gönderip "Bana yazdığım küfürlerden dolayı ceza verebilirsin ibrahim,sonra bak o gün serkan küfür etti bişey olmadı biz ettik ban atıyorsunuz diye kafanız ağrımasın" dedi ve gerekende yapıldı.

Fazla uzatmayada büyütmeyede gerek yok.Abimiz canımız o bizim.Başkasına nasıl davranilıyorsa kurallar çerçevesinde kendisininde aynı kefeye koyulmasını isteyen bir karekter.

[email protected] gönderirsen mail, link ile birlikte ilgilenelim. Editlenmişse bile post görebiliriz. Ben kişisel olarak görmedim, mNote ya da era'nın da gördüğünü sanmıyorum.

Ayrıca umursamadan (si****) edemeyiz o nedenle [MENTION=8050]Triqalx[/MENTION] seni de birazcık dinlendiriyoruz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri